Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Fetele, mai tineti minte cand am ras de al meu, ca dupa prima runda fara “perdea” m-a intrebat “Crezi ca s-a prins deja?” si am stabilit noi ca barbatii n-au leac?
EI bine, io mi-am inghitit misto-ul, pt ca am in posesie 5 teste sarcina cu o a doua linie vag roz. Trairile si simtirile oscileaza intre:
1. “La dracu, m-ai dus o data in capita de fan si m-ai si lasat cu burta la gura”
2. “ma, sunt sanse minime, io zic sa mai stam nitel, poate vine, sa nu ne bucuram aiurea”
3. “la naiba, trebuia sa se intample in martie nu acu’” – nu ma intrebati de ce, pur si simplu asa aveam noi trecut in agenda in dreptul lunii martie: inceput procesul de reproducere
4. “sigur linia aia nu era acolo de dinainte sa faci testul?”
5. “io zic ca se reflecta lumina de pe dunga ailalta” – la faza asta chiar ne-am ciondanit nitel
6. “sa fie oare un semn ca n-au ajuns nici testele de ovulatie comandate?”
7. “daca nu ne bucuram crezi ca se supara si fuge?”

Si inca vreo cateva alte elucubratii. DImineata am dat si o proba de planset in masina, reiterand opiniile de mai sus, dar intr-un talmes balmes mult mai isteric, apoi am dat-o in ras isteric si cred ca tot asa o s-o tinem inca vreo cateva zile.
Dupa calculele mele, au trecut maxim maximorum 2 saptamani de la prima posibila sansa de unire a celor doua “interese”; sansele minime le atribuim faptului ca eu eram in z21 dintr-un maxim (pana in prezent) de 32 zile. Habar nu am cand si cum ovulez pentru ca nu m-am testat/urmarit niciodata si habar nu am cum ar trebui sa arate de fapt si de drept un test de sarcina negativ sau pozitiv. Am intrebat ieri si o farmacista, dar din pacate nu mi-a dat prin cap sa car si testele dupa mine sa i le arat. Ea zice ca daca-s vag roz e sarcina f mica. Un alt expert de pe-acilea se jura ca ar fi sanse mari.
Eu sunt cam teapana. M-as bucura dar in acelasi timp mi-e sa nu fie vreo alarma falsa. Nu ma ajuta nici scepticismul jumatatoiului (desi din cand in cand se uita-n buricu meu si intreaba “deci? Cate degete o sa ai?”)

Asa, si-acu dupa ce-am elucubrat aici ca o babeta isterica incapabila sa zambeasca, care sunteti mai pricepute in ale tehnologiilor? Sa transmit uneia dintre voi pozili, sa faca selectie cu ce e mai vizibil si sa le puna unde stiti voi ca se pun. Daca ma cacai io, sigur o sa-mi ia o zi intreaga.

Stiu ca ar trebui sa ma duc sa fac un HCG, dar recunosc ca pe de o parte mi-e frica sa nu-mi zica “niet, mai incearca”. Prefer asa starea asta de neliniste decat o certitudine. Si da, stiu, ma balacesc in mocirlute acum, da’ parca testele de-acasa sunt mai friendly asa.
A, si nu, n-am absolut nici un simptom. Am incercat ieri sa ma monitorizez, dar nope, nada. Recunosc c-am avut niste parosenii legate de niste bombite prin burta, dar nope, nu pot sa spun ca ar exista. Tzitzili = una mai mica si mai fleoscaita ca ailalta. Tigarile intra fara nici o problema si abia azi dimineata mi-am dat seama ca in ultimile trei zile am fumat muuult mai mult ca de obicei, fara sa ma mai gandesc ca daca liniile alea sunt pe bune, celulele alea mici de-acolo isi scuipa deja plamanii. Asta e, o sa-l fac cu pipa in coltul gurii.
In concluzie: in astea 3 zile am imbatranit brusc 5 ani.

Si daca vi se pare ceva din ce-am scris lipsit de sens, sau ca ma contrazic, fiti blande. Eu sunt muci.
A, si o sa va mai rog sa nu ma felicitati cu spor inca. Nu pana nu am si confirmarea doctorului. Va rog, va rog, va rog.

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kammyL

Buna ziua,

Imi cer scuze pentru absenta indelungata insa am fost plecata cu serviciul si nu am mai avut timp sa intru pe net! Felicitari YNA si LUCIANA! La mine azi e Z7. Acum sunt pe CLOSTILBEGYT (2/zi), incep monitorizarea de luni,urmeaza o noua doza de PREGNYL in z13, DUPHASTON z16-25 si apoi ...Va pupic pe toate si astept noi vesti bune de la voi...

