Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

MaraAnisia foarte frumoase postarile tale.
Iti multumim din suflet.

Doamne ajuta-ne! Post usor in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

Salutare fetele, nu am mai scris de ceva timp, nu am mai avut sa va dau nici o veste si am trecut si printr-o operatie de deviatie de sept, a trebuit sa o fac deoarece faceam sinuzita aproape lunar.In mai trebuie sa ma duc din nou la control iar daca medicul spune ca e ok ne apucam din nou de treaba si cu ajutorul lui Dumnezeu poate reusim sa ne indeplinim visul.
Ma bucur nespus de mult pt toate vestile bune de pe acest forum si sufar pentru cele rele, dar sunt sigura ca Dumnezeu ne va ajuta pe toate.
VA PUP SI VA DORESC NUMAI BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna

Luni (a 6-a saptamana a postului). Acestea zice Domnul: „Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, care te invata pe tine cele de folos, care te duce pe calea pe care trebuie sa mergi. O, de-ai fi luat aminte la poruncile Mele! Atunci, pacea ta ar fi fost ca un rau, iar dreptatea ta - ca valurile marii; si ca nisipul s-ar fi inmultit samanta ta, iar fiii pantecelui tau - ca tarana pamantului: nu s-ar fi stins, nici ar fi pierit numele ei inaintea Mea". Cu ce conditie? „Iesiti din Babilon" (Is. 48,17-20)! Babilonul este chipul pacatoseniei de toate felurile. Paraseste pacatul, intoarce-te catre Domnul cu toata inima ta, si El nu va pomeni faradelegile tale, va da uitarii toate nedreptatile tale. Iarasi vei fi primit in mila Lui, si atunci nu-ti va ramane decat sa umbli numai in calea pe care te va invata El, ca pacea ta launtrica sa fie ca un rau, cugetarile cele bune ale inimii tale ca nisipul, iar roadele faptelor tale bune ca tarana pamantului.

Din TALCUIRI DIN SFANTA SCRIPTURA PENTRU FIECARE ZI DIN AN a Sfantului Teofan Zavoratul

Ioanact, sa ai un serviciu usor

Jujuka, te asteptam cu vesti bune

Lauraa sper ca sunteti bine cu totii,fericiti ca aveti cele 2 minuni acasa

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Buna fetele am intrat sa va povestesc cum a fost la Boroaia.Este o biserica nu manastire cum ma asteptam eu ,dar sunt maicute acolo care stau in spatele bisericii.Pe parintele Alexandru Ilarion nu l-am gasit dar m-am inchinat la Sf.Moaste a Printelui Ilarion Argatu si am simtit o pace si liniste sufleteasca si dupa ce am plecat parca ma simteam mai usoara.Am dat mai multe acatiste printre care si cel cu lista noastra a celor care asteptam bebei si sper sa ne ajute Bunul Parinte Ilarion si Maica Domnului sa ne dea si noua copii sanatosi.Fetele daca vreodata aveti drum spre Suceava merita sa mergeti si voi sa va inchinati la parintele.Gasiti deschis oricand biserica ca sunt maicute care stau acolo mereu si se roaga,eu am mers dupa amiaza pe la 4.Cum mergi spre Suceava faci la stanga(indicator)Tg. Neamt si Boroaia este chiar primul sat.Eu o sa ma mai duc cand am ocazia e cam la 90km de mine.Sper sa ajung si in Bucuresti la Moastele Sf.Nectarie,ca am locuit si eu vreo 2 ani in Buc.dar nu auzisem de acest Sfant.
Va pup !Cat mai repede vesti bune vreau sa aud !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaraAnisia

Ioanact, sa ai un serviciu usor

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."

Doamne Ajuta!

Multumesc!
Chiar a trecut timpul f repede, avand activitate.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

raisa multumim ca ai dus listuta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!
In primul rand, Laurra, felicitari din tot sufletul, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari! Maicuta Domnului sa va vegheze mereu!
Jujuka, ma bucur mult sa te revad! Sa iti ajute Dumnezeu sa iti vezi visul implinit!
Raisa, multe multumiri pentru ca ai dus listuta cu noi si bine ai venit, sper ca ne vei aduce vesti bune despre tine!
Ioanact, imi este dor de tine, ma bucur ca ti-ai gasit de lucru daca iti doresti sa lucrezi, Bunul Dumnezeu sa iti ajute, sa stralucesti si acolo, ca si acasa si... sa nu ne uiti!!!

Dragele mele, eu ca de obicei apar cand am ceva sa va rog - am aflat ca tatal unei bune prietene este grav bolnav. Prietena mea si cred ca toata familia este in mare suferinta. Va rog, daca puteti, pomeniti-i la rugaciunea voastra pe Ioan, grav bolnav, pe Alexandrina, sotie, pe Christine si Constantin Cristian, fiica si ginere, precum si pe Ioana, nepotica, sa-i ajute si sa-i lumineze Dumnezeu. Nu stiu nici eu mai multe, ce sa va spun. Iertati-ma, va rog!

