Asp.optim.(770) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

deci :pana si soacra-mea a dezbatut azi cu sotul meu problema greutatii mele!!
ma simt de parca CHIAR m-as complace sa arat cat o balena!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Kmy, eu zic ca daca vrei si al doilea bebe mai bine lasi sa slabesti dupa, decat sa te chinui sa slabesti de 2 ori.Si plus, dupa sarcina se mai schimba metabolismul.Oricum , fericirea vine din interior!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Un reportaj de vazut duminica:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=361231033910668&set=a.299677226732716.85740.299674613399644&type=1&ref=nf#!/RoTeIubesc

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Kmy si eu am 63-64 Kg si sotul imi zice tot timpul ca sunt grasa si asta din ce cauza de la anticonceptionale si hormoni acum, dupfaston, utrogestan, arefam, inainte de a incepe sa iau anti aveam 48 de kg si incetu incetu am tot pus, am tinut n diete si nu pot da jos, am slabit cu niste pastile un timp ca aveam 70 si ceva si m-m mentinut pana in 65 de vreun an incoace.
Am tinut xdidi am slabit in prima saptamana si apoi pauza.
Nu mai fi suparata ca nu toate persoanele sunt la fel, sotul meu mananca mai mult decat mine si nu se ingrasa iar cand pune 1-2 kg pe el imediat slabeste, nu mananca seara si rezolva problema

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bun venit noilor fete.
Cat despre universul si axul lui, io zic ca fiecare avem un rotitor in jurul nostru; mai mic, mai mare, da-i al nostru.

Alex, foloseste-ne pe post de jurnal, te rugam. Cand si pt ce ai donat sange (sau alte componente) cand ies analizele si ce zic, opinii personale, interpretarea doftorilor, de-astea. Nu te mai lasa chestionata, ca doar cunosti sistemul femeiesc: "hmm, nu mai zice nimic, la ce s-o gandi oare? clar nu ne mai place; da' de ce nu ne mai place? da' am zis/facut io ceva?" etc etc etc

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Salutare fetelor!!!!!!
Am intrat si eu putin ca nu am timp deloc, felicitari Luciana 2008 o sarcina usoara si un bebel sanatos, asa imi place cand intru si mai vad pe cineva la titlu. Fetelor o sa apar si eu saptamana viitoare cu forte proaspete, si promit solemn ca citesc din urma va rog sa ma credeti ca nu am avut timp , am cateva capitole de recuperat ca sa fiu si eu in tema cu ce s-a mai intamplat pe aici, sper ca sunteti bine....
Eu maine merg la medicul de familie sa imi fac analizele, la eco nu am mai fost, de prestat am prestat in ziua 8 si 10 asa ca sanse de bebe luna asta nu este.

Va si va doresc un 8 Martie plin de realizari si fericire!!!!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Kmy cred k Daena are dreptate.Daca nu poti slabi,mai bine lasi dupa al2lea bebe,dar va fii si mai greu caci va tb sa dai mai multe kg jos
Si eu am multe kg in plus,noroc k nu prea se vad,inainte de sarcina de anul trecut 69kg,apoi intr-o luna ma ingrasasem 4kg(luam Elevit) si n-am mai reusit sa le dau jos
Nici nu vreau sa ma gandesc cat de mare ma voi face daca raman
Acum am de dat vreo 15-18kg jos si n-am deloc ambitie!
Sa-mi fie rusine
Cred ca incep sa alerg in parc sau role/sala,ceva.Mananc si multe prostii,as putea sa-mi pun ambitia pentru vreo luna sau pana-n Paste
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am putea face aici un grup de sustinere pentru cele care vor sa slabeasca si sa avem ca deadline Pastele.Va bagati?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Bun venit noilor venite.
Momo_do, te-am adaugat la listuta de aspirante.
Si pe Roxy_ana la fel.

mss_delia, nu pot sa zic decat sa mai astepti inca cateva zile si mai repeti beta. Totul e posibil, chiar daca ai trompele legate. Merg pe principiul ca "ascunse sunt caile Domnului", si numai Dumnezeu stie de ce ai ramas acuma iarasi gravidutza, desi ti-ai legat trompele ca sa nu ramai. O minune ti se intampla.
Daca prietenele tale te cred paranoia, e problema lor.
Vine intrebarea: iti doresti acest copil? (bb3)
Ce vei face mai departe?

Te si bine ai venit.
Si daca intradevar esti , primeste felicitarile mele

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

M-am zapacit,maine e baba mea,pe 7.
Hai ca nu mai stau,va pup,merg la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mss_delia spune:

Deny ,multumesc,esti o draguta;raspunsul la intrebarea ta este da,desi ma sperie un pic gandul asta;cand am luat hotararea sa-mi leg trompele a fost la insistentele sotului,dar mereu am sperat intr-o minune;sincera sa fiu cand am luat rezultatul la beta am fost foarte dezamagita,dar inca mai sper ;maine ar fi a saptea zi,voi lua un test in seara asta ca sa-l fac maine cu prima urina de dimineata ;sper sa fie cu noroc.Multumesc inca o data si multa bafta la toate va doresc,stiu cum este sa astepti un bb.

Mergi la inceput