Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Va multumesc tuturor,acum o sa fie cum vrea Dumnezeu!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
dana0000 spune:
Anca eu zic ca e anul nostru al aspirantelor,sigur e ceva cu ochisori acolo.
De mine nu am ce sa va spun decat ca am inceput naturistele de azi, branca ursului e cea mai scarboasa chestie care am baut-o in viata mea!
Dar ce nu facem noi pt !
Si eu as dormiiiiiiiiii, e Z2 abundent(va reamintesc sa nu intrati la idei)...la mine nu conteaza inainte sau dupa ovulatie,mereu mi-e somn
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
draguta spune:
Buna fetele
va doresc si eu o primavara frumoasa si numai cu teste pozitive, luna martie in care eu sunt nascuta sa va poarte noroc
anckta si eu cred ca nu te detasezi complet nemaipostand pe forum, mai ales daca doar se citeste cred ca este stresul si mai mare
Ana , daca esti ziu 11 DPO cred ca daca este in urmatoarele zile ar trebui sa iasa pe test
Mihaelafalt tin pumnii , rezultatul la progesteron sa fie mare[flo
Ancadragoman dupa cum spui luna februarie la tine este foarte fertila, iti doresc de 8 martie sa ai zi dubla
Lucianamoga, Paula Frida, EllaR , Gina cum va simtiti???
toate fetele fara exceptie
Histamina un pupic si pentru Sebi
Mihaelafalt spune:
Nu pot sa nu va spun ca totusi testul ala m-a dat un pic peste cap, cu toate ca sunt constienta ca nu are cum sa iasa ca e prea devreme, ca simptome nu am nimic si ca luna trecuta mi-am luat-o tot asa cu teste usor pozitive chiar daca atunci eram in intarziere.
dar sa va spun de ce am facut test dimineata, fiindca azi noapte m-am visat mireasa si prima data cand am ramas insarcinata tot asa m-am visat, am si citit undeva ca atunci cand ramai gravida te visezi mireasa, asa ca dimineata nu am mai stat pe ganduri.
Azi iarasi urinez mai des si putin si am o senzatie asa tot timpul de rece jos, chiar nu stiu ce se intampla dar vad ca la sfarsit de saptamana cam asta patesc.
Astept sa iasa urocultura parca vad ca iese super bine si aia si tot nu vine.
Gata fug dupa sora mea la gara si daca pot mai intru diseara.
sa nu va faceti si voi iluzii si sa imi da-ti idei ca nu sunt graviduta, ca mi-o iau in cap dupa si nu am cum sa ajung la beta pana joia viitoare asta daca nu imi vine marti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Draguta progesteronul a iesit 9,4 deci si asta imi da in cap si imi zice ca nu e sarcina.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ancadragoman spune:
Ce legatura are?
O colega de-a mea avea progesteron 3 si avea gemeni.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
draguta spune:
Miha, asa zic si eu, progesteronul tau arata ca ai avut ovulatie si este in limite, deci...
kmy_black spune:
Ana
eu zic k as incepe proiectul bb2 din august dar slabe sanse, deci pe 8 martie bebitza meu face 11luni,
si dupa atata timp eu am inca ACEEASI greutate cu care am iesit din maternitate!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ralucaneagu spune:
buna , fete dragi
am intrat si eu sa va salut si sa citesc vesti frumoase de la voi .
kmy , daca vrei sa slabesti sanatos , eu iti recomand o cura naturista a dr ionut moraru .poti cauta pe net si o gasesti .
Eu am tinut-o anul trecut si am slabit 15 kg in 3 luni .
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
ralucaneagu spune:
uite aici un link:
http://www.medicultau.com/medicamente/produse-indicate-in-curele-de-slabire-si-in-tratamentul-obezitatii-anticelulitice/cura-slabire-dr-ionut-moraru.php
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293