Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata

Multumim pt cafea

Velvet, nu-ti pierde speranta.

Dragonelul meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi

O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

denymultumesc de incurajare.dar la mine fara IA sau FIV nu cred ca vine bebe.sper macar sa avem sanse de IA.

am plecat la munci,va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata ,

mihaela ma bucur ca ai scapat de interventie si trompele sunt permeabile, acum iti tin pumnii sa vina si cat mai repede si sa te refaci repede

velvet imi pare rau pentru testul negativ , dar pana nu vezi rosu nu iti pierde speranta

ipopica te asteptam cu noi vesti

cine se mai testeaza zilele astea? va tin pumnii tuturor

gina , tu ce mai faci ? ai ajuns la dr ? ai vazut inimioara?

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

neata kmy

eu am azi test negativ.si luna asta sperasem mai mult,pt ca nu ma mai anunta durerile de burta puternice ca vin uratii.din pacate ii astept si luna asta.stiu ca erau sanse mici,dar am sperat.

Nu fi trista draga, dupa ce trec uratii iar rasare soarele, luna viitoare sigur va fi cu noroc!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

buna dimineata, fetelor!
si eu am test negativ...desi sunt in ziua 37. daca vad ca nu vin uratii pana luni ma bag la un hcg. luna asta chiar am sperante mari, dar cine stie? cam asa am avut in fiecare luna si cred ca de acu devin un pic paranoia. cam asta mi-a dat de inteteles si tipa de la farmacie cand m-am dus sa-i cer test de sarcina m-a intrebat foarte ironica..da cate teste de sarcina va luati?(de acolo imi cumpar teste de sarcina de jumatate de an incoace) imi venea sa o bat!
va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

Mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Hai ca sigur iese soarele si o sa veniti toate cu teste duble .

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

valimultumesc de incurajare,dar sigur vin uratii si luna asta.

daenamersi.dar am sanse mici sa raman natural.

micaimi pare rau de test

neata,laurik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

Buna sa va fie ziua fetelor!

MeAlex, asa de tare ma bucur ca are cineva acceasi parere cu mine despre "The Secret"...Nimic nu vine din senin, adica, eu nu am primit vreodata ceva din senin, pentru fiecare lucursor a trebuit sa muncesc din greu: pentru casa, pentru job, pentru familie, si acum pentru un copilas.
O sa repetam spermograma, asta e sigur, si cred ca vom merge la Polisano la Sibiu (se considera reclama? daca da, atunci sa imi fie cu iertare...), pentru ca am auzit ca sunt buni.
Astept sa merg miercuri seara la control la medicul meu, cu analiza in brate, sa vad ce parere are, spre ce ne indruma, daca are incredere in laborator sau ne trimite la altul...
Deja incep sa ma gandesc la adoptie, pentru ca FIV nu mi-as permite acum. Ar trebui sa astept cativa ani sa fac asta, sa imi strang banutii necesari. Pana acum nu ma gandisem la o asemenea varianta, credeam ca e doar ghinion, ca nu suntem acasa atunci cand trebuie... si tate economiile le-am investit in apartamentul nostru.
Dar timpul trece, si am 30 de ani aproape, si e din ce in ce mai greu sa stii ca mancesti aiurea. Noi doi ne putem multumi cu putin, muncim pentru a putea oferi o viata fara griji unui copil, si invatam sa avem ce oferi moral, intelectual si experienta de viata pentru un copil al nostru (fie el adoptat sau nu).
Poate ca vestea primita cu analizele e prea recenta si nu gandesc la rece, dar am mai prins curaj...

Va pup, sa aveti un week-end frumos, cu soare!
Cand a intorc, vreau sa mai vad liniute pe-aici.

Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.

Mergi la inceput

roxy,bunaeu am aproape 32.si eu cred ca e nedrept ce ni se intampla mie si sotului meu.si altele care nu vor copii au si ii abandoneaza sau ii avorteaza.dar mergem mai departe.voi face orice ca sa am copilul meu!succes si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Fetili, am facut transee in covor tot asteptand rezultatul ala la beta. Mi-am donat bunatate de sange dimineata (ma rog, daca 10 jumate se poate considera dimineata) si inca nu apare nimic (le urmaresc pe net). Am zis ca intru la voi direct cu valorile in dinti, da' inca n-am ce sa comunic. Daca pana la 17:00 nu le vaz pe net, mi se duce domnul si stapanul sa le traga de urechi; ele asa mi-au zis, ca dupa-amiaza sunt gata. Eu una inteleg ca "dupa amiaza" = dupa 12.

I.P.

Mergi la inceput