Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

[quote]citat din mesajul lui luciana2008

Buna fetelor.....am o stare ciudata....ma simpt rau de vreo 2 zile si m-am gandit sa stric un test azi dimi si ce credeti...a iesit o a doua liniuta foarte stearsadar mi-am pastrat calmul sa nu fiu dezamagita.
Eu trebuia sa ma testez pe 8 martie...dar nu am avut rabdare si m-am testat azi la 10 DPO...
Imi este foarte teama sa nu fie vreo alarma falsa....o sa mai fac un test luni sau marti, si va tin la curent...in rest am niste sani de nu poti sa pui mana de durere..si mici crampe de burta.
Am simtit nevoia sa vb cu voi si sa va spun in ce stare sunt....voi ce credeti?este bibe?[./quote]

tare miroase a la tine!!!!
ca luni sa fie la intensitate maxima cele II

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

DenyAnd, imi place cum modif listutza!!!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Multumesc mult fetelor...tare imi doresc....si va promit ca daca este bebe va iau pe toate cu mine la odisee...fara voi nu cred ca reuseam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

DenyAnd, imi place cum modif listutza!!!

Thanks
Pt voi o fac.

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Mihaelafalt, imi pare f rau pt urati.
Tin pumnii pt rezultate bune la spermograma sotului, si pt luna care vine sa fie cu succes operatia.

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

luciana

pune o poza in albumul comun sa ne clatim si noi ochii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

luciana,felicitari pt bebe!

denyda,sigur e de la tensiunea mica.si la mine la fel.

raluca

Mergi la inceput

Mihaela, imi pare rau pt z1, dar ma sa fie ultimul cm din acest an, si sa-l revezi abia dupa 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

As pune poza....dar am un jaf de telefon nu cred ca s-ar vedea si nici cablu sa descarc din telefon in calc nu am la asta...poate rezolv maine cu telefonul sotului ca este mai bun

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

luciana

pune o poza in albumul comun sa ne clatim si noi ochii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciana2008

Buna fetelor.....am o stare ciudata....ma simpt rau de vreo 2 zile si m-am gandit sa stric un test azi dimi si ce credeti...a iesit o a doua liniuta foarte stearsadar mi-am pastrat calmul sa nu fiu dezamagita.
Eu trebuia sa ma testez pe 8 martie...dar nu am avut rabdare si m-am testat azi la 10 DPO...
Imi este foarte teama sa nu fie vreo alarma falsa....o sa mai fac un test luni sau marti, si va tin la curent...in rest am niste sani de nu poti sa pui mana de durere..si mici crampe de burta.
Am simtit nevoia sa vb cu voi si sa va spun in ce stare sunt....voi ce credeti?este bibe?
Va pup dulce

un alt dragonel yuhuuuuu

Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293

Mergi la inceput