Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor

eu iar nu am somn

azi noapte nu prea am dormit iar acum caut job-uri

sa ma treceti si pe mine pe listuta de testare pe 7 martie, asa de proba si de funny

kmy
va pup pe toate

Hehehe, de funny ma testezi si eu!
Asa de proba, ca sunt taaaare curioasa
Pe 12 sau 14 martie ca nush' sigur ()
(pt ca m-a dat peste cap ovulatia din luna asta, am crezut ca in z9 am ovulat, dar aseara am avut iarasi dureri pe stangul mai puternice de ma durea si in timpul si nush ce sa zic? Poate am ovulat ieri si azi sunt z1DPO ci nu z3DPO cum crezusem, asa ca ori pe 12, ori pe 14 martie).

Sa "infloreasca" boboceii-dragonei de primvara cu muuuulte II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Xdidi multumesc mult pentru sfat!

Vali, faci foarte bine ca mergi la alt dr. Ai totusi grija sa fie unul cu aparat eco performant si sa iti faca transvaginala, ca altfel tot degeaba e si te si alarmezi fara rost. Xdidi zicea de 1cm, eu stiu ca sacul e si mai mic acum, asa ca tot sunt putine sanse sa se vada. Mie la Sara nu a vrut sa imi faca dr. eco pana la 7 sapt si mi-a explicat ca n-are rost ca oricum nu se vede. pt rabdare

Deny, ma bucur mult pentru tine sa fii fericita!

Si voi fetelor, sa fiti fericite si sa va iubiti mult

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Ufff
am uitat sa va zic buna dimineata

Kmy, Velvet eu vreau CAFEAAA!!!
Ma doare capul de nu mai pot si numai cafeaua ma calmeaza

Multumim de cafea

Mergi la inceput

Iulia multumesc

Va multumesc tuturor fetelor ca imi sunteti alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor!
Pai ce facem, Valicutzo?!! Eu cand am avut testul+, am pus frumusel mana pe telefon si m-am programat la doc meu peste DOUA saptamani la clinica particulara (unde stiu ca are aparatura performanta). Tocmai ca sa ma protejez de nebunia prin care treci tu acum. Ai sa te certi singura cand ai sa vezi sacul cu bb in uter bine-mersi, deci nu te mai cert...mult! Ia-ti ce ai de luat: un acifol, o vitamina ceva, un no-spa ca e perioada de intepaturi si crampe si stai lina. Te pup, hai fii tare ca abia incepeti aventura !

Didi, ok, eu nu te mai presez pana luni sau poate am noroc si prinzi vizita la doc vineri. Dar daca nu vii cu testul facut cand ai promis, te bag in masina de tocat si te fac chiftelute cu susan si mult patrunjel !

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna fetele

Gina si Valicutza, felicitari , sarcini usoare si cu bebei sanatosi va doresc

Valicutza stai linistita, din cate spui tu, ai avut o ovulatie tarzie asa ca stai linistita, la vasta asta nu prea ai ce vedea, rezultatul de la beta va spune cum decurge sarcina

Gabi cum sa ma supar, astazi sunt in ziua 13, macar aici nu trebuie sa avem secrete ca doar nu suntem pentru a castiga un trofeu, fiecare luptam pentru acelasi vis

asa ca fetelor nu fiti zgarcite in detalii ce v-a ajutat sa ramaneti, orice informatie conteaza iar Dumnezeu va va rasplati pentru asta

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Fetelor, o stiti pe desteapta aia care si-a luat colanti, cizme si rochita tricotata cand afara ningea?! Eu o stiu si stiu ca i-au inghetat sticksurile pana la birou ! Noroc ca aici e cald si bine, eu acasa nu mai plec pana nu primesc niste pantaloni sau pana nu vine primavara!!

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bob, daca te incalzeste cu ceva, la mine e prima zi cand am trecut de la bocancii cu blanita si jeansi la cizmulitele office, paltonas si fara caciulita

si ningea ma nene dimineataaaaaaa

Important este ca am fost eleganta si sexi in timp ce ma jucam de-a bambi

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Am intrat si am citit stirile zilei.
Bob chiar nu stiu de unde le mai scoti, deja esti vedeta forumului, eu zic sa iti dai comanda la sotul tau de o pereche de pantaloni pana ajungi acasa, sau un taxi cand pleci, daca nu stai departe si nu te usuca la buzunar.

Valicuta imi pare bine ca te-ai linistit un pic, unde ai facut beta?
Vezi ca la synevo iti dau rezultatul cam in 3 ore si mai nou iti dau si un user name si o parola sa intri tu sa verifici daca sunt gata analizele, mie mi-au intrat pe email abia azi dimineata dar eu stiam rezultatele la unele de ieri si la unele de alaltaieri. Insista ca se poate sa iti dea rezultatul si mult mai repede.
Stai linistita asa cum au zis fetele, eu am scris si ieri ca primul pas dupa testul pozitiv e beta facut de 2 ori, eco degeaba il faci doar te sperie.
Fetele eu am fost dimineata si am donat sange pentru progesteron si era sa ma culeaga alea de pe jos si acum ma simt ametita tare, am papat si stau linistita dar cand ma gandesc ca maine am o gramada de analize iar de facut si ca o sa imi ia mai mult sange si ca trebuie sa vin si cu ocazii de la judet inapoi ma strange in spate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

la synevo am facut beta , o sa intru si pe site-ul ala, am pe foaie link si parola. mersic miha pt tips

bob asa ma gandeam si eu , dar am zis hai sa o sun exact cand am avut testul pozitiv, adica luni seara, si ea hai marti la maternitate ca sunt de garda ( asa de obicei ne vedem la alt cabinet particular , dar acolo e doar vinerea pana la 19 cand ajung eu in oras , ca una peste alta eu sunt si cu naveta la bucuresti , zi de zi ) si aseara la eco imi zice in prima secunda esti insarcinata, e in uter , e ok ..dupa nici un minut ma intreaba daca am uter bicorn , ii raspuns nu , in nici un caz , doar retrovers din cate stiu eu , ea de colo..a pai sa vezi ca acum mi se pare ca nu ar fi uter , ci in afara deci sa lesin pe masa cand am auzit-o , si dupa nici alt un minut imi spune ca o sa vedem vineri mai clar , ca poate asa e uterul meu deci am plecat aseara pe 3 carari si plangand .

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput