Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata
Si eu la cafelutza

Ana sa ma ierti daca nu am citit ca ai test negativ, chiar mi-a scapat, si nici acuma nustiu unde ai scris in cap. trecut.
Imi pare rau pt test negativ.
Astept urmatoarea data de testare, ca nu sterg pe nimeni din listuta

Daena, imi pare foarte rau pt test negativ, eu chiar credeam ca esti gravi dupa ferigutzele alea, uffff, poate e inca devreme pt test.
Mai repeti inca unul peste cateva zile?
De cand ti-a scazut TB, azi, ai mai verificat cu microscopul? Cum stau ferigutzele?

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Fetelor eu m-am trezit cu o greata de zile mari. Va ziceam ieri ca mi-a fost greata si zilele trecute, dar spre seara mai degraba. Mi-e asa teama sa imi fac sperante... Greata poate sa-mi fie si de la oboseala, de care parc numai scap, dar parca prea mi-as dori eu sa fie de la altceva. Oricum momentant e prea devreme (3sapt si 2 zile), asa ca nu pot decat sa astept. off

Suna a
Maine te astept cu II -ele la testul de sarcina

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Velvet...
... acuma imi beau cafeaua(de fapt 2 ) odata cu voi...
dar azi... nu prea imi mai place, nitel mi-e greata si o usoara arsura la stomac si ma face sa resping orice mancare, dar mi-e o fooaameeeeeeeee.
Nush de unde greata asta, o fi de la oboseala.
O beau cu forta ca stiu ca am nevoie de cafea(ma doare si capul si sa ma mai trezesc din somn ca inca dorm, azi dimineata cu fff greu m-am trezit, eu care mi-am propus ca la 6 sa fiu in picioare, odata cu sotul, dar scumpul de el, ma lasa sa dorm si nu ma trezeste odata cu el).

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele,

Wow cata activitate, abia acum am reusit sa termin de citit din urma, am raspuns tuturor in gand ca de obicei si acum nu mai stiu ce si cum. Sa ne concentram zic:

Bobule, statistica nestatistica, loto neloto, iete ca din nefericire am dreptate, mama ei de viata. Z1 astazi. Macar n-am mai apucat sa-mi cumpar test. Banii ca banii, ca erau si aia aruncati aiurea dar dezamagirea de a vedea o singura liniuta ar fi fost mare. In schimb azi sunt optimista. Am fost la endocrinolog, s-a intristat saraca si ea cand a auzit de pierdere. Noroc ca exista un medicament alternativ ( care evident nu se gaseste in Romania) pe care il pot lua si incerca in paralel sa obtin o noua sarcina. Asa ca pe 26 ajung la vecinii unguri si cica l-as gasi acolo. Il cumparam, reincepem tratamentul, poate se hotarasete si domnul meu TSH sa-si revizuiasca atitudinea.

Anne, ia lasa supararile alea de-o parte.Exista o parte buna. Chiar discutam azi cu endocrinoloaga si-mi zicea ca ea crede ca hipotiroidia este mult mai usor de tinut in frau decat hipertiroidia ( ce am eu). Mergi la medic, o sa-ti dea euthyrox si vei vedea ca scade TSH-ul mai rau ca fat frumos ( ei ala crestea dar la tine trebuie s-o ia inapoi). Uite ca Yna, avea tot un tsh mare si acus e graviduta. Profita de lipsa sotului si fa-ti tratamentul ca atunci cand vine el inapoi sa fi pe cai, gata de bebe. A, si vino dom'le inapoi pe forum ca ma nervezi. Ca eu numai cand te vad asa frumusica in poza de la profil, tot imi faci ziua mai buna.

Cui mai vroiam sa scriu...aha MeAlex pai cum sa nu ne spui? Vrei sa ne uciza curiozitatea pe aici? Hai ca nu te lasa pe tine sufletul sa ne faci una ca asta...

Mihaelafalt, un gand bun pentru tine, sa mearga totul pe roate si sa te avem inapoi repede si cu rezultate excelente. Daena imi pare rau de rezultatul negativ. Nu disperam insa, da?

