Asp.optim.(770) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui daena

Buna dimineata! Sa aveti o zi frumoasa si insorita! La mine nu sunt sperante, e cam innorat.
Eu sunt ziua 30, fara urati.Bob, multumesc pentru galerie, sa dea DD sa fie bebe.Noi mergem la o nunta in ro in 18 martie la a 3-a vara a sotului, la primele 2 am fost in vara, si ele sunt amandoua gravide.
Mihaela, mai bine sa faci operatia, sa fii sigura.Daca nu o faci mereu o sa ai indoieli, ca poate e ceva acolo si nu se vede la eco.Iti trimit multi de incurajare!!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Multumesc daena.
Dar asa repede o incepeti cu nuntile? Fac nunti asa in post? Ce preot ii cununa ca doar e pacat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Fac numai cununia civila si o masa la restaurant pt tot familionul miresei, de prin zona, nunta va fi in vara la Bacau, ca sa nu mergem pana acolo ne scapam de datorie acum.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momo_do spune:

Buna ziua dragi mamici si viitoare mamici!

Citesc de cateva luni forumul si m-am incapatanat sa ma inscriu direct la Odiseea sarcinii... insa de 4 luni bebe se incapataneaza sa nu apara.

Sunt mamica de baietel de 2 ani... si vrem fratior sau surioara!

Am un ciclu mai rebel. 2 luni e regulat, apoi joaca feste, intarzie si atunci bagam 10 teste... pana acum toate negative

Acum am o intarziere de 2 zile, facut teste, negative... tristete mare.

Si eu si tati asteptam nerabdatori bebe 2, de Do ce sa mai zicem, ca ma intreaba de frate.

Stiti cum e... nu are rost sa pun sare pe rana. Va rog puneti-ma si pe mine pe listuta de aspirante infocate, si sa vedem doua liniute repede repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Xdidi ai PM

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Salutare fetele vesele
Acum am reusit sa va citesc,azi m-am trezit mai tarziu k am fost obosita de la munca(3zile la rand).
Am facut si eu test Minut,nu mi-a arata linie de uscare ci perfect negativ I Eu nu ma deprim prea tare,mai am timp de facut bebe...Abea am 30,pana la 40 mai am
si cand am ramas anul trecut pe vremea asta am fost cam suparata 1-2sapt,apoi mi-a trecut,nu prea pun la suflet esecurile astea.Asta e,daca n-a fost sa fie ce vina am eu?C'EST LA VIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

deny merci pt pm,
o sa incerc totusi sa fac niste poze...poate pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Auzi bobule e bine ca esti asa si vezi in toate ceva care sa te faca sa te simti bine, e bine ca nu esti o acritura din aia care nu stie cum sa isi mai planga de mile.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

vai miha dar chiar m-am simtit "o acritura din aia care nu stie cum sa isi mai planga de mile."

sincer am simtit ca uneori ma plang mai mult

stiu ca o sa zici ca nu ai avut nici o idee ca m-asi simti vizata dar mie chiar mi se pare ca mi se potriveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Aoleooo, Deny
M-ai citat ca pe-un clasic in viata cu tot cu duda de-o zisei. Pune macar "Sensiblu" acolo, ca poate ma da farmacia in judecata si-mi ia budigaii de pe mine.

Astept cu interes update de la Yna, vreau sa vad daca ma sustine cu Sensiblu ala.

Mi-aduc aminte ca parca J.D. a zis ca a facut barza strip si inca foarte devreme dpo si era + curat. Nu neg ca arata si bine uneori, dar eu mi-am luat numai tzepe cu el.

Bebe dragonel la bord !

Cu Sensiblu te sustin eu, la prima sarcina ala mi-a aratat clar ca eram gravi..

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

In Italia ninge acum?Nu-mi vine sa cred.Deci la noi e bine...
Azi e baba mea,eu mi-am ales-o nu am calculat dupa data nasterii
Am si eu o nelamurire:credeti ca cine a facut avort(chirurgical) la prima sarcina ramane mai greu sau deloc insarcinata?
Am pus poze pe picasa,daca vreti sa le vedeti.Nu stiu cum sa pun link-ul aici ma invata si pe mine cineva?
Mihaela bafta pt maine la interventie.Vezi k te poti epila si cu crema.Eu m-am facut mai demult,dar m-am cam iritat si am renuntat.Acum ma epilez cu ceara acasa total,nu ma doare(rezist la durere).
MeAlex nu prea ai mai intrat pe aici.Ocupata?Tu cand mai incerci pt ?

Mergi la inceput

Roxi_Ana,Momo_do bine ati venit!
Eu azi ma pregatesc de mucenici,voi sparge niste nuci,merg pe la piata sa caut aparat de facut,nu-mi plac aia cumparati
Fetele care va testati bafta multa la II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, nu prea am ce sa spun, intru cand mai intreaba cate o fata ceva si cam atat. In perioada asta fac analize, nimic nou, analizele pt infectii (Torch) sunt OK, astept rezultatul la cariotipul meu si al sotului (3 saptamani), apoi, peste o luna, fac histeroscopie si niste analize la Inst. V. Babes. Vom presta pentru bebe dupa ce avem toate rezultatele.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput