Doresc cateva sfaturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Habar n-am cit de obiectiva pot fi la un asemenea subiect,recunosc ca pe mine m-a durut rau de tot cind am citit subiectul asta!

Nici nu vreau sa ma gindesc ca cea cu care este acum tatal copilului meu,ar putea gindi asa ceva despre copilul meu si tatal lui!

utilizator 23,tu spui ca esti acastaorita de multzi ani cu sotzul tau,deci nu suntetzi nici in luna de miere,nici focurile pasiunii de inceput,pot sa-mi explici si mie ce te deranjeaza si ce te face atita sa suferi ,in faptul ca un tata incearca sa-si spele chiar si a 7 a zi dupa scripturi cum se spune,pacatele?

Ai un comportament aproape copilaresc as spune,te deranjeaza ca vorbeste cu fiul lui si si-au petrecut(dupa citzi ani,ca sa nu intreb daca nu cumva este aproape singura zi petrecuta cu fiul lui dupa ani d ezile)o zi cu el!

Nu intzteleg d ece te simtzi amenintzata de relatzia tata-fiu!Ce te deranjeaza mai exact?Daca e un comportament de citeva saptramini...nu vad disperarea si framintarile tale ca fiind obiective!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Fiind aproximativ in aceiasi situatie , o sa-ti spun unde cred eu ca gresesti .
Ce difera la noi este faptul ca , copilul lui este foarte mic .

In primul rand , e clar si se vede de la o posta ca nu-i iubesti copilul , deloc.
Si , desi negi asta esti in concurenta cu el .

Concurenta e pt a obtine mai multa atentie decat copilul lui .

Cred ca din start ai gresit in abordarea fiului sotului tau . Cred ca esti o persoana rece si cu atat mai rece cu un copil care nu-i al tau , care pana la urma nu are nici o vina ca-i al lui cu alta femeie.

Apropierea tarzie de fiul lui , este perfect justificata.
Copil , care e acum barbat presupun , s-a maturizat , iar sotul tau simte nevoia sa fie in preajma lui , sa se sfatuiasca , sa vorbeasca cu el . Si e perfect normal !

Tu , ar trebui sa te relaxezi si sa te ocupi de tine in timpul acela pe care sotul tau il petrecere cu copilul lui si sa incerci sa creezi o legatura intre tine si fiul lui . Invita-l la masa , poate cu iubita/sotia , daca are , apropie-te mai mult de acea fata pt a-l cunoaste pe el mai bine.

Cred ca mai mult o sa pierzi daca te pui contra relatiei lor si contra baiatului .
Daca vrei sa fi in continuare linistita si fericita , fa un aliat din el !

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Total pe langa carutza esti Dahriana..deh, tineretzea sa zicem

Parerea mea e ca tatal petrece mult timp cu fiul, ca sa capete putina tineretze. Fiul, daca e singur acum, ma gandesc ca nu are 16 ani, deci tatal merge la discoteca cu fiul, la o bere, o cafea etc...in compania fiului retraieste tineretea lui...cu junetele de rigoare.

Cu cat il intrebi mai mult, cu atat il sacai mai tare. Zau asa, cum adica sa-ti spuna sunt obosit si nu am chef de vorbit...pai si tu esti obosita si nu ai chef de facut mancare, calcat etc. etc. ca sa nu mai zic de...
Eu zic ca o discutie ca intre doi oameni maturi, in care sa nu faci un monolog de reprosuri se cuvine. Si spui concret ce te doare...nu gelozia pe fiu, nu timpul petrecut cu el ci felul in care se comporta cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utilizator23 spune:

Nu am fost si nu sunt impotriva relatiei cu fiul sau. Consider ca este normal sa-mi doresc si eu atentie din partea sotului si pentru asta nu consider ca in schimb ar trebui sa mi-l fac aliat pe fiul lui. Daca probabil sotul meu a realizat abia acum ca a gresit fata de fiul sau prin faptul ca nu a fost mereu langa el si probabil acum vrea sa recupereze, il inteleg dar totodata consider ca el ar trebui sa gestioneze timpul si lucrurile astfel incat sa fie multumiti si copilul si sotia. Inteleg ca probabil si sotului ii este greu dar si mie imi este greu sa fac tot timpul ceva la schimb vizavi de copilul lui astfel incat sa-l multumesc pe el si aproape intotdeauna nu e suficient. De invitat la masa nu pot findca locuieste la o distanta destul de mare si nu ar putea veni doar la masa dar in schimb vine in concedii, de sarbatori, acum impreuna cu iubita lui, si facem tot ce este posibil sa fie multumiti.

