Asp.optim.(770) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!
Raspunsuri - Pagina 18
roxy_ana spune:
felicitari Yna! ce cadou frumos de 8 martie!
Eu tot astept de la fetele astea cu bobocei in burtici reteta reusitei...
Sa nu ma credeti invidioasa, dar eu cand aud de cate o viitoare mamica ma gandesc ca mie nu mi se va intampla niciodata minunea. Nu e invidie, nu stiu ce e...
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
roxy_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet ce-as vrea sa plec si eu la odisee |
nu plange iubita.... cine stie, poate vine ziua aia... pana atunci... ... desi nu face bine visului nostru
si totusi...... ar merge o bere... sa sarbatorim mamicile!!!
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
MeAlex spune:
Miha, e normal sa iti dea sa faci analizele de infectii inainte de sarcina ca sa afli daca ai infectie si sa tratezi inainte. Sigur ca poti face infectii si in sarcina, dar macar stii ca ai facut tot ce tine de tine. Da, am facut analizele si inainte de sarcina, ca pregatire, si in timpul sarcinii. Bob, vroia sa spuna ca nu am toxoplasma.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet ce-as vrea sa plec si eu la odisee |
si euuuu
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
DenyAnd spune:
Roxy alunga gadurile astea negre din capul tau ca vin eu sa te bat si fuguta la odisee pleci si tu!
Hai fii optimista ca la odisee este loc pt toate aspirantele!
Lumy, imi pare foarte rau pt z1.
Asa nu vreau sa sterg pe nimeni din listuta de testari doar daca are II, restul raman pe listuta de testari pana le vede BARZA si la odisee plecati cu .
Asa ca... zi-mi repeejor care e urmatoarea data pt testarea ta, pt ca nu te sterg din listuta.
Mihaelafalt si pe tine te astept cu data pt testare
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
miha_23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
oooooooooo, ce veste frumoasa!! Ma bucur mult pentru voi!! Sarcina sanatoasa si la termen iti doresc!!! Iei ceva medicatie pentru semnatura aia bogata si urata a ta? Miha, din cate stiu, MeAlex nu a facut toxo pana acum. Edit, scuze, acum am inteles intrebarea. Pai ideal e sa faci aceste analize in preconceptie, ca sa preintampini eventuale probleme in caz ca ai vreun IGM+. Eu, de exemplu, le-am facut in saptamana 7 de sarcina Bebe dragonel la bord ! |
Intelesesem ca Mealex a facut Torch si deasta, am sa incerc sa fac tot ce pot in prioada de preconceptie.
Dragonelul tau cum se mai simte?
MeAlex spune:
Yna, sa bagi un ochi si aici, iti va fi util:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170734&whichpage=11
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
yna, ce-mi vad ochii
vezi ca ai reusit cand nu te asteptai
chiar inaintea mea cu toate relaxarile mele
asa mult ma bucur pt tine, de i-am zis si sotului ca iar am o fata graviduta
sarcina super usoara, fara emotii si bebe sanatos si la termen
Yna85 spune:
Nu-mi vine sa cred, sunt tot socata....multumesc ca m-ati trecut la tittlu, plang de cand am vazut rezultatul...nu mai stiu parca nimic...doar ma mangai pe burtica( de fapt pe bebe, sa stie cat il iubesc de acum).
Va multumesc la toate ca sunteti alaturi de mine si asa vom ramane, ca va iau NEAPARAT pe toate!
Alex, oare sa merg la farmacie, sa-mi iau Clexane si sa-mi fac si in seara asta?
Bob, sper sa fiu si eu o graviduta la fel de optimista ca si tine!Ca tratament iau asa:
Eutyrox - 50 microgr/zi
Aspenter - 75 mg/zi
Selezin ACE - 1cpr/zi
MagneB6 - 1cpr/zi
Femibion 1 - 1cpr/zi
Folowise - 1 cpr/zi
Ralu - ce am facut mai special luna asta: am dublat doza de Eutyrox, am inceput sa iau Aspenter si Folowise si am facut perfuzii cu Venofer - 5zile. Nu stiu ce si care m-a ajutat, dar Doamne Doamne sigur.
Vreau sa-i multumesc la MIHA, inca o data, pentru listuta care a dus-o la biserica. Iti tin pumnii Miha, draga, la spital sigur luna asta este si luna ta!
Va pup pe toate, de molipsire!
Inca plang...trebuie sa-mi revin...nu stiu nici cum sa-i spun la sotul meu....el spune ca daca nu vine azi menstra sa merg maine la beta, ca el crede ca "ceva" e acolo
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png