Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 7
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Mrenescu spune ce medicament si incercam sa il aducem. anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! DE TOATE PENTRU TOTI!! |
Buna Anca,
imi trebuie popiltiouracil de 50mg sau 100 mg. Dr mi-a zis ca se gaseste in Ungaria dar habar n-am la ce pret sau daca il dau cu reteta. El inlocuieste tyrozolul care e naspa pentru o potentiala sarcina.
camcris spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Camcris, ai PM () Dragonelul meu 2 sarcini pierdute la 4+ Cauza? -> Astept sa fac investigatii. |
ti-am raspuns tot cu PM
camcris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
DA!! du-te la beta, domne! Azi cred ca ai ratat sansa, te duci maine si luni ! NU exista "niet", la asemenea linii. Punct!!!! Ma pun sa-ti urc pozele si nu te mai cert daca-mi promiti ca mergi la beta! Deci pozele sunt aici: teste I. Popica Bebe dragonel la bord ! |
IPopica daca este sa te iei dupa baba mea chioara esti cat se poate de graviduta asa ca nu mai sta in nebuloasa asta de ceata si da fuguta la cabinet sa faci un beta, pai se poate, acum scot
mrenescu spune:
Hehe, mai draga Ipopica ( vorba lu' nea Ilici), eu stiu asa: oricat de palida e a doua liniuta, testul e pozitiv. Asa ca, desi nu era in agenda mi-e teama ca tu si jumatatoiul ati comis-o
Mergi la beta, e musai ca sa o vezi cum creste frumox si se face grasa. Apoi te poti programa linistita mai peste doua saptamani pentru confirmare. Dar sa stim ( si voi si noi) o treaba
DenyAnd spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
ti-am raspuns tot cu PM |
Multumesc
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
IuliaCospy spune:
Ioana, felicitari deci! Scotem motatele si un
Deny multumesc de ganduri Sa fie si la tine!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui IuliaCospy Ioana, felicitari deci! Scotem motatele si un Deny multumesc de ganduri Sa fie si la tine! Iulia, mami de Sara Andreea http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0 |
...uuupsss Popica inca nu ne-a dat "unda verde" la felicitari, desi abia ma abtin sa nu scot si eu motoatele pt felicitari
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
xdidi spune:
salutare fetelor,
popico' esti gravida ce sa mai, daca iese beta negativ au aia labu prost....
fetelor eu am inceput sa am dureri de burta aseara junghiuri pe la chist si acum foarte joase, oare imi vine, mi-e si teama sa-mi vina ca nu cred ca vreau sa ma apuc de pilule...cred ca o tin cu utrogestan...si sa-l mint oare pe nea doctoru ca iau pilule, hai ca deja iar ma vad trecuta de eclipsa ciclului, dar cred ca se apropie ca de 2 zile mi-a si greata dupa masa....ceva se intampla...
ma scuzati ca intru asa rar incer sa va tot citesc, insa sunt fff ocupata si acum mai am si creierii varza cu ganduriele...
va pupacesc pe toate...
Mica26 spune:
Stiu ca ar trebui sa ma duc sa fac un HCG, dar recunosc ca pe de o parte mi-e frica sa nu-mi zica “niet, mai incearca”. Prefer asa starea asta de neliniste decat o certitudine. Si da, stiu, ma balacesc in mocirlute acum, da’ parca testele de-acasa sunt mai friendly asa.
poti fi sigura ca e acolo!!!daca ti-a iesit vag ce-a de-a doua liniuta, nu incape urma de indoiala!!!
asa ca fuga la hcg!!! tinem pumnii!!
Mica
IPopica spune:
Denny, nu, nu-s din Moldova Sunt nascuta in ardeal (Sibiu) si copilarita la Buzau - acolo-s ai mei(deci la granita cu moldova noastra ). Acu am bolintin de capitala. Da-mi place mie sa ma dau poliglota
Deci beta. Maine si luni.
Pe 30 martie e ziua maica-mii. Pacat ca nu face varsta rotunda; oricum o s-o tina minte daca o sa am ce sa-i arat.
I.P.