Mergi la inceput

Faza cu "spalatul pacatelor" ca vezi doamne vrea sa petreaca cat mai mult timp cu fiul nu e ea 100% pura. sa fim seriosi. De e asa, de ce nu propune fiului sa vina sa locuiasca cu el sau sa se apropie unul de altul(la distanta ma refer).
De ce nu-i propune sotiei sa vina si ea. Tu faci shopping sau altceva, eu petrec timp cu fiul meu si ne intalnim la x ora sa mancam impreuna. asa se intaresc relatiile intre toti 3.

Eu nu vad nimic "negru" ANDACOS in gandirea utilizatorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utilizator23 spune:

Nu este deloc prima zi pe care sotul meu o petrece cu fiul lui. Si am incercat de multe ori sa-i explic sotului ca nu am nimic impotriva fiului, ca nu ma deranjeaza relatia lui cu el ci ma deranjeaza desigur comportamentul lui si ca nu inteleg cum isi face timp sa vorbeasca cu fiul lui cu orele si cu mine nu are chef de vorbit ca este obosit.Si desigur ca explicatia lui e legata mai tot timpul de fiul sau, ca nu au vorbit de cateva zile, etc. E edevarat nu mai suntem in perioada roz a relatiei, atunci era mai bine, dar probabil acum sotul meu se simte mai atasat fata de fiul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Eu nu vad nimic "negru" ANDACOS in gandirea utilizatorului.

Delphin,imi pre rau ,nu intzeleg ce vrei sa spui!

Mie mi s epare ca Dahriana a surprins chiar foarte bine,nu e absolut deloc pe dinafara!Probabil vorbeste si din experientza personala,dar chiar daca nu,nu e pe dinafara!

Tinarul asta a re o viatza in alt oras,unde are o locuintza,probabil studiaza sau munceste ,sau...ma rog ,isi are rostul lui aoclo,de ce s-ar muta in alta parte!

Si atita timp cit ea-utilizator 23 are o asemenea atitudine vis a vis de relatzia cu baiatul,nici nu poate fi adusa in discutzie o eventuala intercatziune!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui utilizator23

E edevarat nu mai suntem in perioada roz a relatiei, atunci era mai bine, dar probabil acum sotul meu se simte mai atasat fata de fiul sau.

Pai vezi,aici e problema si nu fiul!
Utilizator 23...indifernet ce si cum,e fiul lui!Iar tu nu ai de ce sa te simtzi amenintzata de aceasta relatzie!

Esti suparata si frustrata si cautzi cauze,care insa nu sunt adevarata cauza a problemei!

Dana

Mergi la inceput

ANDACOS, ma refeream la faptul ca ti-e greu sa te gandesti ca femeia ex-ului tau gandeste la fel.

Dahriana nu e deloc in aceeasi situatie, copilul e mic...e usor sa incurajezi sa vezi copilul, acum ca e mic, sa-i cumperi un cadou ca sa cresti in ochii partenerului...chiar crezi ca are sentimente doar pt. copil????
Eu cred cu adevarat ca felul in care sotul "utilisatorului" gestioneaza aceasta relatie e deplasat. Nimeni nu-i cere atentie exclusiva, insa putin respect nu strica.
Nu e deloc cazul, din cate am intzeles, o revedere sau o reluare a relatiilor dupa X ani de ruptura. In acest caz ar fii de intzeles. Ce cred eu e ca sotul traieste o noua tineretze alaturi de fiul lui. Nu ca tata ci ca prieten, partener de iesiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lapona spune:

Citat:
citat din mesajul lui utilizator23
nu inteleg cum isi face timp sa vorbeasca cu fiul lui cu orele si cu mine nu are chef de vorbit ca este obosit.

Probabil ca discutiile cu fiul sunt mai placute decat cele cu tine. Fa ceva in acest sens, nu e nici vina fiului, nici vina sotului.
Sau poate vrea sa se impace cu mama fiului sau...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

ANDACOS, ma refeream la faptul ca ti-e greu sa te gandesti ca femeia ex-ului tau gandeste la fel.

Delphin,eu tot n-am intzeles ce vrei sa spui,eu am spus ca pe mine m-ar durea sa stiu ca cea cu care e ex-ul acum ,poate gindi ca utilisator 23 despre fiul meu si tatal lui!

La Dahriana,cred ca faci o confuzie totusi,Dahriana spune din experientza ei cu tatal ei...nu se refere la actuala relatzie!

editez sa spun ca am recitit si intr-adevar Dahriana se referea la situatzia ei actuala,asta nu inseamna insa ca nu are dreptate din punctul meu de vedere!

Dana

Mergi la inceput