Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Bob_Pixel spune:
Morning, girls!
Marie, asta inseamna ca ti-a venit mai devreme? Pentru mine era petrecere daca venea cm mai fuguta, chiar daca ma lua prin surprindere. Aveam senzatia ca asa castig niste zile pentru urmatoarea tura. Nah, cautam si noi sa vedem jumatatea plina, nu?! Sper sa functioneze bobo magice de la vecineii nostri si sa-ti regleze tesehashu.
A lu' cui ie baba azi, ca m-a termenat la spinare, m-am cocarjat de frig Haideti, iesiti la interval sa va vedem care sunteti sucarite azi! (eu am sa-l sun pe tata, ca e baba lui azi, sa-l ponegresc nitelus )
Bebe dragonel la bord !
velvet spune:
denypot fi si probleme de trombofilie.Doamne ajuta sa ramai gravi si sa fie totul bine!
neata bob
Ana178081 spune:
Neata fetele si o cafeluta pt toate.
Hai k m-am indurat si am intrat si eu putin.
MeAlex,Lorena si restul fetelor am si eu o nelamurire:daca am avut glera de sambata pana ieri cam cand se poate produce ovulatia/s-ar fii produs ovulatia?Pe net imi zice k azi ar fii la un CM de 32z,la mine ultimele 2luni a fost 33/35z.Credeti ca maine as mai fii la ovulatie(k plec la sotul)????Lamuriti-ma si pe mine.
Tare mult mi-as dori sa mai prind maine ovulatia k poate iese
Tin sa mentionez k teste n-am mai facut/luat pt k nu stiam c-o sa fiu asa repede la ovulatie
Astept raspunsuri
O zi buna va doresc
Ana178081 spune:
Am fost acum la baie si am vazut k inca mai am glera
Cred k ies sa-mi iau si teste de ov si daca cel de azi e II maine incerc sa plec mai dimineata k sa iasa
Hai k ies sa cumpar,va dau raspunsul dupa ce-l fac
Dar dak iese negativ???
kammyL spune:
Buna ziua,
Imi cer scuze pentru absenta indelungata insa am fost plecata cu serviciul si nu am mai avut timp sa intru pe net! Felicitari YNA si LUCIANA! La mine azi e Z7. Acum sunt pe CLOSTILBEGYT (2/zi), incep monitorizarea de luni,urmeaza o noua doza de PREGNYL in z13, DUPHASTON z16-25 si apoi ...Va pupic pe toate si astept noi vesti bune de la voi...
Ana178081 spune:
Velvet este scurgerea aceea din perioada de ov mai transparenta,ca albusul de ou(era sa zic k galbenusul )
Intelegi?Asa se cheama in termeni medicali
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Morning, girls! Marie, asta inseamna ca ti-a venit mai devreme? Pentru mine era petrecere daca venea cm mai fuguta, chiar daca ma lua prin surprindere. Aveam senzatia ca asa castig niste zile pentru urmatoarea tura. Nah, cautam si noi sa vedem jumatatea plina, nu?! Sper sa functioneze bobo magice de la vecineii nostri si sa-ti regleze tesehashu. A lu' cui ie baba azi, ca m-a termenat la spinare, m-am cocarjat de frig Haideti, iesiti la interval sa va vedem care sunteti sucarite azi! (eu am sa-l sun pe tata, ca e baba lui azi, sa-l ponegresc nitelus ) Bebe dragonel la bord ! |
poti sa te iei linistita si de mine ca io sunt vinovata este si baba mea azi ce rea este .....
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Bataiaeeeeeeee .
Am dres setoatia congelata cu puloverul lui sefu'. El si asa nu e la birou. O sa-i las un Thank-you note.
Offf, ma simtz asa... gri... daca as citi ceva infristiiing, ce fremos ar cam fi... zic si io, nu insistez !!
Bebe dragonel la bord !