Roxi, eu nu ma pricep la spermograma, inca nu si-a facut-o sotul meu desi de principiu pare de acord. Dar zau ca trebuie sa existe o rezolvare, ai vazut ce au zis fetele

Tzuc fetele ca iar m-am intins cat o zi de post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

deny,o fi de la

neata,mrenescu

Mergi la inceput

Ufff Maria imi pare rau pt z1.

Dar ma bucura optimismul tau, sigur luna viitoare pleci la odisee.

Asa cum cer de la toate fetele, cer si de la tine, zi-mi urmatoarea data pt testare unde iti vor iesi din prima II-ele la testul de sarcina

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Neata Velvet si Deny.
Am facut niste calcule alambicate si cred ca data urmatoare pentru testare ar fi 14-15 aprilie. Adica de Paste. Poate e cu noroc desi ca o nesimtita ce sunt n-am tinut nici postul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mrenescu spune ce medicament si incercam sa il aducem.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele postez eu intrebarea lui andradame poate stie sa o ajute cineva

andradame
nou venit

Romania, Brasov
6 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 08/03/2012 : 16:51:31 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Adauga andradame la lista ta de prieteni Adauga semn de carte la raspuns
Fetelor, vin si eu cu o intrebare poate voi stiti mai bine decat mine. Daca sarcina s-a oprit din evolutie nivelul de hcg din corp nu mai creste nu?
Vin cu intrebarea ca ca sa stiu, pentru ca atunci cand am aflat ca voi avea bebica si am mers la eco nu se vedea nimic in schimb liniile de pe testul de sarcina se vedeau clar dar nu de aceeasi intensitate ca cea de control. La cateva zile am mai facut un test si imediat a aparut linia inaintea celei de control, ceea ce inseamna ca nivelul hcg a crescut. Nu am momentan posibilitatea de a face analiza de sange... asa ca ma gindisem la asta ca metoda de a observa relativ evolutia hcg-ului (sigur veti spune ca am inebunit dar... imi asum riscul)

P.S. scuzati cele cateva greseli dn postarea anterioara

Buna ziua!
adradame...nu, nivelul de hcg nu mai creste,ci din contra scade...stiu ca am patit...cand mi s-a oprit sarcina din evolutie am facut analiza(la sange, ce-i drept) la 2 zile diferenta,iar nivelul la a doua era scazut!
te pup si multa bafta!

Mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

deny,o fi de la

Velvet, si la asta ma gandesc, dar nu ma mai imbat cu apa rece(so zic asa) si nu pot sa ma bucur, pt ca stiu ca iar voi pierde sarcina.
Fara tratament... nu voi putea tine sarcina.
Ce buba am? Habar n-am. Banuiesc ca din toate cate oleaca: si ceva cu tiroida(ca sunt la acelasi nr de kg de ani de zile si inca si alte simptome-ca am uitat acuma din care categorie fac parte, hipo sau hiper, dar cand relatau fetele cate ceva din simptomele lor, cele care au "bubizta" la tiroida, ma regaseam si eu pe acolo), poate fi si ceva cu trombofilia(la fel ma regaseam cate putin din toate simptomele descrise de fete cu trombo) si inca poate sa mai fie si altele(poate fi si ceva cu o infectie ca ma simt asa de slabita si imunitatea slaba, desi mananc cat 7, tot mi-e foaame si ametesc-si asta poate fi simtpom ca un parazit de infectie imi "mananca" din organism de ma lasa fara putere de viata-fizic), numai Dumnezeu stie ce am
Hai ca m-am intins cat ziua de mare punand tot raul in fata mea.

Poate ma vei intreba de ce nu fac analizele si incep tratamentele ca trece timpul. Pai, nu am bani. Acuma muncim. Dar nici nu putem sa ne abtinem de la . Ne iubim in voie fara restrictii(gen ca nu avem voie la ca pierd sarcinile) si... ne lasam pe mana lui Dumnezeu, pana avem posibilitati sa ne apucam de investigatii si tratamente. Asa cum am mai zis: acum avem alte prioritati. Nu avem de ales.
Dar eu tot raman aicilea langa voi si ma pun in rand cu voi cu testarile ca si cum nu am nici o "bubitza".

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput