Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 19
daena spune:
Luciana, felicitari pt bebic!!! Si eu cred ca nu se poate sa fie alarma falsa, sigur e .
Va pe toate, eu ma duc la biserica si dupa aceea la inghetata!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet luciana,felicitari pt bebe! denyda,sigur e de la tensiunea mica.si la mine la fel. raluca |
Multumesc pt raspuns Velvet
O sa-i arat lui iubi' raspunsul tau ca o dovada(ca tot nu ma crede) ca nu sunt dependenta de cafea, si e necesitate sa beau cafeaua.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
velvet spune:
denyuna pe zi tot trebuie sa bei la tensiune mica.daca n-as bea cred ca as fi zombie toata ziua.pe a 2a o beau si de obosita.
kmy_black spune:
DenyAnd
sa ma vada sotul tau pe mine cum beau cafea!! norma minima pe zi sunt macar 5 cesti!!!!
si inca acum m-am mai linistit ca eram si mai rau de atat, la fel cum am avut si o perioada in care m-am lasat , deci nu esti dependenta!!!
si sigur la tensiune mica e recomandat, bunica mea care are 90 de ani la sf lunii acesteia, daca nu beau o cafelutza dimineata nu are nici o vlaga, cum zice ea, si intr-adevar are tensiunea mica!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
valicutza spune:
luciana si eu cred ca e la tine, asteptam confirmarea ta luni-marti , bafta multa si ai grija de tine
Bob_Pixel spune:
Seara buna, fetele !
citat din mesajul lui rucs Bob, mersi mult de raspuns. Ce bine ar fi, m-am mai linistit. Imi faceam griji pentru ca fiind rezultatul de 20 nmol?L, m-am apucat eu sa fac conversia ng/ml si mi-a iesit rezultatul 6,3, ceea ce mi s-a parut mic, comparativ cu alte luni cand imi iesea 14 sau 12 , pe aceasta unitate de masuri (ng/ml) Tie sigur ti-a iesit 20 in nmol/L sau in ng/ml ? |
Rucs, am verificat, am gasit 2 proge vechi de la medlife, unul de 14.1 si altul de 18 parca ng/ml.
Nu stiu ce sa zic de convertitul in nmol/L, sigur sunt niste inexactitati intre valorile de referinta si de testare dintre clinici. Tu clar n-ai facut la Mlife, din moment ce difera unitatea de masura.
Valicutzo, ce ma bucuri tu pe mine acum ca esti linistita si happy. L-ai sucarit pe bebeu destul, nici bataitza nu-ti mai dau, ai scapat, vezi ce zi buna ai?! Sa fiti sanatosi, sarcina usoara si la termen !
Luciana, suna a ! Eu zic ca poti face test si maine dimi, daca azi ai vazut o liniuta stears, maine va fi mai clara ! Ce test ai facut si cand a aparut liniuta?
V-a placut baba mea frumoasa?? Eu am fost pe la mama, am gatit, am mancat cu toti ai mei. Maine e ziua fratelui meu cel mare, l-am serbat jumate azi si ma duc si maine pentru tort (daca n-are, ii cumpar eu, tort sa fie!! )
Bebe dragonel la bord !
DenyAnd spune:
Bobule
Ne place mult
Mai ramai langa noi ca ne faci sa radem si stii ca de asta avem nevoie
Iti doresc sarcina usoara in continuare si fara greturi. Multa sanatate si sarcina la termen
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
miha_23 spune:
buna fete,
Valy felicitari inca o data, acum ca bebicul se vede sa fi calma si happy.
Luciana iti tin pumnii sa fie bebic si la tine.
[2 sarcini oprite din evolutie, la 7 si la 9 saptamni]
[ tiroidita Hashimoto, anticorpi antispermatici ]
miha_23 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Miha_23, da, la Fundeni e gratuit, dar ai nevoie de trimitere de la dr. de familie, adeverinta de salariat si copie a cartii de identitate), e bine sa suni inainte ca sa stii ca e dr. Uscatescu la spital (desi e posibil sa nu reusesti sa vorbesti cu dansa). Anca, e posibil sa ai simptome asa devreme, eu am avut in sarcina asa, dar e posibil ca senzatiile astea sa le ai si de la progesteronul care e in crestere dupa ovulatie...Deci, e 50-50% ! Mihaelafalt, repeta testul, in cate DPO esti? Legat de senzatii, bea multe apa+ceaiuri, 3 litri pe zi dar masurate (pui in sticla sa stii exact cat ai baut) ca altfel ai senzatia ca bei, dar de fapt bei mai putin...eu ziceam ca beau 2 litri si de fapt, cand am adunat cate pahare beam pe zi, a iesitt doar 1 (acum cativa ani). Mai baga si Urinal ca face bine. Mai face si bine si tinctura de merisor (pui cateva picaturi in apa si bei, e ok la gust). Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Mealex am trimitere de la dr ginecolog, sa inteleg ca tb sa imi iau trimitere si de la cel de familie?