Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 20
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bettercy Gina, si tu esti insarcinata! Felicitari si o sarcina usoara, imi amintesc ca intrebai de testele de ovulatie la un moment dat. Popica, felicitari si tie! |
Da is eu ,mersi fain
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
kmy_black spune:
fetelor fug la !!!
noapte buna!!!! si somn dulce la toate!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
laurika1982 spune:
IPopica, felicitari din toata inima!!Furam si noi cate un pup de molipsire :)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
kmy_black spune:
uitasi: ralucaneagu
am vazut ca si tu ai prpus un mesaj a lu' anne_marie79!!!
si eu l-am propus pe celalt, d eknd a revenit, sa speram k va fi desemnata, pt ca intr-adevar este o persoana deosebita si mereu a gasit o vorba calda pt fiecare dintre noi!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Mica26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daena Popica draga, felicitari! Sa te faci rotunjioara si frumoasa, si bebelusul sa fie sanatos, sa stea cuminte pana la termen si sa va aduca bucurie multa, multa! Pentru toate celelalte fete, eu cred ca niciodata nu-i tarziu sa ai un copil al tau, egal daca il faci la 30 sau 40 sau mai mult.Un copil e speranta pentru viitor, o dovada a iubirii care exista intre sot si sotie, ceva in care noi sa punem valorile noastre si sa treaca mai departe.Nu cred sa fie vreun lucru atat de greu incat sa ne faca sa renuntam la lupta asta.Nu vreau sa cred ca putem renunta.Poate de asta trebuie sa trecem pe aici, sa invatam rabdarea, sa invatam perseverenta, sa ne formam un suflet tare, sa invatam speranta...Sa fim noi mamele care sa dovedim ca un copil este de nepretuit.Luna asta am trecut mai usor peste dezamagirea liniutei stinghere, luna viitoare nu vreau sa stiu cum va fi.In oricare varianta, tot ma voi simti bine sa va am alaturi.Toate sunteti deosebite si fiecare meritati sa primiti copii care sa duca in viitor calitatile voastre. iti multumesc pentru aceste cuvinte! m-ai facut sa plang intr-un mod tare placut!!! chiar iti multumesc din suflet...alte cuvinte nu cred ca-si au rostul... Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
Mica
valicutza spune:
buna dimineata fetelor,
popica felicitariiiiiiiiiiiiiiii, sa ai o sarcina usoara si frumoasa , si bebe sa fie sanatos si mancacios!!!!
LumyMony spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Multumesc pt atentionare si corectare. Imi cer iertare de la fete pt cuvintele, urarile mele adresate incorect voua. Va doresc o zi frumoasa. Dragonelul meu Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi |