Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 11
DenyAnd spune:
ufff asa s-a inteles din mesajul meu?
MeAlex, ai lamurit mai bine decat mine.
Normal ca nu poti sa stai cu mainele in san si sa astept sa cada "mana" din cer si apoi sa zici: gata sunt perfect sanatoasa.
Nu!
Am vrut sa subliniez ca sa ramai optimista si sa nu pierzi credinta in sens ca o sa reusesti in tot ce iti propui.
Si sa nu te lasi batut cand vezi ca ai un rezultat negativ si sa-ti fie frica sa mai faci ceva (alta analize, alti doctori, alt tratament, etc. sau o operatie cum ai zis) pt a obtine ceea ce iti doresti (un copil) din frica esecului.
P.S. am uitat de filmul the secret.
Experientele vietii si incercarile grele m-au facut sa vad viata asa, nu filmul.
E una sa vezi la altii si e altceva sa o simti pe propria ta piele
Dragonelul meu
Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi
O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele.
velvet spune:
buna seara fete
roxy,noi am facut 3 spermograme la 2 laboratoare normale,fara embriolog si cand am facut-o pe a 4a la o clinica specializata a fost la polu opus,adica proasta.si nici noi nu avem in oras,am mers peste 300 km numai dus.
miha,succes pe mai departe!
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Buna dimineata Si eu la cafelutza Ana sa ma ierti daca nu am citit ca ai test negativ, chiar mi-a scapat, si nici acuma nustiu unde ai scris in cap. trecut. Imi pare rau pt test negativ. Astept urmatoarea data de testare, ca nu sterg pe nimeni din listuta Daena, imi pare foarte rau pt test negativ, eu chiar credeam ca esti gravi dupa ferigutzele alea, uffff, poate e inca devreme pt test. Mai repeti inca unul peste cateva zile? De cand ti-a scazut TB, azi, ai mai verificat cu microscopul? Cum stau ferigutzele? Dragonelul meu 2 sarcini pierdute la 4+ Cauza? -> Astept sa fac investigatii. |
Deny, mersi.Deja din ziua 31 nu am mai avut asa multe ferigi si azi am avut numai punctuletze.In fiecare zi fac testul cu saliva de dimineata, cred ca deja mi-a intrat in instinct.Astazi oricum mi-am facut programare la gine si luni ma duc.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
ralucaneagu spune:
BUNA SEARA DRAGUTELOR
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
daena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Velvet, si la asta ma gandesc, dar nu ma mai imbat cu apa rece(so zic asa) si nu pot sa ma bucur, pt ca stiu ca iar voi pierde sarcina. Fara tratament... nu voi putea tine sarcina. Ce buba am? Habar n-am. Banuiesc ca din toate cate oleaca: si ceva cu tiroida(ca sunt la acelasi nr de kg de ani de zile si inca si alte simptome-ca am uitat acuma din care categorie fac parte, hipo sau hiper, dar cand relatau fetele cate ceva din simptomele lor, cele care au "bubizta" la tiroida, ma regaseam si eu pe acolo), poate fi si ceva cu trombofilia(la fel ma regaseam cate putin din toate simptomele descrise de fete cu trombo) si inca poate sa mai fie si altele(poate fi si ceva cu o infectie ca ma simt asa de slabita si imunitatea slaba, desi mananc cat 7, tot mi-e foaame si ametesc-si asta poate fi simtpom ca un parazit de infectie imi "mananca" din organism de ma lasa fara putere de viata-fizic), numai Dumnezeu stie ce am Hai ca m-am intins cat ziua de mare punand tot raul in fata mea. Poate ma vei intreba de ce nu fac analizele si incep tratamentele ca trece timpul. Pai, nu am bani. Acuma muncim. Dar nici nu putem sa ne abtinem de la . Ne iubim in voie fara restrictii(gen ca nu avem voie la ca pierd sarcinile) si... ne lasam pe mana lui Dumnezeu, pana avem posibilitati sa ne apucam de investigatii si tratamente. Asa cum am mai zis: acum avem alte prioritati. Nu avem de ales. Dar eu tot raman aicilea langa voi si ma pun in rand cu voi cu testarile ca si cum nu am nici o "bubitza". Dragonelul meu 2 sarcini pierdute la 4+ Cauza? -> Astept sa fac investigatii. |
Te admir, deny, ca esti asa plina de optimism.O vreme am fost pasionata de tratamentele naturiste si pt femeile care pierd sarcinile e indicat ceaiul de cretisoara iar pentru tulburari la glanda tiroida e f buna tinctura de sanziene galbene, asta pot sa iti spun si din experienta.Cunosc pe cineva care a scapat de operatie folosind tinctura asta si este ok si in ziua de azi.Daca ai vedea ce dotata sunt la capitolul leacuri din plante, mai ceva ca un vraci african!
