Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 19
daena spune:
Luciana, felicitari pt bebic!!! Si eu cred ca nu se poate sa fie alarma falsa, sigur e
.
Va
pe toate, eu ma duc la biserica si dupa aceea la inghetata!![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui velvet luciana,felicitari pt bebe! ![]() deny da,sigur e de la tensiunea mica.si la mine la fel.raluca ![]() |
Multumesc pt raspuns Velvet

O sa-i arat lui iubi' raspunsul tau ca o dovada(ca tot nu ma crede) ca nu sunt dependenta de cafea, si e necesitate sa beau cafeaua.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
velvet spune:
deny
una pe zi tot trebuie sa bei la tensiune mica.daca n-as bea cred ca as fi zombie toata ziua.pe a 2a o beau si de obosita.
kmy_black spune:
DenyAnd
sa ma vada sotul tau pe mine cum beau cafea!! norma minima pe zi sunt macar 5 cesti!!!!

si inca acum m-am mai linistit ca eram si mai rau de atat, la fel cum am avut si o perioada in care m-am lasat , deci nu esti dependenta!!!
si sigur la tensiune mica e recomandat, bunica mea care are 90 de ani la sf lunii acesteia, daca nu beau o cafelutza dimineata nu are nici o vlaga, cum zice ea, si intr-adevar are tensiunea mica!!!
kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mamei
fetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
valicutza spune:
luciana si eu cred ca e
la tine, asteptam confirmarea ta luni-marti , bafta multa si ai grija de tine 
Bob_Pixel spune:
Seara buna, fetele ! 
| citat din mesajul lui rucs Bob, mersi mult de raspuns. Ce bine ar fi, m-am mai linistit. Imi faceam griji pentru ca fiind rezultatul de 20 nmol?L, m-am apucat eu sa fac conversia ng/ml si mi-a iesit rezultatul 6,3, ceea ce mi s-a parut mic, comparativ cu alte luni cand imi iesea 14 sau 12 , pe aceasta unitate de masuri (ng/ml) Tie sigur ti-a iesit 20 in nmol/L sau in ng/ml ? |
Rucs, am verificat, am gasit 2 proge vechi de la medlife, unul de 14.1 si altul de 18 parca ng/ml.
Nu stiu ce sa zic de convertitul in nmol/L, sigur sunt niste inexactitati intre valorile de referinta si de testare dintre clinici. Tu clar n-ai facut la Mlife, din moment ce difera unitatea de masura.
Valicutzo, ce ma bucuri tu pe mine acum ca esti linistita si happy.
L-ai sucarit pe bebeu destul, nici bataitza nu-ti mai dau, ai scapat, vezi ce zi buna ai?! 
Luciana, suna a
!
Eu zic ca poti face test si maine dimi, daca azi ai vazut o liniuta stears, maine va fi mai clara ! Ce test ai facut si cand a aparut liniuta?V-a placut baba mea frumoasa?? Eu am fost pe la mama, am gatit, am mancat cu toti ai mei. Maine e ziua fratelui meu cel mare, l-am serbat jumate azi si ma duc si maine pentru tort (daca n-are, ii cumpar eu, tort sa fie!!
Bebe dragonel la bord !
DenyAnd spune:
Bobule![]()

Ne place mult
Mai ramai langa noi ca ne faci sa radem
si stii ca de asta avem nevoie![]()
Iti doresc sarcina usoara in continuare si fara greturi. Multa sanatate si sarcina la termen
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
miha_23 spune:
buna fete,
Valy felicitari inca o data, acum ca bebicul se vede sa fi calma si happy.
Luciana iti tin pumnii sa fie bebic si la tine.
[2 sarcini oprite din evolutie, la 7 si la 9 saptamni]
[ tiroidita Hashimoto, anticorpi antispermatici ]
miha_23 spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Miha_23, da, la Fundeni e gratuit, dar ai nevoie de trimitere de la dr. de familie, adeverinta de salariat si copie a cartii de identitate), e bine sa suni inainte ca sa stii ca e dr. Uscatescu la spital (desi e posibil sa nu reusesti sa vorbesti cu dansa). Anca, e posibil sa ai simptome asa devreme, eu am avut in sarcina asa, dar e posibil ca senzatiile astea sa le ai si de la progesteronul care e in crestere dupa ovulatie...Deci, e 50-50% Mihaelafalt, repeta testul, in cate DPO esti? Legat de senzatii, bea multe apa+ceaiuri, 3 litri pe zi dar masurate (pui in sticla sa stii exact cat ai baut) ca altfel ai senzatia ca bei, dar de fapt bei mai putin...eu ziceam ca beau 2 litri si de fapt, cand am adunat cate pahare beam pe zi, a iesitt doar 1 (acum cativa ani). Mai baga si Urinal ca face bine. Mai face si bine si tinctura de merisor (pui cateva picaturi in apa si bei, e ok la gust). Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Mealex am trimitere de la dr ginecolog, sa inteleg ca tb sa imi iau trimitere si de la cel de familie?

pentru