Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 8
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, popico' esti gravida ce sa mai, daca iese beta negativ au aia labu prost.... fetelor eu am inceput sa am dureri de burta aseara junghiuri pe la chist si acum foarte joase, oare imi vine, mi-e si teama sa-mi vina ca nu cred ca vreau sa ma apuc de pilule...cred ca o tin cu utrogestan...si sa-l mint oare pe nea doctoru ca iau pilule, hai ca deja iar ma vad trecuta de eclipsa ciclului, dar cred ca se apropie ca de 2 zile mi-a si greata dupa masa....ceva se intampla... ma scuzati ca intru asa rar incer sa va tot citesc, insa sunt fff ocupata si acum mai am si creierii varza cu ganduriele... va pupacesc pe toate... mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Xdidi, io zic la doftor e ca la popa [ sau mai rau de atat]. Trebuie sa spui tot, tot si sa fie adevarul si numai adevarul [ ca in instanta]
MeAlex spune:
Popico, la Synevo recolteaza pana la 13.30 , deeeeci, nu poti merge azi?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
buna fetelor
popica astept sa te felicit
camcris imi aduc bine aminte sau tu ai facut histeroscopie la medlife? poti sa-mi zici cat te-a costat? a durut tare?
va pup pe toate
aaaaa si z 1 cu acte in regula, de fapt de azi noapte e z 1
IPopica spune:
Nu, ca-s pe metereze. Am plecat ieri mai devreme, ca a trebuit sa-mi dadacesc socrela; si nu prea-mi vine sa abuzez.
O sa am tot timpul 9 luni (daca e sa fie) sa ma dau lovita-n aripa si s-o sterg mai devreme.
I.P.
ancadragoman spune:
Pai hai ca intreb cat costa.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor popica astept sa te felicit camcris imi aduc bine aminte sau tu ai facut histeroscopie la medlife? poti sa-mi zici cat te-a costat? a durut tare? va pup pe toate aaaaa si z 1 cu acte in regula, de fapt de azi noapte e z 1 |
histeroscopie la medlife costa 700 lei + extirpare polip 300 lei asta am avut eu= 1000 lei am dat eu, la mine a durut tare ca a scos polipul ala dar domnul doftor nu ma lasat sa ma chinui asa rau ca intervenea cu xilina si ma calamam repede
interventia sau investigatia in sine nu doare ca face de la inceput o injectie cu xilina in col
de ce intrebi vrei sa-ti faci histeroscopie? ai ceva probleme sau banuiesti ca ai avea? cel mai bine fa o eco transvaginala cu un aparat performant si la un dr. foarte bun
andradame spune:
Buna fetelor... Daca ati terminat de baut cafeaua ( pana la ora asta asa cred ca e ) eu va invit la sfintisori delicioasi. De traditia cu nu mai stiu pe unde e....
In schimb LA MULTI ANI !!!! sotilor, prietenilor, parintilor si fratilor, pe scurt tuturor barbatilor din viata noastra ca doar... e ziua lor ( prietenii stiu de ce )sau cel putin asa tin minte a fi declarata ziua de azi.
MeAlex spune:
Am tot citit ca sunt chestii care nu se vad la eco, mie mi-a recomandat histero (la Medlife). Nu mai stiu daca te-am intrebat: te interneaza? Cam cat stai acolo?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
xdidi spune:
mrenescu, stiu asta...dar n-as luat pilule un an...si plus ca inca n-am ciclu deci, ar trebui sa iau pilule daca am ciclu...mai astept.pe 15 am programare la inca o eco si sa vad ce-mi zice atunci, sper sa aflu...faza e ca o uterul se pare a fi fibromatos, pt prima data in viata mea si trebuie tratata si asta ce sa zic...sincer nu stie nimeni dc nu-mi vine, dereglare hormonala...cica tre sa ma gandesc ca imi vine, ma gendesc de ceva timp la asta, insaaaaaaa tot nu vine
lorena_86 spune:
fetelor tocmai am vb la tel cu un dr din tg mures foarte bun de la nova vita
am sunat sa vb de histeroscopie si a zis ca el nu crede ca e necesara daca hsg-ul a fost ok
o sa merg in z 14-15 la o eco sa vad ce foliculi am
poate o sa incerc o stiumulare ceva
nu ai stiu fetelor, ma simt depasita total...
toti imi zic ca sunt ok si nimic...