Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Unde sunteti fetelor?
M-a mancat in fund si acum cand am ajuns la cos in baie m-am mai uitat odata la test si surpriza putin de tot se zareste si a 2 liniuta, imi e ciuda ca m-am uitat ca de acum imi fac ganduri, sper sa ma pot abtine pana marti sa nu mai fac nimic.
Testul nu stiu daca e concludent ca in interval nu se zarea decat o liniuta si chiar dupa aia in vreo 10 minute nu a iesit nimic.
Ca si simptome nimic, chiar nimic fata de alte luni.
fug inapoi la treaba ca in stilul asta nu termin nici maine curatenia.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha,eu sunt aici.daca nu a iesit liniuta in interval,nu e valabila dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele
Multumesc si de la mine pt cafea, ca am baut ca disperata de mi-e somn ce imi este si tot mai vreau cafea ca nu-mi trece somnolenta.

AncaDragoman, si eu am avut simptome devreme de sarcina (inainte sa-mi intarzie si sa fac bHCG). Totul e posibil.
Nu uita ca fiecare sarcina e diferita la aceeasi femeie (!). La fel si cu simptomele.

Eu tin pumnii sa fie la tine

p.s. m-am uitat pe net la un calculator de sarcina cu UM al tau si, mi-am dat seama ca esti in aceeasi perioada ca si mine, tu ai fi 2sapt si 5 zile, eu 2 sapt si 1 zi.
De-ai sti ce mi-e somn! Adorm din picioare, obosita de ai zice ca am tras la plug pe cand eu nu fac mai nimic, am si slabit nitel in 2 zile, ametita mereu si foame la fiecare 2-3 ore. Noaptea adorm cu greu si dimineata nu ma mai pot trezi. Chiar nu stiu de la ce poate fi.
Katy82 zicea ca oboseala e de la DPO.
Am si arsura in stomac si nitel greata care reusesc sa nu o simt pt mult timp, pt ca beau foarte multa apa.

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

neata,deny

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

neata,deny

Velvet

Eu credeam ca ieri erai in z15DPO de aia te-am strigat la apel ca poate ne spui ceva

In a cata zi DPO esti?
Scuze daca ai mai scris, cred ca nu am fost atenta din cauza ca mos ene nu mai pleaca de la genele mele.

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

deny,cred ca sunt in Z 4 DPO.cred ca am ovulat in z13 a cm ului.dupa testele de ovulatie.

Mergi la inceput

Citat:

deny,cred ca sunt in Z 4 DPO.cred ca am ovulat in z13 a cm ului.dupa testele de ovulatie.

Ahaaa.... mi s-a parut mie ca ai scris z14 DPO.

Ufff ce gafe mai fac eu cu somnolenta asta a mea
Sa ma vedeti ce zi am avut ieri, ba o cratita pe jos o dadeam din neatentie, ma intorc in dreapta- lovesc o farfurie si cade jos. Norocul meu ca nu s-a stricat farfuria.
Uffff si cate furculite pe jos le-am scapat.
Ce e cu mine? Am baut?

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

deny,n-are nimicoi fi obosita sau e bebe?in ce zi esti?

Mergi la inceput

Citat:

deny,n-are nimicoi fi obosita sau e bebe?in ce zi esti?

Poate amandoua

...nush' in ce zi sunt azi... ori z5DPO ori z3DPO.

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

deny,cred ca e devreme pt simptome .nici nu a avut timp sa se implanteze.inseamna ca esti o data cu mine.sa vina bebe la tine!

Mergi la inceput