Va doresc post binecuvantat si primit de Dumnezeu! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna,

Raisa, sa-ti fie de folos vizita la Boroaia si iti multumesc ca ai dus si listuta cu tine

Livsy, si

Marti. „Cel ce-si astupa urechile sale ca sa nu auda pe cel sarman va striga si el si nu va fi cine sa-1 auda" (Pilde 21, 13). Si ne mai minunam adesea: „De ce Domnul nu asculta rugaciunile noastre?". Iata pricina!
Pentru ca s-a intamplat, pesemne, sa ne astupam urechile cand ne ruga vreun nevoias: iata ca nici Domnul nu ne asculta pe noi. Dar inca nu e mare necaz daca nu suntem ascultati cand ne rugam pentru vreun folos vremelnic; necazul adevarat va fi de nu ne va asculta Domnul cand ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre. Si nu ne va asculta daca plangerea pe care o indreapta catre Dansul cei trecuti de noi cu vederea va fi mai puternica decat rugaciunile noastre. Trebuie sa ne grabim a preintampina aceasta nenorocire grozava, urmand pilda lui Zaheu, care pentru inteleptele sale hotarari a auzit de la Domnul: „Astazi s-a facut mantuire casei acesteia" (Lc. 19, 9).

Din TALCUIRI DIN SFANTA SCRIPTURA PENTRU FIECARE ZI DIN AN a Sfantului Teofan Zavoratul

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Miercuri. „Striga tare", ii zice Domnul sfantului prooroc Isaia, „nu te opri", dand in vileag nelegiuirile poporului Meu. Dar ce facea poporul? „Ei Ma cauta, doresc apropierea de Dumnezeu." Dar este asta, oare, un pacat? Tocmai asta era dator sa faca. Da, asa este, dar necazul este ca nu o fac asa cum se cuvine, ci asteapta sa isi atinga telul numai prin post, fara a se ingriji de faptele dreptatii si dragostei. „Si postul imi e placut", graieste Domnul, „insa postul (adevarat este cel) la care oamenii, smerin-du-si trupul, adauga si iertarea jignirilor, a datoriilor, hranirea celor flamanzi, gazduirea celor lipsiti de adapost, imbracarea celor goi. Cand toate acestea se vor adauga postirii, cautarea Mea si apropierea de Mine vor avea spor"; „atunci va iesi de dimineata lumina ta,... si slava Domnului te va inconjura. Atunci vei striga, si Domnul te va auzi; si inca graind tu, va zice: aici sunt!... Si va fi Dumnezeul tau cu tine pururea" (Is. 58,1-11).

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna85 spune:

Doamne ajuta!
Ma bucur nespus sa vad ca Dumnezeu v-a ascultat rugaciunea si aveti pruncii asteptati!
Si eu imi doresc de 4 ani si jumatate, de cand m-am casatorit, sa am un copil... desi aveam 21 de ani cand m-am casatorit, imi doreaam mult sa am un copil in acel moment... Dar nu s-a intamplat... Anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie, in urma careia am facut diferite investigatii si am aflat ca am trombofilie MTHFR dubluheterozigot, adica o problema de coagulare mostenita genetic,iar anul acesta am continuat investigatiile cu hsg care a avut un rezultat bun: trompe permeabile, uter normal... insa dr suspecta un chist endometrial pe ovarul drept, pt care am facut laparoscopie, pe 26 martie... la laparo s-a constat ca intr-adevar trompele sunt curate si permeabile, dar ovarele erau micropolichistice, aveau albugineea ingrosata, fara cicatrici postovulatorii... De aceea dr a practicat drilling ovarian si scarificare... Dupa operatie medicul spune ca am sanse mari de a ramane insarcinata, insa nu vreau sa trec cu vederea ajutorul lui Dumnezeu... Ma bucur ca v-am descoperit, ma incanta ideea celei care a initiat acest subiect, si mai mult ma bucur ca prin rugaciuni ati reusit sa deveniti mame...
Si eu ma rog, am fost si la Sf Nectarie, si la Sf. Ioan Rusu, si la Cuv. Paraschiva, si la multi alti sfinti din tara si din Grecia... Sotul a fost in Israel de 2 ori rugandu-se Milostivului Dumnezeu sa ne daruiasca un prunc... De asemenea, a ajuns si in Sf. Munte Athos, de unde mi-a adus brau atins de Braul Maicii Domnului, pe care l-am purtat in timpul postului Craciunului, perioada in care m-am rugat Sf Parinti Ioachim si Ana, Maicii Domnului, Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil, Sf. Stelian, Sf. Ioan Botezatorul, iar rezultatul ne rugam sa se vada dupa aceasta perioada de post al Pastelui... Insa, indraznesc sa va rog si pe voi sa ne pomeniti in rugaciunile voastre: Preot Mihai Liviu si Ana-Maria... Iar cele care sunt in acest colectiv de rugaciune va rog sa-mi lasati o lista cu numele voastre, ca si eu, la randul meu sa va pomenesc, de cate ori ma rog!
Va multumesc pt rabdarea avuta de a-mi citi necazul...
Sa ne ajute Dumnezeu, in toate fie laudat numele Lui!Amin

Mergi la inceput