Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Va multumesc mult ca vreti sa ma treceti si pe mine pe lista voastra de rugaciune.Numele meu de botez este Petronela si al sotului Tiberiu-Nicolae.
Duminica vreau sa ma duc la Boroaia la moastele parintelui Ilarion Argatu si vreau sa duc si lista cu numele voastre dar va rog invatati-ma cum se face ca nu stiu.Trebuie sa listez lista din calculator sau sa o scriu eu de mana?Si mai scriu ceva pe acatist?
Invatati-ma va rog ca nu prea stiu.
Dumnezeu sa ne binecuvanteze.
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

raisa28 Bine-ai venit la Rugaciune!
Sa va ajute Dumnezeu sa aveti pruncul (i) mult asteptat (i)!
Ti-au si spus fetele, sa-ti cauti un duhovnic sufletului tau la care sa te spovedesti/ impartasesti.
Legat de listuta, poti sa printezi sau sa o scrii de mana, insa numai prenumele nu si id-urile. ..pentru dobandire de prunci.
Multumim mult ca duci listuta la parintele Ilarion Argatu!

sandaa sanatate multa tatalui tau!

Fetele, eu maine am un examen pt ocuparea unui loc de munca.
Iar cu ajutorul lui Dumnezeu voi trece cu bine de examen si interviu si de Luni voi incepe serviciul.
Nu stiu cat timp liber voi m avea pt forum..asa ca poate sunt fete care stiu sa schimbe capitolele, sa modifice in lista.
Cine nu are parola sa-mi trimita PM.
Eu , voi incerca sa va mai citesc atunci cand voi putea.

Slava lui Dumnezeu pt toate!
Un Post usor in continuare !

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Doamne ajuta Alina!

Mergi la inceput

Buna fetele si multumesc de sfaturi.Vreau sa va spun ca-n ultimii 2-3 ani m-am spovedit si impartasit in fiecare post de Craciun si de Paste si m-a ajutat Dumnezeu sa-l conving si pe sot sa mearga.Am reusit si acum de Bunavestire;apropo sunt de religie ortodoxa,am vazut ca unele fete au specificat cu toate ca nu cred sa conteze ca Dumnezeu este Unul.

Ioanact sa-ti ajute Dumnezeu pentru ocuparea locului de munca pe care il doresti.

Sandaa o sa ma rog si eu pentru tatal tau sa se faca bine.

AM sa scriu lista doar cu numele de botez si o sa va povestesc cum a fost dupa ce ma intorc de la Boroaia.

Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Joi. „Inaintea caderii merge cugetarea la rele" (Pilde 16, 18).
Asta inseamna ca daca nu vei ingadui gandurile rele, n-ai a te teme de cadere. Si, cu toate acestea, ce lucru este mai nebagat In seama de oameni? Gandurile. Oamenii le ingaduie sa flecareasca cum si cat vor si nici nu se gandesc sa le astampere, ori sa le indrepte spre indeletniciri rationale. Si in aceasta invalmaseala launtrica se furiseaza vrajmasul, strecoara in inima raul, o amageste si o pleaca spre acest rau. Si omul, fara sa bage de seama, se arata gata sa faca raul. Nu ii ramane decat fie sa implineasca raul ascuns in inima, fie sa lupte. Nenorocirea noastra e ca mai nimeni nu face alegerea aceasta din urma, ci toti urmeaza raului de parca ar fi dusi legati.

Din TALCUIRI DIN SFANTA SCRIPTURA PENTRU FIECARE ZI DIN AN a Sfantului Teofan Zavoratul

Sinaxarul de azi

http://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1332993600

si numai bine tuturor celor ce citesc

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Multumesc, fetelor!
La examen + interviu a fost bine. De Luni incep serviciul.

Multumesc si Sfantului Ierarh Spiridon, ca m-a ajutat si mi-am gasit un loc de munca!
Voi citi in continuare Acatistul Sfantului, ca sa ma ajute si sa-mi dea putere sa fac fata programului, atat la servici , cat si acasa.

