Trombofilia, o cauza a infertilitatii -70-
Raspunsuri - Pagina 10
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Am scris si la aspirante, dar cred ca nu au stiut sa imi raspunda, asa ca va intreb si pe voi, de fapt pe cele care au mers la dna dr. Uscatescu de la Fundeni.
As vrea sa stiu daca in dimineata analizelor este si dansa acolo sau pur si simplu astept sa ma preia o asistenta. Nu am inteles f bine de la telefon, mi s-a spus doar sa nu vin inainte de 8 ca asistentele care se ocupa de analizele de trombocitopenie nu sunt acolo.
Trebuie sa imi fac niste analize pentru ca sa determin riscul de sarcina si nu stiu care este procedura acolo si nu as vrea sa pierd foarte mult timp prin spital pt ca trebuie sa ajung la servici.
De asemenea, am inteles ca este foarte multa lume la dansa si as vrea sa stiu daca se respecta ordinea.
Multumesc mult.
PS. Va doresc sa ramaneti gravidute repede-repede. Vin berzele doar, e perioada tocmai buna
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
MBK spune:
Fetelor mi am dozat acidul folic si b12
-acid folic peste 20 (0-20)
-b12 143(134-400)!
Eu am ambele mthfr hetero si pai 675 hetero si 844 homo,dar voi repeta si eu pai844(analizele sunt facute la medlife)!
lyly_mar spune:
MBK,analizele astea le-ai facut sub tratament de acid folic si femibion?
Citat: |
citat din mesajul lui MBK Fetelor mi am dozat acidul folic si b12 -acid folic peste 20 (0-20) -b12 143(134-400)! Eu am ambele mthfr hetero si pai 675 hetero si 844 homo,dar voi repeta si eu pai844(analizele sunt facute la medlife)! ambele mthfr heterozigote, pai 844 homozigota, Pai 675 heterozigota,PCO,Hashimoto |
MBK spune:
femibion nu mai iau de cateva luni,din cauza iod ului, b12 nu luam,iar ultima pastila de ac fol de 5 mg luasem cu vreo 3 zile inainte de analize!
sunshine4ever spune:
Fetelor vin cu o intrebare.
Eu TSH-ul l-am avut de cand ma stiu in jur de 1. O data am avut-o 1si un pic, nu mai stiu exact valoarea. Oare iodul din femibion poate sa imi dauneze??? Sa imi urce sau coboare valoarea????
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi
MeAlex spune:
Flowerbee, in general asistentele sunt acolo si mai devreme, dar daca au spus dupa 8, mergi asa. Da, o sa ii spui unei asistente de ce te-ai dus, daca ai putin noroc, poti vorbi si cu dr. Uscatescu. Daca nu, vorbesti cu ea dupa-amiaza dar trebuie sa ai multa rabdare. E adevarat ca vorbeste mai multe cu gravidele si lasa aspirantele sa discute cu asistentele dansei. Oricum, trebuie sa mergi dupa-amiaza sa iti iei rezultatul analizelor si dosarul (dimineata lasi dosarul acolo, ca apoi, sa se uite dr. Uscatescu pe el si pe analize). In dosar pui si tu ce analize ai, daca ai ceva analize generale, vezi tu. Poti pune si o foaie pe care sa scrii daca ai antecedente in familie (probleme cardio-vasculare: infarct, accident vascular, varice), daca ai luat anticonceptionale, daca fumezi si de cat timp.
Bafta! Te asteptam cu impresii!
P.S.: La care aspirante ai intrebat, ca eu scriu pe 2 topicuri de aspirante si nu am vazut postarea? Oare mai exista un topic cu aspirante pe care l-am ratat? Spune-mi ca sa scriu si acolo.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
flowerbee spune:
Merci MeAlex, am intrebat la forumul aspirante optimiste, cred ca nu mi-ai vazut postarea. Nu e nici o problema. Eu sunt o aspiranta mai veche...nu au cum sa ma stie fetele ca nu am mai scris in aceasta calitate.
Eu am fost la dna dr Uscatescu in privat pt ca stiu ca dansa se ocupa de aspirante sau gravide cu probleme hematologice. Hematologul meu este la alt spital, am fost si in strainatate, insa nu reusesc sa ma lamuresc daca am voie sa raman gravida sau nu. Asa ca dna dr. m-a chemat la evaluarea riscului, de aceea tin f mult sa ajung acolo.
Va doresc numai bine si sa va tineti copilasii in brate cat mai repede!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
MeAlex spune:
Te stiu Flowerbee! Da, cred ca nu am vazut-o ca ti-as fi raspuns acolo.
Mult noroc!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
MBK spune:
Cris 25 iti multumesc ca m ai ajutat sa mai aflu ceva ref la analiza PA#304;844 homozigota!Uite ce am primit de la medlife
- Buna ziua,
Pentri pozitia -844 Dumneavoastra aveti genotip GG (sau homozigot cu alela G). Acest genotip nu este asociat cu risc de trombofilie.
O zi buna.
Sa inteleg ca e de bine nu sau mai bine sa refac pai ul?
Cris_25 spune:
MBK, n-as fi tare surprinsa sa aflu ca majoritatea fetelor care au facut PAI 844 la Medlife si a iesit homizigot ... sa fie de fapt GG (deci normal)... Eu personal, mi-as dori fff mult sa refac aceasta analiza altundeva, dar in Cj nu am unde... Nu mai face niciun alt laborator .... Ciudat nu?
Daca ai unde, repeta te rog analiza (nu la medlife, ca vei obtine acelasi rezultat ambiguu)... Poate asa ne mai lamurim si altele!
Pupici
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit