Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Buna dimineata fetelor!
Deny imi place optimismul tau! Si multumim pt listuta!
Raluca, eu n-am facut niciodata monitorizare de temperatura bazala, asa ca fetele ma pot corecta daca n-am dreptate. Ce stiu insa este ca fiecare are propria lui temperatura „normala”, care poate fi 36,5 sau putin mai mare, fara a arata prin asta ca ar fi ceva in neregula. Asa ca eu zic sa continui monitorizarea si sa vezi ce valori iti arata toata luna, pt ca e posibil ca temperatura ta normala sa fie mai mare, iar la ovulatie sa creasca si mai mult. Asa ca nu te descuraja.
Dana, nu stiu ce sa zic cu duphaston-ul dupa ovulatie. De regula pt sustinerea sarcinii se recomanda utrogestan, care tot progesteron e. Nu stiu insa daca e vreo diferenta calitativa intre ele. Poate Lore sau Alex te lamuresc mai bine.
Anca, e cam devreme pt greata, dar cine stie?! La mine semnele au aparut de fiecare data pe la 6-7 sapt. Sa fie dragonel la bord si la tine!

O zi minunata va doresc!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

valizutza

revin cu galeria

pentru un beta gras!!!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

neata fetelor,

multumesc kmy pt galerie , sa dea Domnul sa iasa peste 1100 azi - 1200 , sper doar sa fie gata azi , le-am zis sa o faca la urgenta .

pupici si o zi usoara si frumoasa tuturor
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Vali, e posibil ca sarcina sa se implanteze mai jos in uter dar asta nu are de ce sa fie o problema, cel putin nu la varsta asta a sarcinii. In cel mai rau caz iti poate recomanda serclaj si repaus la pat pe durata sarcinii. Dar asta sunt deja ale discutii.
Off, ce ti-e si cu dr astia! Eu sunt complet dezgustata. te trateaza ca pe un teanc de foi, despre care pot sa emita zeci de pareri contradictorii, pe care tu se presupune ca trebuie sa le asculti cu seninatate si sa astepti.
Reiau si eu sugestia Lorenei de a gasi pe cineva care sa se comporte omeneste cu tine.

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai si eu cred la fel,prea devreme pentru greata

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !
Anca, uite ce scriam eu pe 30 decembrie :

"Sunt z23 abia (cam 7 dpo), am o senzatie caraghioasa de CM, sper ca nu vine ca luna trecuta in z25... alte simptome nu am, decat sunt emotiva rau (ceea ce e semn bun)".

Imi aduc aminte ca in perioada aia (pe 4 ian m-am intors din concediu), dormeam foaaaarte mult. Eu sunt mare somnoroasa, dar atunci rupeam patul. La revelion am rezistat doar pana la 1 (desi dormisem dupa amiaza). Deci eu cred ca te poti manifesta deja la o saptamana dupa ovulatie, cum cred ca ai fi tu, sau poate chiar mai mult. In ce zi banuiesti sau stii ca ovulezi?
aaaa, si sanii la mine nu au zis nimic pana in sapt 8 de sarcina.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Hello!
Iubitele mele va rog sa ma lamuriti pentru ce ue simt ca sunt cazuta in cap si nu mai stiu nimic.
LA mine UM pe 12.02 si de ieri stari de voma si dureri mari de sani.Se poate?Nu este prea devreme?

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Nu stiu ce sa zic, ideea e ca la sarcina asta pe care a pierdut-o asa am patit si eu, la vreo 3 sapt de sarcina, banuiam ceva, fiindca am si vomitat, mi-era rau si asa am bagat untest, e drep la amaiza si a iesit slab pozitiv...a doua zi era clar :d.dar nu a fost sa fie.dar cred ca am simtit foarte devreme ca eram gravi.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Somn imi este pentru ca sunt f obosita,cad rupta dar nu stiu ce sa cred.Tzatzili ma omoara in schimb si ma gandesc ca si ptr asta este prea devreme.Plus ca eu am o trompa infundata si m-as mira sa raman asa repede insarcinata.Scuzati va rog ca va stresez.

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fetelor care au mai intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata ftelor.
Eu sunt in smotruiala ca mi-am dat seama ca saptamana viitoare mai am si alte teburi de rezolvat.
Anca nu stiu ce sa zic, sa dea DD sa fie asa cum iti doresti.
Bobule sa stii ca m-ai infectat si pe mine cu sisu pe bat dar nu a vrut sa imi arate a 2 liniuta, dar nu-nimic sunt super constienta ca e prea devreme.
Vali sper sa fie beta mare si sa ne aduci vesti bune de la eco.
Va pup pe toate si gata fug la treaba.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata,mihaspor la treaba!

Mergi la inceput