Asp.optim.(770) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_ana

felicitari Yna! ce cadou frumos de 8 martie!

Eu tot astept de la fetele astea cu bobocei in burtici reteta reusitei...

Sa nu ma credeti invidioasa, dar eu cand aud de cate o viitoare mamica ma gandesc ca mie nu mi se va intampla niciodata minunea. Nu e invidie, nu stiu ce e...

Iti spun eu ce e: e dorinta arida de a fi mamica, de a incerca orice e posibil ca sa reusesti. Cate dintre noi n-am baut ceaiuri, vin rosu, sirop de tuse etc., cate n-am mancat radacini de eu stiu ce doar pentru o graviduta a spus ca asta e reteta ei?!! Eu am copiat multe reteta, intamplator sau nu, am reusit dupa "cura" recomandata de MeAlex : un paharel cu vin rosu pe zi, incepand cu ziua cand mi s-a incheiat menstra si oprind putin dupa ovulatie. Si mi-am luat un gel special conceput pentru preconceptie pe care l-am folosit la fiecare din decembrie 2011.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

si P.S. testul sexiblu e bun

Bebe dragonel la bord !

CEL MAI BUN, DRAGA BOB! La ambele sarcini ale mele a iesit pozitiv (asta mai slab, dar a iesit)!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

Deny... cred ca sunt prea multe ganduri negre si suparari adunate in ultimele zile la mine, plus atacuri de la o persoana care ar trebui cica sa imi fie cea mai buna prietena si sa ma incurajeze... Dar promit ca de saptamana vii toare voi privi altfel problema...

Eu nu m-as arunca la testare luna asta... Am zis ca fac pauza de teste macar 3 luni, ca prea de fiecare data stau cu ochii pe calendar si mana pe portofel sa dau fuguta in farmacie dupa test.
Astept rezultatul magic al spermogramei, si dupa vom vedea... AMR 3 zile...

Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Dragele mele,

Nici nu stiu parca, sa mai vorbesc si sa scriu, azi la un momentdat am avut un pic timp liber si am fugit sa fac beta ca tot imi era gandul la testul de dimineata si am vazut ca menstra nu vine....si ce credeti am primit acum rezultatul: BETA HCG = 71,23. Plang de fericire si nu ma pot opri, nu-mi vine sa cred....

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;

Felicitari Yna!!!
Sa ai un bebe frumusel ca primavara, mancacios si sanatos!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Yna felicitari din inima, sa ai o sarcina la termen.
Te rog eu mult mergi la doctor poate iti da clexan sau ceva si mai repeta beta la 48 de ore.
Fetelor sa nu va suparati pe mine ca tot zic de repetat beta dar si mie mi-au zis fetele sa o repet si atunci m-am zgarcit la bani nu am repetat-o si a fost SEU, ca sa fiti sigure ca nu e nici o problema oricum la doctor nu aveti ce face asa devreme, Luciana e valabil si pentru tine in loc sa dai bani pe teste mai bine fa beta.
Fetelor mie inca nu mi-au trecut uratii sper sa treaca pana joi.
DEny nu stiu ce sa zic de data de testare, nu stiu daca am sanse sa prind ovulatia luna asta, depinde cum ma refac pana saptamana viitoare, ovulatia ar fi cam la 7 zile dupa operatie daca e in ziua 14
Lorena ce m-as bucura sa fie si la tine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Yna, sa bagi un ochi si aici, iti va fi util:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170734&whichpage=11

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Multumesc, Alex, draga, acum chiar o sa intru si acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

buna fetelor,
Luciana felicitari un bebe sanatos si numai bine!
Legat de mancare, de 2 saptamani mananc fara oprire, mai exact dupa chiuretaj am o pofta nebuna de mancare. Credeti ca are vreo legatura una cu alta?
Mealexai facut toxoplasmoza in sarcina sau in afara sarcinii? te intreb pt ca pe lista de analize de la ginecolog m-a pus sa fac si toxoplasmoza, citomegalovirus, listerioza si rubeola in afara sarcinii.
pe toate

Yna, felicitaari, sarcina usoara si la termen!!
La fel am patit si io dupa chiuretaj :((.imi era foame de crapam

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Miha, e normal sa iti dea sa faci analizele de infectii inainte de sarcina ca sa afli daca ai infectie si sa tratezi inainte. Sigur ca poti face infectii si in sarcina, dar macar stii ca ai facut tot ce tine de tine. Da, am facut analizele si inainte de sarcina, ca pregatire, si in timpul sarcinii. Bob, vroia sa spuna ca nu am toxoplasma.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

am inteles, sarumana mult de explicatii...imi sunteti de mare ajutor
Un buchet mare de flori pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Yna, poti astepta pana maine. Nu as mai lua Selezin, ia Femibion 1 (asta da Uscatescu in sarcina), continua cu celalalte. Nu sunt OK cu Aspenter zilnic si Clexane de la inceput...eu asa am facut, am fost cam singura persoana de la Gravidute cu trombo care a luat Aspenter zilnic + Clexane...unii zic ca nu asta a fost cauza hemoragiei, dar nu pot sa nu ma intreb, din moment ce toate fetele lua Aspenter la 2 sau la 3 zile. Deci, suna la Fundeni si insista pe aspectul asta si intreaba si ce tratament sa iei. Eu as lua la 3 zile si de maine faci Clexane. Sa iti iei scrisoare medicala de la hematolog, mergi cu ea la dr. de familie sa iti dea Clexane gratuit, atentie: trebuie sa bifeze pe reteta gravida/lehuza, nu salariat. De la ginecolog iei scrisoare medicala pentru Utrogestan, ca sa il iei gratuit. Nu stiu daca poti lua si Eutyrox gratuit, trebuie sa intrebi. Banuiesc ca ar trebui sa verifici si tiroida. Intra musai la Gravidute cu trombo ca sunt fete care iau si Eutyrox.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Cu placere, Miha_23, oricand daca stiu, raspund.

pentru sanatos!

Mergi la inceput