Asp.optim.(770) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelafalt spune:
Lorena cred ca ne bagam in aceeasi oala ca vezi ca si eu ma plang toata ziua de cate ceva.
Eu incerc sa ma conving si imi caut sa gasesc ceva bun in viata.
Imi pare rau ca am zis asta ca nu am vrut sa supar pe nimeni, dar m-am bucurat ca bob are un optimist de nedescris si asa e bine in viata.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
roxy_ana spune:
Lorena,Mihaela, si eu sunt tot in clubul vostru.
Vreau si eu optimismul molipsitor al lui Bob....Poate ca doar am ajuns la limita rabdarii, sau poate ca am innebunit de tot.
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
Mihaelafalt spune:
Roxy bine ai venit in clubul nostru molipsitor, dar eu mai am putin de citit din cartea secretul si incetu imi schimb ideile si vad raul in bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Raluca, eu tocmai am fost de Sarbatori, data viit cine mai stie... dar nu prea curand. Kmy Restul fetelor |
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
deci :pana si soacra-mea a dezbatut azi cu sotul meu problema greutatii mele!!
ma simt de parca CHIAR m-as complace sa arat cat o balena!!!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
momo_do
bine ai venit in casuta noastra si o sedere cat mai scurta iti doresc!!!
kmy_black spune:
xdidi
bafta azi la medic si sa te intorci cu o veste buna!!!!
mss_delia spune:
Buna,sunt o fosta mamica utilizatoare a acestui forum,si m-am reintors aici pentru ca sunt intr-o mare dilema;am nevoie de niste pareri si sper sa ma puteti ajuta;
eu am deja doi copilasi superbi de 3 si 4 ani facuti prin cezariana,la ultima operatie am facut cerut si legarea trompelor.
Problema mea este ca am 6 zile de intarziere a ciclului menstrual ,nu am nici un semn precum ca mi-ar veni,in schimb in ultima saptamana am fost foarte balonata ceea ce mi-a amintit de cum ma simteam inainte sa raman insarcinata;in ziua in care trebuia sa vina cm am fost si m-am vopsit si mi s-a facut atat de rau incat i-am cerut coafezei sa ma spele pe cap,ceea ce niciodata nu mi s-a intamplat;
Mi-am facut trei teste de sarcina ,la doua dintre ele am vazut sau mi s-a parut ca vad si a doua linie ,dar mai mult o umbra decat o linie roz,;am arata testele si la alte persoane ,unele au zis ca vad si ele altele ca sunt eu paranoia;am fost si mi-am facut si beta hcg-ul in ziua 4 de intarziere,a iesit 0.100 dar asistenta a zis ca e prea devreme.
toate testele le-am facut in timpul zilei si mentionez ca eu beau foarte multa cafea,nu stiu daca si cat influenteaza.
Ma termina asteptarea asta si nu stiu ce sa mai fac;voi ce parere aveti?stiu ca au mai fost cazuri de sarcina cu trompele legate,dar...nu stiu ce sa mai cred.
Ultima menstruatie am avut-o pe 30ian ,am un ciclu foarte regulat de 31 de zile nu mi s-a mai intamplat asa o intarziere pana acum;
va rog astept parerile voastre ,si scuzati ca m-am bagat asa ca musca-n lapte dar nu stiu cu cine sa vorbesc;prietenele mele zic ca sufar de paranoia si ma iau in ras
roxy_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Roxy bine ai venit in clubul nostru molipsitor, dar eu mai am putin de citit din cartea secretul si incetu imi schimb ideile si vad raul in bine. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Am citit si eu chestia aia.... si nu m-a convins cu nimic... desi cica pe multi i-ar fi ajutat.
Cand am pus mana pe carte prima data, am crezut ca e ceva religios... dar faza cu tot universul se invarte in jurul tau.... NEAH! Not my kind of thinking
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.