O seara placuta, va doresc!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ioanact felicitari pt serviciu
gata e si cea mica mare deja
asa voi fi eu la anul pe vremea asta
ce vei face cu cea mica in timpul serviciului?
o dai deja la gradi?

bine ai venit pe lume octavian!
sa fii sanatos!

noi am iesit afara cat a fost mai caldut
ne-am bucurat din plin de acele zile minunate
dar petra mi-a racit putin ea de data asta
offff
sa mai creasca si ele sa capete imunitate
sa putem iesi si noi mai mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

ioanact felicitari pt serviciu
gata e si cea mica mare deja
asa voi fi eu la anul pe vremea asta
ce vei face cu cea mica in timpul serviciului?
o dai deja la gradi?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Doamne Ajuta!
Multumesc!
Va sta tati cu ea (ele). Cand e ocupat am gasit o femeie sa stea cu ele.
Din toamna as inscri-o la gradi, dar sa vedem daca o primeste.
Va fi o singura educatoare de la anul si nu stiu cum va face fata si cu cei mari (clasa Ioanei, la care sunt 3 copii), clasa mijlocie (cei mici de-acum) si cei mici care intra din toamna.
Vom vedea.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Ioanact, felicitari pt serviciu

Cami_antonia, si pt tine si printese. ce mai face mama ta?

Livsy, Sandaa

Vineri. „Sufletele dreptilor sunt in mana lui Dumnezeu" (Intelep. Sol. 3, 1).
Iar sufletele pacatosilor in mana cui sunt? Mantuitorul le-a spus apostolilor ca satana a staruit sa-i cearna cum se cerne graul, adica sa-i abata de la calea cea dreapta, sa-i ia in mainile sale si sa faca ce vrea cu ei. Ca atare, toti cei care se abat de la Domnul sunt in mainile satanei, care ii cerne si ii arunca incotro vrea. Pacatosii sunt tot timpul ametiti, fiindca vrajmasul ii invarte intr-o parte si intr-alta, nedandu-le vreme sa se dezmeticeasca; si cum baga de seama ca vreunul din ei incepe sa-si vina in fire, il zgaltaie si mai tare, ca sa i se tulbure iar capul si gandurile sa i se imprastie.

Sambata [Evr. 9, 24-28; Mc. 8, 27-31]. Domnul i-a intrebat pe Apostoli ce cred despre Dansul. Prin Sfantul Apostol Petru, ei au raspuns: „Tu esti Hristos". Nu deodata s-a copt marturisirea aceasta, ci, parguindu-se, s-a salasluit in adancul inimii si a inceput sa o carmuiasca. Ea a fost intunecata, dar nu clatinata, de moartea Domnului si a inviat cu mai mare putere prin invierea Lui, facandu-i pe apostoli sa propovaduiasca toata viata intregii lumi. Este o clipa in viata fiecarui credincios cand el striga din toate puterile sale: „Tu esti Hristosul, Domnul si Mantuitorul meu. Tu esti mantuirea mea, lumina mea, puterea mea, mangaierea mea, nadejdea
mea si viata vesnica". Atunci se savarseste un lucru ce-1 face sa strige dimpreuna cu apostolul: „Cine ma va desparti de dragostea lui Hristos?" - si asemenea lui va incepe sa alerge dupa tot ce este placut lui Hristos Domnul, pana ce va ajunge la masura varstei Lui.

A cincea duminica a Postului (A Cuvioasei Maria Egipteanca)
[Evr. 9,11-14; Mc. 10,32-45]. Pacatoasa, auzind ca Mantuitorul se afla in casa lui Simon, a mers acolo cu un vas de mir si, cazand la picioarele Domnului, a inceput sa planga si a spalat cu lacrimi picioarele Sale, apoi le-a sters cu parul capului sau, le-a sarutat si le-a uns cu mir (Lc. 7, 36-39).
Ea nu a zis nimic, ci doar a faptuit, si prin faptele sale a aratat cea mai gingasa dragoste catre Domnul. Pentru aceasta s-a si zis despre dansa: „larta-se pacatele ei cele multe, pentru ca mult a iubit" (Lc. 7, 47). O, de-am vorbi si noi mai putin si am faptui mai mult, marturisin-du-ne prin fapte iubirea catre Domnul! Vei zice: „Daca ar fi Domnul de fata, as fi si eu gata sa fac totul pentru El". El insa este aici, nevazut ca Ipostas, insa vazut in toti crestinii, si mai cu seama in cei nevoiasi. Unge pe Domnul Cel nevazut cu rugaciunea iubitoare a mintii si a inimii, iar pentru Cel vazut fa tot ce-ti sta in putinta pentru cei aflati in nevoie, si va fi ca pentru Dumnezeu.

Din TALCUIRI DIN SFANTA SCRIPTURA PENTRU FIECARE ZI DIN AN a Sfantului Teofan Zavoratul

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Ioanact felicitari pt serviciu.
Ai vazut ca ti-a ajutat Dumnezeu.

Fetele ceva noutati nu aveti?Vreo graviduta ceva?

Mergi la inceput