Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Vali ma bucur pt tine,doctorita aia nebuna ar trebui sa se lase de meserie!
Miha iti tin pumnii pt laparo,daca tu crezi ca trebuie atunci mergi sa o faci.
Bob vroiam sa te intreb daca pe la odisee mai intra Ylari? Ce face bebele ei,e bine? Ma bucur ca tu stai pe la noi,ne binedispui tare de tot

Seara buna fetelor si deja ar trebui sa curga testele pozitive de dupa Valentine's sau Dragobete

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara,dana

Mergi la inceput

Buna velvet gata munca azi?
luciana maine mai bagi un test?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

da,dana,acum la 8 jumatetu?

Mergi la inceput

Sambata nu....e suficient 10-12 ore pe zi de luni pana vineri

Mergi la inceput

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Bob vroiam sa te intreb daca pe la odisee mai intra Ylari? Ce face bebele ei,e bine? Ma bucur ca tu stai pe la noi,ne binedispui tare de tot

Nu stiu, Dana. Ylari e la alta odisee, ea naste in iunie, eu sunt la odiseea de sept-oct. Cine vine cu || acum intra la cea de noiembrie-decembrie 2012. Pe Tzuki am vazut-o saptamana asta pe aici si deci stiu ca ei sunt bine.

P.S. sper ca va binedispun si JUR ca nu ma supar pe nimeni daca-mi spuneti ca e timpul sa ma duc de-a rostogolul de aici. Pana una alta, stau pe aici, ca-mi sunteti dragi (dar asa, in limite platonice )

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

bob,nu vrem sa te duci de-a rostolgolu de-aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Scuze de absenteism, am fost f. ocupata in ultimul timp. Ca sa fiu sincerca incerc sa nu-mi prea las timp liber ca sa nu ma mai gandesc la bebe. Am reusit putin pt ca m-am mai linistit.
pe toate
Deny eu luna asta am avut interzis la bebe asa ca nici nu mai conteaza ziua, saptamana viitoare ar tb sa-mi cam vina oricum. Multumesc de intrebare.
Va doresc din inima la toate sa primiti cele mai frumoase martisoare in primavara aceasta. V-am pupat!

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

katymult succes luna urmatoare!

Mergi la inceput