Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

fete,eu ma retrag.noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetele, va urez noapte buna si somn dulce.

Pt maine va poftesc la CAPITOL NOU

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Multumesc mult Bob...sa de-a Dumnezeu sa fie bine...am facut un test CARA(sunt 2 teste in cutie)un test il folosisem luna trecuta si imi ramasese un singur test

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Seara buna, fetele !
Citat:
citat din mesajul lui rucs

Bob, mersi mult de raspuns. Ce bine ar fi, m-am mai linistit. Imi faceam griji pentru ca fiind rezultatul de 20 nmol?L, m-am apucat eu sa fac conversia ng/ml si mi-a iesit rezultatul 6,3, ceea ce mi s-a parut mic, comparativ cu alte luni cand imi iesea 14 sau 12 , pe aceasta unitate de masuri (ng/ml)
Tie sigur ti-a iesit 20 in nmol/L sau in ng/ml ?

Rucs, am verificat, am gasit 2 proge vechi de la medlife, unul de 14.1 si altul de 18 parca ng/ml.
Nu stiu ce sa zic de convertitul in nmol/L, sigur sunt niste inexactitati intre valorile de referinta si de testare dintre clinici. Tu clar n-ai facut la Mlife, din moment ce difera unitatea de masura.

Valicutzo, ce ma bucuri tu pe mine acum ca esti linistita si happy. L-ai sucarit pe bebeu destul, nici bataitza nu-ti mai dau, ai scapat, vezi ce zi buna ai?! Sa fiti sanatosi, sarcina usoara si la termen !

Luciana, suna a ! Eu zic ca poti face test si maine dimi, daca azi ai vazut o liniuta stears, maine va fi mai clara ! Ce test ai facut si cand a aparut liniuta?

V-a placut baba mea frumoasa?? Eu am fost pe la mama, am gatit, am mancat cu toti ai mei. Maine e ziua fratelui meu cel mare, l-am serbat jumate azi si ma duc si maine pentru tort (daca n-are, ii cumpar eu, tort sa fie!! )

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput