Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 18
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu ginuta ce face bebelu tau? Primavara incepe cu tine... http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293 http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png |
Buna Ralu,cred eu ca bine pe sapt viitoare o sa va pot da mai multe detalii
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
kmy_black spune:
gina
ti-ai anuntat patroana k esti gravida? cum reactiona? ca din cate am reusit eu sa-i cunosc pe it una-dpua ridica sprinceana sus knd nu este ceva dupa placul loc!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ralucaneagu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
Buna Ralu,cred eu ca bine pe sapt viitoare o sa va pot da mai multe detalii Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
mai e un pic
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
IPopica spune:
Aseeeee, consumat servetele, tocat nervii domnului, ranjit iar ca vaca in lemne, consumat alt set de servetele, facut doua mii de scenarii, unele apocaliptice altele roz bombon cu picatele.
Luni repet beta, clar. Dupa ce o vaz mai mare sun pt nea doftoru' care oricum ma va programa cel mai devreme peste 2 saptamani (asa-i mereu la el); eco le face separat, deci numa' bine la control o sa-mi zica si cand si daca pot sa vad ceva-ul (inca nu l-am intitulat nicicum - ne tot contrazicem).
Si Bobule, dansul tot circumspect este. Pana nu-l vede in poza si nu-i zice doctoru' ca e ok el nu se bucura. Ca lui nu-i plac dezamagirile. Adica e sigur ca e ceva acolo, da' daca nu e ce trebuie (cred ca-i mai speriat ca mine de varianta aia in care o sa nasc un catelus).
Alex, jur sa-ncerc sa ma fac zen.
Kmy, io as vrea sa te vaz live cu motatele alea . Cat despre valori studiasem si io toata ziua jde mii de site-uri, da' cand le-am vazut p-alea de la medlife am luat-o direct pe aratura si-am uitat tot ce citisem.
Saru'mana de titlu si felicitationes: v-as insira pi tati, da' mi-e ca uit pe vreuna. Oricum, stiti ca sunt lesinata dupa voi toate si ca o sa ma tin ca un catel dupa voi si ca acu' v-as lua pi tati la pupat si-mbratisat si dansat
Monique, bafta la laparo.
I.P.
kmy_black spune:
live, nu s-ar mai vedea motoacele de mine, doar dak vin cu vreo remorca, k eu is cat casa poporului!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Si Bobule, dansul tot circumspect este. Pana nu-l vede in poza si nu-i zice doctoru' ca e ok el nu se bucura. Ca lui nu-i plac dezamagirile. Adica e sigur ca e ceva acolo, da' daca nu e ce trebuie (cred ca-i mai speriat ca mine de varianta aia in care o sa nasc un catelus). |
Daaa, e fix un catelus, cu gherute de pisica si urechi de vulpe
Nu ma mira reactia, am mai vazut-o, mi se pare normala (la fel ca si situatia in care ar fi facut tumbe si-ar fi strigat de la balcon ca va fi tatic). O sa-si primeasca in 2 sapt si confirmarea cu poze si muzica de doppler. Daca nu astepti 2 sapt si te duci mai devreme, ai grija sa nu faci ca trenul daca nu auzi inimioara, aia de la sapt 6 incolo se aude/vede.
Deocamdata, acifol, no-spa, multe lichide si cat mai putin stres si stat in picioare.
IPopica spune:
Am bulinutele pregatite cu remindere pe telefon. No-Spa inca nu am ingurgitat ca' nu simt nica (si ma-ndoiesc ca-s io chiar atat de nesimtitoare).
As fi preferat nitelus asa sa vad niste tumbe si s-aud neste chiuituri de la domnu', da' pana la urma ma multumesc cu "auzi, azi ma-nveti sa fac pui la gratar?". (sper ca asta i se trage de la faptul ca din octombrie il frec io la creieri cu ce trebuie el sa faca de unu' singur cand o sa fiu eu ou kinder cu surprize si nu fiindca vrea sa-si ia lumea in cap ). Deci da, nu voi sta prea mult in picioare . V-am zis io candva c-abia astept sa ma gravidesc sa pot sa profit de statut si sa cer marea cu sarea si luna de pe cer.
I.P.
mrenescu spune:
Asea va iubesc pe amandoua de nu mai poci[ sunt intr-o dispozitie romantioasa si m-am gandit sa va marturisesc]. Sa nu indrazniti sa plecati de acilea ca nu mai vin la botez, auzita-ti?
Bettercy spune:
Salut comunitatii de optimiste si felicitari noilor fete gravide!
Bob, nu stiu daca te-am felicitat. Vad ca esti insarcinata. Bravo, sa ai o sarcina foarte usoara si un bebe sanatos!
Anne, poeziile tale sunt sfoarte frumoase. Ai un suflet atat de frumos. Sper sa-ti indeplinesti dorinta de a ramane insarcinata cat mai curand!
Sunt multe fete noi, bine ati venit si sedere cat mai scurta!
Mihaelafalt, bine ca totul e bine. Acum o sa stai mai linitita.
Lorena, ia lucrurile incet. Deny nu este doctor sau asistenta medicala ca sa fie exacta. Nici nu a dus o sarcina pana la capat. Eu cred ca toate urarile le face cu intentie buna.
Eu am fost mai ocupata in ultima perioada, am avansat la serviciu si am cateva intalniri prin tara.( pt cele care stiti povestea mea...da, scorpia de sefa m-a avansat). Am incercat sa ma intalnesc cu sotul meu in momentele importante, vedem ce iese!
Va urez un weekend minunat. La noi e vreme frumoasa, orhideele au inflorit. Ma duc sa vad filmul iranian care a castigat Oscarul. Baby dust la toata lumea!
Mica26 spune:
Sincere felicitari, Popica!!!!
iti doresc sarcina usoara si la termen si sa ramai pe aici poate ne molipsesti si pe noi!!!
te pup!!!
Mica