Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Gina, si tu esti insarcinata! Felicitari si o sarcina usoara, imi amintesc ca intrebai de testele de ovulatie la un moment dat.

Popica, felicitari si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Pai, Mica si Mrenescu, io cel putin p-acilea raman. Altfel cine-mi ridica mie moralu' si ma mai invata ce si cum?
Cat despre pupicii de molipsire, vi-i dau dupa ce vad poza. Daca-i totusi un catel?

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Daena, am o amica careia ii iesea test de ovulatie pozitiv mai multe zile si i-a zsi sotului sa faca test , ei bine, i-a iesit si lui pozitiv. Nu stiu daca e acelasi tip de test, dar parca zicea ceva de ferigi si microscop.
Roxy_ana, si noi am observat ca muncim pentru orice reusita si o luam ca atare, n-ai de ce sa va enervati, nu e nici vina voastra, nici meritul celor care sunt norocosi. Mergeti inainte cu analizele si vedem ce si cum!
Velvet, copiii parasiti ce sa mai spuna? E corect ce li se intampla? Copiii care au murit inecati din cauza tatalui nenorocit? Eu cred ca sunt multe lucruri incorecte si grave in lumea asta, mult mai multe decat ce mi se intampla mie.
Ca sa va mai spun ceva despre mine: cand eram pustoaica, m-am ferit intotdeauna sa raman gravida, pentru ca nu exista pentru mine varianta avortului. Intotdeauna am spus ca nu exista :"asta e, s-a intamplat"...daca se intampla, as fi facut copilul. Si atunci am zis in gluma ca suntem asa atenti pana la obsesie si cand o sa vrem sa avem un copil, o sa vedem ca e greu...bine, de ramas, raman, nu asta e problema la mine.
Si mai aveam eu o vorba legat de trombofilie - sunt mai multe mutatii care pot da tromobfilie - eu am facut o parte din ele si ziceam ca nu le-oi avea eu pe toate, ma rezum la cele facute...
Sau mai ziceam ca asta e cauza, trombofilia, n-oi avea eu toate bolile din lume...si ce fac eu acum? Caut alte cauze, alte boli pe care le pot avea...Ironic, nu? Mie mi se pare ca Cineva vrea sa imi arate ceva, sa imi explice ceva...
Fetele cu test negativ, nu disperati, mai testati si in zilele urmatoare.
Ella, felicitari! Sanatate, sa ai o sarcina usoara si la termen!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Alex, sa stii ca pt luna viitoare am achizitionat deja 35 bucati teste de ovulatie, pe baza de urina.Si cu ocazia asta verific si microscopul, si daca se dovedeste mincinos

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bettercy, saru'mana! Si inapoi la tine (felicitarile) pt noua functie. Sa fie cu stres mai mic si burta mai mare!

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Salut comunitatii de optimiste si felicitari noilor fete gravide!

Bob, nu stiu daca te-am felicitat. Vad ca esti insarcinata. Bravo, sa ai o sarcina foarte usoara si un bebe sanatos!

Helloooo!!! Long time no see!!! Felicitari pentru promovare, o pupam pe scorpie, sa-i transmiti de la Romanica!

Multumim de felicitari, da, dupa lupte seculare, am razbit si noi!

Va tin pumnii sa va iasa un bebe plimbaret !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Asea va iubesc pe amandoua de nu mai poci[ sunt intr-o dispozitie romantioasa si m-am gandit sa va marturisesc]. Sa nu indrazniti sa plecati de acilea ca nu mai vin la botez, auzita-ti?

Eu m-am simtit, ca eram penultima de scrisei si pentru ca mi se pare logic sa primesc declaratii de amor, e povestea vietii mele, asta e!
Eu nu plec ca am niste fete dragi acilea (by the way, simte-te la faza asta! ) si... si atat. Mi s-au varat pe sub piele, domne, ce poci ca sa mai spui?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Popica draga, felicitari! Sa te faci rotunjioara si frumoasa, si bebelusul sa fie sanatos, sa stea cuminte pana la termen si sa va aduca bucurie multa, multa!
Pentru toate celelalte fete, eu cred ca niciodata nu-i tarziu sa ai un copil al tau, egal daca il faci la 30 sau 40 sau mai mult.Un copil e speranta pentru viitor, o dovada a iubirii care exista intre sot si sotie, ceva in care noi sa punem valorile noastre si sa treaca mai departe.Nu cred sa fie vreun lucru atat de greu incat sa ne faca sa renuntam la lupta asta.Nu vreau sa cred ca putem renunta.Poate de asta trebuie sa trecem pe aici, sa invatam rabdarea, sa invatam perseverenta, sa ne formam un suflet tare, sa invatam speranta...Sa fim noi mamele care sa dovedim ca un copil este de nepretuit.Luna asta am trecut mai usor peste dezamagirea liniutei stinghere, luna viitoare nu vreau sa stiu cum va fi.In oricare varianta, tot ma voi simti bine sa va am alaturi.Toate sunteti deosebite si fiecare meritati sa primiti copii care sa duca in viitor calitatile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Popica draga, felicitari! Sa te faci rotunjioara si frumoasa, si bebelusul sa fie sanatos, sa stea cuminte pana la termen si sa va aduca bucurie multa, multa!
Pentru toate celelalte fete, eu cred ca niciodata nu-i tarziu sa ai un copil al tau, egal daca il faci la 30 sau 40 sau mai mult.Un copil e speranta pentru viitor, o dovada a iubirii care exista intre sot si sotie, ceva in care noi sa punem valorile noastre si sa treaca mai departe.Nu cred sa fie vreun lucru atat de greu incat sa ne faca sa renuntam la lupta asta.Nu vreau sa cred ca putem renunta.Poate de asta trebuie sa trecem pe aici, sa invatam rabdarea, sa invatam perseverenta, sa ne formam un suflet tare, sa invatam speranta...Sa fim noi mamele care sa dovedim ca un copil este de nepretuit.Luna asta am trecut mai usor peste dezamagirea liniutei stinghere, luna viitoare nu vreau sa stiu cum va fi.In oricare varianta, tot ma voi simti bine sa va am alaturi.Toate sunteti deosebite si fiecare meritati sa primiti copii care sa duca in viitor calitatile voastre.

Suntem cate putin din tot ce iubim.

ce frumos ai scris

Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293

http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Daena

intr-adevar, f frumos!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

gina
ti-ai anuntat patroana k esti gravida? cum reactiona? ca din cate am reusit eu sa-i cunosc pe it una-dpua ridica sprinceana sus knd nu este ceva dupa placul loc!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Da Kmy si mi-a zis ca e bucuroasa pt mine dar trista pt ea
Oricum is cumva privilegiata la munca acum,ce fain si daca cealalta gravidutza inaintea mea a stat pana pe la 8 luni eu as vrea macar pana pe la 7
multi apropo dpn e 4.11.12(parca tu ma intrebai )

Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput