Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 17
velvet spune:
mihaimi pare rau de uratimult succes la spermograma si laparoscopie!
deny,inca o cafeluta pt tine
si eu am baut 2.
valicutza spune:
buna fetelor,
am revenit cu vesti , am fost la eco de dimi, bebe e in uter , inca nu i se vede inimioara ca inca e mic, a zis ca am undeva intre 5 si 6 saptamani , sa merg inainte cu acid folic , vitamine si mi-a dat si aferam ( progesteron ) una dimineata si una seara, preventiv ,si ne vedem peste 2 saptamani . deci sunt super happy ca am scapat de o grija , ca nu e SEU , cum imi zisese dr aia ca i se pare
gina iti tin si tie pumnii pt saptamana viitoare
va pup
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza buna fetelor, am revenit cu vesti , am fost la eco de dimi, bebe e in uter , inca nu i se vede inimioara ca inca e mic, a zis ca am undeva intre 5 si 6 saptamani , sa merg inainte cu acid folic , vitamine si mi-a dat si aferam ( progesteron ) una dimineata si una seara, preventiv ,si ne vedem peste 2 saptamani . deci sunt super happy ca am scapat de o grija , ca nu e SEU , cum imi zisese dr aia ca i se pare gina iti tin si tie pumnii pt saptamana viitoare va pup in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
vezi ca treb sa schimbi semnatura!!!
si medicul initial!
felciitari inca odat!!!data viitoare pregatim bataitza daca il mai stresezi pe samburash!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ralucaneagu spune:
buna ziua fete dragi
va doresc un we pe placul vostru
valicuta sunt fericita pt vestile tale bune
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
DenyAnd spune:
Valy felicitari inca o data. Ma bucur mult pt tine. Iti doresc inca o data sarcina la termen si Dumnezeu sa va dea sanatate.
Ai vazut ca degeaba te-ai ingrijorat?
Si eu ma alaturi lui Kmy, ca data viitoare primesti bataita de la noi
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
luciana2008 spune:
Buna fetelor.....am o stare ciudata....ma simpt rau de vreo 2 zile si m-am gandit sa stric un test azi dimi si ce credeti...a iesit o a doua liniuta foarte stearsadar mi-am pastrat calmul sa nu fiu dezamagita.
Eu trebuia sa ma testez pe 8 martie...dar nu am avut rabdare si m-am testat azi la 10 DPO...
Imi este foarte teama sa nu fie vreo alarma falsa....o sa mai fac un test luni sau marti, si va tin la curent...in rest am niste sani de nu poti sa pui mana de durere..si mici crampe de burta.
Am simtit nevoia sa vb cu voi si sa va spun in ce stare sunt....voi ce credeti?este bibe?
Va pup dulce
luciana2008 spune:
Vali.felicitari pentru bebe...sa de-a DD sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara pana la termen
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui velvet mihaimi pare rau de uratimult succes la spermograma si laparoscopie! deny,inca o cafeluta pt tine si eu am baut 2. |
Mmmm mersi mersi mersi le-am baut cu o pofta mare si repede repede de parca mi-era "foame" (nu gluma).
Mi-e era asa de somn + durere groaznica la cap. Acuma dupa cele 2 cafele (mari), mi-a trecut "criza", si ma simt bineeeeeee
Thank, thanks again.
p.s.(sotul mereu ma ocaraste "vezi ca esti dependenta de cafea", dar eu ma apar cu() e musai sa beau cafeaua, nu vezi ce durere de cap am? plus ca am si tensiunea joasa, cred ca de la asta venea durerea....).
oare am dreptate?
...sau io chiar sunt dependenta de cafea?
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui luciana2008 Buna fetelor.....am o stare ciudata....ma simpt rau de vreo 2 zile si m-am gandit sa stric un test azi dimi si ce credeti...a iesit o a doua liniuta foarte stearsadar mi-am pastrat calmul sa nu fiu dezamagita. Eu trebuia sa ma testez pe 8 martie...dar nu am avut rabdare si m-am testat azi la 10 DPO... Imi este foarte teama sa nu fie vreo alarma falsa....o sa mai fac un test luni sau marti, si va tin la curent...in rest am niste sani de nu poti sa pui mana de durere..si mici crampe de burta. Am simtit nevoia sa vb cu voi si sa va spun in ce stare sunt....voi ce credeti?este bibe? Va pup dulce |
Hop hop hop inca un dragoneeeel!!!! IUUUHUUUUUU
Sigur nu e alarma falsa Luciana, eu te felicit de pe acuma. FELICITARI!
Abia astept sa modific titlul cu noi gravidute.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+