Trombofilia, o cauza a infertilitatii -70-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Paula cand mi-ai trimis mesaj ca s-a nascut ceea de-a doua minune din viata voastra eram la consultatie la gine, m-am emotionat de abia m-am abtinut sa nu plang de fericire....dar acuma mesajul tau m-a uns pe suflet!!!
Va doresc multa fericire , implinire in familie.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ce liniste e aici...haideti fetelor, nu aveti vreo analiza noua de discutat, un medic despre care sa vorbim?
Fetelor care cititi din umbra, va asteptam!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Ce liniste e aici...haideti fetelor, nu aveti vreo analiza noua de discutat, un medic despre care sa vorbim?
Fetelor care cititi din umbra, va asteptam!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Cred ca nu sunt noutati! Eu cel putin nu am !

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube spune:

MeAlex, eu credeam ca se pot face consultatii online la dr hematologi din stainatate. Uite ce mesaj am vazut intr-un cap precedent:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=158521&REPLY_ID=6455402

Mie asa mi s-ar parea normal, sa se poata face consultatii onlline.
Cred ca o sa intreb si la capitolul FIV despre asta.

Mergi la inceput

Paula, eu sunt noua pe forum, dar am citit povestea ta, care este intr-adevar impresionanta.

Ma bucur f mult pt tine si sotul tau si va doresc sa va bucurati la maxim de mica minune din viata voastra.

Cand aud ca li se intampla lucruri bune persoanelor care au suferit f mult ma bucur enorm, ma gandesc ca poate exista totusi vreo lege a compensatiei.

Mergi la inceput

MeAlex, daca tot ai adus vorba de analize de discutat, eu s-ar putea sa mai am o pb. Poate ma lamuriti voi.

In sapt 17 de sarcina am facut printre altele si Proteina S, care a iesit 36% (valori de referinta 55-140). De o sapt faceam si trat cu Clexane. Pe site-ul Synevo scrie asa: "Sarcina, folosirea contraceptivelor orale, tratamentul cu heparina sau proba contaminata cu heparina (recoltare de pe cateter heparinizat) se pot asocia de asemenea cu o reducere a activitatii proteinei S"

Am repetat analiza cam la o luna dupa pierderea sarcinii la Fundeni si a iesit 45% (valori de ref 60-150). Nu imi este clar daca am deficit de Proteina S sau lucrul asta s-a intamplat doar in sarcina si efectul nu a disparut la o luna dupa.
Ma gandesc ca cel mai probabil ar trebui sa mai repet analiza.

Fetelor, a mai avut cineva pb asta? Si daca am deficit de Proteina S, pt asta care ar fi tratamentul? Eu am primit de la Fundeni doar Aspenter 3p/sapt (de la o asist, nu am apucat sa vb cu dr Uscatescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ceau fete,

Sparg eu linistea... N-am mai scris pe topic dar cred ca ar trebui.
De curand, adica lunea asta, am fost la recoltate probe de sange pt. trombofilie. Inca nu am confirmarea, tocmai de aceea va intreb pe voi... ce ziceti?
- O sarcina pierduta la 8 s in 2006
- analize hormonale foarte bune, FSH 6,2, LH 6,2, etc etc...
- 3 IA nereusite
- 1 FIV nereusit
- Cred eu inca o sarcina oprita din evolutie acum 2 saptamani. De ce zic "cred" ... pentru ca am avut o intarziere a CM de 1 saptamana (la mine vine ceas la 28 de zile, fara abatere), plus un test de sarcina usor pozitiv. Mentionez ca imediat dupa ovulatie am fost racita si am facut tratament cu aspirina. Oare sa fi avut vreun efect aspirina?
- hemoleucograma foarte buna (INR ok, APTT ok, Trombocite OK... etc, toate ok), DAR...
exista un mare DAR... tatal meu are tromboflebita din tinerete iar acum face si ulcer varicos pe picioare.
Eu nu posed varice, dar nici copii nu fac, practic nu raman grea nici cu ajutor de la dr. Am fost diagnosticati cu infertilitate inexplicabila.
Acuma vine intrebarea mea... Voi ce ziceti?

Era sa uit... Io is Claudia, o baba de aproape 39 de ani fara prunci... dar mi-i trebuie. Heeeeeeelp!

Va pup, mai intru spre seara, acum tra' sa merg la lucru.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iube

MeAlex, eu credeam ca se pot face consultatii online la dr hematologi din stainatate. Uite ce mesaj am vazut intr-un cap precedent:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=158521&REPLY_ID=6455402

Mie asa mi s-ar parea normal, sa se poata face consultatii onlline.
Cred ca o sa intreb si la capitolul FIV despre asta.

_
MTHFR C677T- homozigot, PAI 1 - polimorfism 4G/5G - heterozigot

Daca ar exista o modalitate de palta, ca sa poti plati aceea cosnultatie cahir si online, poate ar fi ....dar altfel eu nu vad cum, pentru ca nu toti dr vor sa dea consultatii gratis.
Poate acest caz a avut pe cineva care s-a dus cu analizele respective si nestiind cu ce se maninca a preferat sa se vb cu pacienta in cauza.
Cred eu.

Mergi la inceput

Deeva daca in familie ai probleme de varice posibil sa se ascunda vre-o mutatie pacatoase din cauza careia/carora ai pierdut. Dar nu iti ramane decat sa astepti sa vezi ce zic rezultatele de la analizele facute.
Ce fel de analize ai facut?

Mergi la inceput

Nu cred ca asta ar fi o problema, faptul ca nu ai cum sa platesti.
Ti se poate da un cont in care sa virezi banii, iar consultatia sa aiba loc dupa ce banii au fost virati.

Stiu ca mai demult m-am interesat de un FIV in Austria si chiar mi-au propus ca varianta de prima consultatie o consultatie pe skype sau la telefon. Si nu era gratis, dar cum am renuntat la clinica respectiva nu am cerut mai multe detalii.

Mergi la inceput