daena spune:
citat din mesajul lui IPopica Fetele, mai tineti minte cand am ras de al meu, ca dupa prima runda fara “perdea” m-a intrebat “Crezi ca s-a prins deja?” si am stabilit noi ca barbatii n-au leac? EI bine, io mi-am inghitit misto-ul, pt ca am in posesie 5 teste sarcina cu o a doua linie vag roz. Trairile si simtirile oscileaza intre: 1. “La dracu, m-ai dus o data in capita de fan si m-ai si lasat cu burta la gura” 2. “ma, sunt sanse minime, io zic sa mai stam nitel, poate vine, sa nu ne bucuram aiurea” 3. “la naiba, trebuia sa se intample in martie nu acu’” – nu ma intrebati de ce, pur si simplu asa aveam noi trecut in agenda in dreptul lunii martie: inceput procesul de reproducere 4. “sigur linia aia nu era acolo de dinainte sa faci testul?” 5. “io zic ca se reflecta lumina de pe dunga ailalta” – la faza asta chiar ne-am ciondanit nitel 6. “sa fie oare un semn ca n-au ajuns nici testele de ovulatie comandate?” 7. “daca nu ne bucuram crezi ca se supara si fuge?” Si inca vreo cateva alte elucubratii. DImineata am dat si o proba de planset in masina, reiterand opiniile de mai sus, dar intr-un talmes balmes mult mai isteric, apoi am dat-o in ras isteric si cred ca tot asa o s-o tinem inca vreo cateva zile. Dupa calculele mele, au trecut maxim maximorum 2 saptamani de la prima posibila sansa de unire a celor doua “interese”; sansele minime le atribuim faptului ca eu eram in z21 dintr-un maxim (pana in prezent) de 32 zile. Habar nu am cand si cum ovulez pentru ca nu m-am testat/urmarit niciodata si habar nu am cum ar trebui sa arate de fapt si de drept un test de sarcina negativ sau pozitiv. Am intrebat ieri si o farmacista, dar din pacate nu mi-a dat prin cap sa car si testele dupa mine sa i le arat. Ea zice ca daca-s vag roz e sarcina f mica. Un alt expert de pe-acilea se jura ca ar fi sanse mari. Eu sunt cam teapana. M-as bucura dar in acelasi timp mi-e sa nu fie vreo alarma falsa. Nu ma ajuta nici scepticismul jumatatoiului (desi din cand in cand se uita-n buricu meu si intreaba “deci? Cate degete o sa ai?”) Asa, si-acu dupa ce-am elucubrat aici ca o babeta isterica incapabila sa zambeasca, care sunteti mai pricepute in ale tehnologiilor? Sa transmit uneia dintre voi pozili, sa faca selectie cu ce e mai vizibil si sa le puna unde stiti voi ca se pun. Daca ma cacai io, sigur o sa-mi ia o zi intreaga. Stiu ca ar trebui sa ma duc sa fac un HCG, dar recunosc ca pe de o parte mi-e frica sa nu-mi zica “niet, mai incearca”. Prefer asa starea asta de neliniste decat o certitudine. Si da, stiu, ma balacesc in mocirlute acum, da’ parca testele de-acasa sunt mai friendly asa. A, si nu, n-am absolut nici un simptom. Am incercat ieri sa ma monitorizez, dar nope, nada. Recunosc c-am avut niste parosenii legate de niste bombite prin burta, dar nope, nu pot sa spun ca ar exista. Tzitzili = una mai mica si mai fleoscaita ca ailalta. Tigarile intra fara nici o problema si abia azi dimineata mi-am dat seama ca in ultimile trei zile am fumat muuult mai mult ca de obicei, fara sa ma mai gandesc ca daca liniile alea sunt pe bune, celulele alea mici de-acolo isi scuipa deja plamanii. Asta e, o sa-l fac cu pipa in coltul gurii. In concluzie: in astea 3 zile am imbatranit brusc 5 ani. Si daca vi se pare ceva din ce-am scris lipsit de sens, sau ca ma contrazic, fiti blande. Eu sunt muci. A, si o sa va mai rog sa nu ma felicitati cu spor inca. Nu pana nu am si confirmarea doctorului. Va rog, va rog, va rog. I.P. |
Popica, esti o scumpa.Oricum, daca este ceva acolo, sa fie sanatos in continuare, si daca nu este sa fii tu sanatoasa ( si jumatatoiul) ca vine el mai tarziu.
kmy_black spune:
citat din mesajul lui velvet buna dimineata fete va doresc o zi calda! si va las o cafeluta calda |
neata, ms de
eu as bea non-stop cafea!!!!
Ipopica hai cu beta mare!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
velvet spune:
neata kmy
eu am azi test negativ.si luna asta sperasem mai mult,pt ca nu ma mai anunta durerile de burta puternice ca vin uratii.din pacate ii astept si luna asta.stiu ca erau sanse mici,dar am sperat.