Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 13
MeAlex spune:
Daena, am o amica careia ii iesea test de ovulatie pozitiv mai multe zile si i-a zsi sotului sa faca test , ei bine, i-a iesit si lui pozitiv. Nu stiu daca e acelasi tip de test, dar parca zicea ceva de ferigi si microscop.
Roxy_ana, si noi am observat ca muncim pentru orice reusita si o luam ca atare, n-ai de ce sa va enervati, nu e nici vina voastra, nici meritul celor care sunt norocosi. Mergeti inainte cu analizele si vedem ce si cum!
Velvet, copiii parasiti ce sa mai spuna? E corect ce li se intampla? Copiii care au murit inecati din cauza tatalui nenorocit? Eu cred ca sunt multe lucruri incorecte si grave in lumea asta, mult mai multe decat ce mi se intampla mie.
Ca sa va mai spun ceva despre mine: cand eram pustoaica, m-am ferit intotdeauna sa raman gravida, pentru ca nu exista pentru mine varianta avortului. Intotdeauna am spus ca nu exista :"asta e, s-a intamplat"...daca se intampla, as fi facut copilul. Si atunci am zis in gluma ca suntem asa atenti pana la obsesie si cand o sa vrem sa avem un copil, o sa vedem ca e greu...bine, de ramas, raman, nu asta e problema la mine.
Si mai aveam eu o vorba legat de trombofilie - sunt mai multe mutatii care pot da tromobfilie - eu am facut o parte din ele si ziceam ca nu le-oi avea eu pe toate, ma rezum la cele facute...
Sau mai ziceam ca asta e cauza, trombofilia, n-oi avea eu toate bolile din lume...si ce fac eu acum? Caut alte cauze, alte boli pe care le pot avea...Ironic, nu? Mie mi se pare ca Cineva vrea sa imi arate ceva, sa imi explice ceva...
Fetele cu test negativ, nu disperati, mai testati si in zilele urmatoare.
Ella, felicitari! Sanatate, sa ai o sarcina usoara si la termen!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Ma cunoasteti?
Sunt eu de pe patul de spital, ma simt mai bine dar nu ok, aseara am vomitat de cateva ori si acum deja am inceput sa pap iaurt si biscuiti, pe luni imi da drumul acasa.
Restul vestilor le stiti de la Lorena, ca reia ii multumesc.
Deci spermograma buna, eu bine de acum sigur vine bebe.
Mia adus verisoara mea laptopul sa intru un pic la voi, sunt tot la terapie intensiva ca azi nu sunt operatii si ne tin aici, dar e mai bine pentru ca aici stau asistentii langa noi si ne fac calmante si ce avem nevoie.
Dintre toti doctorii care au operat ieri si sunt femei aici la TI doar doctorita mea si inca un doctor a venit sa schimbe pansamentele in rest se ocupa asistentele, sunt femei care nici macar nu stiu ce lea facut.
Va pupic ca nu mai pot sta, poate intru mai tarziu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
buna fetelor
deny daca tot vrei sa incurajezi fetele si sa le induci putin din optimismul tau macar sa le si spui corect
am tot vazut ca le urezi sa nu mai apara cm 9 luni de zile
asta e total eronat pt ca in primul rand in momentul in care afla ca sunt gravide deja au o luna deci peste maxim 8 or sa nasca si a doua chestie e ca dupa nastere atata vreme cat alapteaza majoritatea mamicilor nu au ciclu
sunt persoane care daca alapteaza nu au ciclu si 1-2 ani dupa nastere
asa ca sper sa-ti schimbi tactica cu urarile tale
roxy.ana, poate o sa ma crezi exagerata dar numai reclama e de polisano
crede-ma ca sunt din sibiu si eu caut sa merg la dr din afara orasului
mai ales daca stai in pitesti...ce-ti e greu sa mergi pe autostrada ci nu pe jalnica valea oltului
sincer acum nici nu se compara cu bucurestiul
in plus practica niste preturi astronomice
o spermograma simpla e 120 ron
si aproape toate analizele lor sunt foarte scumpe
si spun asta in contextul in care eu am lucrat la laborator in bucuresti si mi-am facut analize la diverse lab in bucuresti
aici sunt doar ei mai mari si nu au concurenta asa ca ei fac legea
si sincer din propria experienta iti spun ca pe alocuri si personalul lasa muuult de dorit
acum tu faci ce vrei, eu doar ti-am spus ce stiu
Mica26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetelor. Ma cunoasteti? Sunt eu de pe patul de spital, ma simt mai bine dar nu ok, aseara am vomitat de cateva ori si acum deja am inceput sa pap iaurt si biscuiti, pe luni imi da drumul acasa. Restul vestilor le stiti de la Lorena, ca reia ii multumesc. Deci spermograma buna, eu bine de acum sigur vine bebe. Mia adus verisoara mea laptopul sa intru un pic la voi, sunt tot la terapie intensiva ca azi nu sunt operatii si ne tin aici, dar e mai bine pentru ca aici stau asistentii langa noi si ne fac calmante si ce avem nevoie. Dintre toti doctorii care au operat ieri si sunt femei aici la TI doar doctorita mea si inca un doctor a venit sa schimbe pansamentele in rest se ocupa asistentele, sunt femei care nici macar nu stiu ce lea facut. Va pupic ca nu mai pot sta, poate intru mai tarziu. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Multa sanatate si sper sa te faci bine repede ca sa vina bebe la tine!
Mica
Mica26 spune:
Popica...te asteptam cu vestile bune!!!
laurika1982 multumesc de incurajari!
velvet nu fi trista ca poate n-au iesit azi cele doua liniute, dar cu siguranta vor fi atata timp cat vei ramane optimista! stiu ca e usor de zis, dar aici toate impreuna trebuie sa reusim sa fim tari!
o dupa-amiaza placuta!
Mica
MeAlex spune:
Velvet, sigur ca fiecare sufera si pentru fiecare durerea lui e cea mai mare, e absolut normal. Iti spun exercitiul pe care il fac eu: am avut o perioada foarte urata si am stabilit atunci ca starea mea psihica a fost cea mai lovita de cand ma stiu, atunci am fost cel mai "down"...de atunci de cate ori dau de ceva greu, ma gandesc: e la fel de greu? se compara? Raspunsul e mereu nu...
In plus, in ultimul timp am tot avut in familie decese si probleme de sanatate grave...in contextul asta spun ca problemele mele nu sunt cele mai grave...se poate intotdeauna si mai rau...nu are rost sa regret nonstop ceva ce nu am avut niciodata, prefer sa fiu atenta la nevoile celor din jur, sa ii inveselesc, sa am grija de ei...sa nu cumva sa regret mai tarziu...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
velvet spune:
micasa dea Dumnezeu la toate!
alex,mersi de sfaturiniciodata n-am crezut ca problema mea e cea mai mare.stiu ca se poate si mai rau.dar cateodata cad...ma ridic,dar cu fiecare zi e mai greu.