Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 11
DenyAnd spune:
(plec la somn ca nu mai pot)
Sa aveti azi o zi frumoasa cu soare.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet deny,cred ca e devreme pt simptome .nici nu a avut timp sa se implanteze.inseamna ca esti o data cu mine.sa vina bebe la tine! |
Sa ai gura aurita si tu alaturi de Kmy
La toate sa fie bebe luna asta
Velvet, stiu ca e prea devreme pt simptome la mine, de aceea ma tot "chinui" eu de la ce-o fi toate astea?
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
claudela spune:
Buna ziua!
O primavara frumoasa si calduroasa!
Am revenit in club astazi si am zis sa nu intarzii cu o urare de mult bine, sanatate si impliniri la inceput de anotimp!
kmy_black spune:
deci clar luna asta se bate recordul din una feb la dragonei!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
andradame spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu o veste buna dar si o mare nedumerire....
Tocmai pe 29 am facut si eu 2 teste si... surpriza... erau pozitive, in schimb la eco nu s-a prea vazut nimic, iar de comun acord cu medicul am ajuns la concluzia ca ne vedem peste 2 saptamani. In schimb nedumerirea mea e ca simt ceva dureri abdominale ca de inceput de menstruatie... o durere usoara doar in partea dreapta. Ar trebui sa ma ingrijorez? Le fac fata usor, de obicei se rezolva cu un mers la baie
Voi ce imi recomandati?
ancadragoman spune:
eU SINCER SA FIU CRED CA ESTE UN PIC CAM DEVREME PENTRU SIMPTOME,DAR MAI AVEM 2 SAPT SI AFLAM
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Ana178081 spune:
Va salut fetele.In sfarsit am reusit sa intru si eu,am gatit ceva bun(varza calita cu sunculita afumata si tort),v-am citit,acum va scriu.
Eu sunt z11DPO,nu prea am nici un simptom,decat usoare dureri de burtica,dimineata inainte sa ma ridic din pat.In rest nimic.Cred ca luna asta e ratata in privinta Offffff......
Kmy tu cand incepi proiectul bebe2?In vara?
Ce mai face verisoara,cat are bebele ei?
Valicutza sa fie beta>1400.
Mai am si eu vreo 4-6z pana la testare
Va pup si o zi buna sa aveti!
histamina spune:
anca,cred ca e dragonel!
imediat cum s-a fixat in uter strumf am inceput sa vomit.teste negative, dar eu vomitam de 7-8 ori pe zi.
strumf s-a fixat iin uter pe 7 ian, iar testul pozitiv a iesti abia pe 19 ianuarie.
am vomitat din momentul fixarii pana cu o ora inainte sa nasc, cu aceasi constinciozitate zilnica!