Asp.optim.(770) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Roxy alunga gadurile astea negre din capul tau ca vin eu sa te bat si fuguta la odisee pleci si tu!

Hai fii optimista ca la odisee este loc pt toate aspirantele!

Lumy, imi pare foarte rau pt z1.
Asa nu vreau sa sterg pe nimeni din listuta de testari doar daca are II, restul raman pe listuta de testari pana le vede BARZA si la odisee plecati cu .
Asa ca... zi-mi repeejor care e urmatoarea data pt testarea ta, pt ca nu te sterg din listuta.
Mihaelafalt si pe tine te astept cu data pt testare

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
Deny ma faci sa plang.......am cm de 26 de zile...cam pe 31 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Yna cu placere, eu merg cand termin si platesc iar, acum am platit pana la inceputul lui mai si atunci am sa duc iar listuta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

merci miha dar iti spun sigur ca nu e nimic nici luna asta

pur si simplu asa simt, nu mai sper pt ca sigur e ceva in neregula cu mine

eu ma gandesc serios sa nu mai merg deloc aici la dr si sa merg direct in bucuresti

am multe cunostinte si am la cine sa stau asa ca nu mai arunc banii aici ca iar imi zic astia sa ma relaxez ca-s prea stresata, luara-i sa-i ia de dr dementi
cred ca iei sunt stresati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Dragele mele,

Nici nu stiu parca, sa mai vorbesc si sa scriu, azi la un momentdat am avut un pic timp liber si am fugit sa fac beta ca tot imi era gandul la testul de dimineata si am vazut ca menstra nu vine....si ce credeti am primit acum rezultatul: BETA HCG = 71,23. Plang de fericire si nu ma pot opri, nu-mi vine sa cred....

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

FELICITARI!!!!!!!!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Deny hai baga-ma si pe mine pe listuta pe 3-4 aprilie ca pe 4 aprilie e ziua sotului si sper la un cadou frumos.Atunci as fi in ziua 32-33 dar nu pun mai devreme ca am inteles ca dupa laparascopie vin uratii mai tarziu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Dragele mele,

Nici nu stiu parca, sa mai vorbesc si sa scriu, azi la un momentdat am avut un pic timp liber si am fugit sa fac beta ca tot imi era gandul la testul de dimineata si am vazut ca menstra nu vine....si ce credeti am primit acum rezultatul: BETA HCG = 71,23. Plang de fericire si nu ma pot opri, nu-mi vine sa cred....

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;

felicitari, sarcina usoara si la termen!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Yna, poti astepta pana maine. Nu as mai lua Selezin, ia Femibion 1 (asta da Uscatescu in sarcina), continua cu celalalte. Nu sunt OK cu Aspenter zilnic si Clexane de la inceput...eu asa am facut, am fost cam singura persoana de la Gravidute cu trombo care a luat Aspenter zilnic + Clexane...unii zic ca nu asta a fost cauza hemoragiei, dar nu pot sa nu ma intreb, din moment ce toate fetele lua Aspenter la 2 sau la 3 zile. Deci, suna la Fundeni si insista pe aspectul asta si intreaba si ce tratament sa iei. Eu as lua la 3 zile si de maine faci Clexane. Sa iti iei scrisoare medicala de la hematolog, mergi cu ea la dr. de familie sa iti dea Clexane gratuit, atentie: trebuie sa bifeze pe reteta gravida/lehuza, nu salariat. De la ginecolog iei scrisoare medicala pentru Utrogestan, ca sa il iei gratuit. Nu stiu daca poti lua si Eutyrox gratuit, trebuie sa intrebi. Banuiesc ca ar trebui sa verifici si tiroida. Intra musai la Gravidute cu trombo ca sunt fete care iau si Eutyrox.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Multumesc, draga Alex, pentru toate sfaturile. Am fost acum dupa Clexane, de abia am gasit, il astept pe sot, ca sa-l fac. Am avut o reteta compensata de la profa Ionita cu reducere de 50%, sper ca de luna viitoare sa iau si eu cu 90%. O sa vad cum faci si cu Aspenterul, Selezin - il luam ca sa-mi scada ATPO, dar adev e ca nu au scazut deloc. Te pup tare si multumesc din tot sufletul pentru sfaturi! Peste cateva zile vin si eu la gravidute cu trombofilie, mai astept un pic, sa ma linistesc si sa ma conving ca am bebe!

Mergi la inceput