Si eu am luat closty 1/zi, 2 luni la rand. Am facut oua maaari si grase, dar ineficiente atunci. Dupa ce le-am oprit, luna urmatoare ne-am pricopsit cu dragonelul
Iti urez sa ai din prima ousoare eficiente ! 1-2 , cate poftiti voi!

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu zic asa,mergi si fa un Beta pentru ca asa eviti sa il imbuibi prea tare de tutun in cazul in care este bb.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

popica,neataai scris de m-ai facut sa rad!ce-mi place de tine!sa dea Dumnezeu sa fie bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Camcris, ai PM ()

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kammyL spune:

Bob, la mine este a 5-a luna de CLOSTY si PREGNYL. Am avut mereu minim 3 foliculi mari care dupa PREGNYL s-au spart...dar minunea inca nu s-a intamplat! Mai am luna asta si luna viitoare (maxim 6 luni de tratament mi-a zis doctoru').....uneori imi vine sa zic gata....pana aici....nu mai pot, nu mai vreau....ma tine vreo 2-3 zile apoi ma ridic ma scutur de praf si o iau de la capat! Asa am facut si luna asta....am luat-o de la capat cu speranta ca poate de data asta va fi bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica
...
Stiu ca ar trebui sa ma duc sa fac un HCG, dar recunosc ca pe de o parte mi-e frica sa nu-mi zica “niet, mai incearca”. Prefer asa starea asta de neliniste decat o certitudine...

DA!! du-te la beta, domne! Azi cred ca ai ratat sansa, te duci maine si luni ! NU exista "niet", la asemenea linii. Punct!!!!
Ma pun sa-ti urc pozele si nu te mai cert daca-mi promiti ca mergi la beta!

Deci pozele sunt aici: teste I. Popica

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Morning, girls!

Marie, asta inseamna ca ti-a venit mai devreme? Pentru mine era petrecere daca venea cm mai fuguta, chiar daca ma lua prin surprindere. Aveam senzatia ca asa castig niste zile pentru urmatoarea tura. Nah, cautam si noi sa vedem jumatatea plina, nu?! Sper sa functioneze bobo magice de la vecineii nostri si sa-ti regleze tesehashu.

A lu' cui ie baba azi, ca m-a termenat la spinare, m-am cocarjat de frig Haideti, iesiti la interval sa va vedem care sunteti sucarite azi! (eu am sa-l sun pe tata, ca e baba lui azi, sa-l ponegresc nitelus )

Bebe dragonel la bord !

Bobule, n-a venit mai devreme. A venit exact la 14 zile de la testul pozitiv de ovulatie, adica iesact asa cum m-a invatat tanti doftorita gine sa calculez ( daca tot ma testez pentru ovulatie, a zis ea). Cica asta intre ovulatie si prima zi de cm e o perioada fixa de 14 zile. Daca in 14 zile nu vine atunci merita sa arunci bani pe teste. E economic modul asta de calcul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Popico, liniile arata foarte bine, baga beta!
Ana, eu nu urmaresc glera deloc, mi se pare destul de incerta metoda, pentru ca nu vad mari diferente de la o zi la alta. Deci nu stiu ce sa iti spun. E bine sa faci teste, daca e negativ, nu-i nimic. Poate ai ovulat ieri si azi mai e ovulul pe acolo (el traieste 24 ore). Prestati ca nu aveti ce pierde si fa si teste de ovulatie, ca poate afli ca ovulezi azi. Tin pumnii! Ai citit PM?
Maria, pai sa intru si sa va spun ce? Ca analizele mele sunt asa intortocheate, greu de explicat si oricum nu prea are rost sa va povestesc, ca nici nu este cazul vostru, nici nu are rost sa va bateti capul si nici sa va speriati...so, de asta nu explic prea multe.
Iar legat de drumul pana la testul pozitiv, presarat cu teste de ovulatie, temperaturi, senzatii si simptome, nu il voi mai descrie pentru ca vreau sa raman calma si sa astept cuminte testul pozitiv, nu sa ma bucur la fiecare impresie. Mie nu imi face bine acest gen de abordare.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ioana, ce tare esti!

Esti cumva din RMoldova?

Mi-a atras atentia "niet" spus de tine

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput