Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 14
MeAlex spune:
Miha, te pupam! Scriam si ieri: curatatul ovarelor si histeroscopia ajuta la conceptie, multe fete au ramas dupa operatiunea asta.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
IPopica spune:
Miha, ce bine ca esti bine!
Apropos de teste facute de consort, al meu mai are nitel si da iama in rezerva mea de testulete (mda, mi-am mai luat vreo 5, aveati dreptate, susu pe bete da dependenta). I-am zis ca-l las, da' inca nu e hotarat . El tot nu crede c-ar putea fi ceva pe-acolo, de deja l-am luat la interogatorii: "auzi, tu stii cumva ca esti steril de ma iei cu Toma necredinciosul?".
I.P.
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 deny daca tot vrei sa incurajezi fetele si sa le induci putin din optimismul tau macar sa le si spui corect am tot vazut ca le urezi sa nu mai apara cm 9 luni de zile asta e total eronat pt ca in primul rand in momentul in care afla ca sunt gravide deja au o luna deci peste maxim 8 or sa nasca si a doua chestie e ca dupa nastere atata vreme cat alapteaza majoritatea mamicilor nu au ciclu sunt persoane care daca alapteaza nu au ciclu si 1-2 ani dupa nastere asa ca sper sa-ti schimbi tactica cu urarile tale |
Multumesc pt atentionare si corectare.
Imi cer iertare de la fete pt cuvintele, urarile mele adresate incorect voua.
Va doresc o zi frumoasa.
Dragonelul meu
Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Miha, te pupam! Scriam si ieri: curatatul ovarelor si histeroscopia ajuta la conceptie, multe fete au ramas dupa operatiunea asta. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Multumesc alex, acum urmeaza analizele de trombofilie, oare e valabila trimiterea de la ginecolog pentru fundeni? Ca eu am luat luna asta de la doctorul de familie pentru internare si nu imi mai da alta.
Fetelor eu ies si va multumesc la toate de urari, nu pot sa stau cu laptopu in brate asa ca il dau inapoi mai tarziu.
va pup si mai vb cand ajung acasa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, cred ca e OK si trimiterea de la ginecolog pentru Fundeni, important e sa ai trimitere. Iti mai trebuie adeverinta de salariat si copie CI.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Ioana, la Synevo ai recoltat? Stiu ca la ei se actualizeaza site-ul la 14 si la 19-20, cam asa. Stai pe site nonstop.
pentru sanatos!
IPopica spune:
La Medlife Unirii am fost. SI le verific site-ul din 10 in 10 minute (ce de trafic le fac). "nu sunt rezultate pentru numarul dvs de cerere"
Dar am ce face, nu-i bai: ma trag de tzitzi, poate poate oi simti si eu ceva, imi verific pampersul, de-astea. Ce-ar face orice persoana calma, rationala si calculata
I.P.
MeAlex spune:
Popico, nu te agita daca nu te dor tzitzile, nu e musai sa te doara nimicutza. Ar trebui sa suni, poate isi termina programul si nu ii mai prinzi la telefon.
pentru sanatos!