Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 9
daena spune:
Buna, fetele. Eu ziua 24, nici un simptom de urati, mucus mai putin decat ieri (deci nici ovulatie ).Cine stie cat se va lungi luna asta.de la 28 acu 2 luni, luna trecuta 22...
Gina, si eu cred ca mai bine nu spui la sefa de sarcina inca.Mai bine astepti un pic, sa vezi in ce ape se scalda treburile.Stiu cazuri cand au spus de sarcina din prima luna si toata perioada pana au plecat in prenatal a fost horror la lucru.Bine, tu stii situatia la tine, eu zic numai sa fii precauta si sa fie totul bine pt tine si mititel.
Suntem cate putin din tot ce iubim.
valicutza spune:
Buletinul de rezultate asociat cererii nr. 4617374 nu a fost inca elaborat de laboratoarele Synevo
inca nu e gata rezultatul, mai verific mai tarziu
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza Buletinul de rezultate asociat cererii nr. 4617374 nu a fost inca elaborat de laboratoarele Synevo inca nu e gata rezultatul, mai verific mai tarziu in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
Mai verifica ca o sa fie gata. La ce ora ai recoltat?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Alex sau lore stie careva daca pot sa iau urina dimineata pentru urocultura si sumar de urina daca pun ovule polygynax seara?
Ma gandesc sa renunt diseara si sa pun maine dimineata dupa ce dau urina, voi ce ziceti sau sa renunt de tot o zi si sa pun de maine?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, nu stiu ce sa zic, ovulul asta are antibiotic, nu stiu daca influenteaza pipi, dar mai bine mai amani, si oricum, pot ajunge resturi de ovul in pipi care sa influenteze analiza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Ana178081 spune:
Neata fetele,eu acum beau cafeaua ca m-am trezit de vreo ora
Obosita dupa atatea zile de trezit dimineata,nu sunt obisnuita
Eu sunt z26,mai am destul pana la testare(6/8martie).Dezavantajul ciclului prea lung.Sper sa se regleze si de luna asta sa vina la 30z ca inainte
Mai stau 10min si apoi plec sa iau analizele care le-am facut alaltaieri,sunt de-astea uzuale.Acum in martie tb sa fac PAP+secretie.
Fetele proaspat gravidute fiti vesele,vine primavara,luati-va rochite de !
Daruiesc la toate fetele
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Neata fetele,eu acum beau cafeaua ca m-am trezit de vreo ora Obosita dupa atatea zile de trezit dimineata,nu sunt obisnuita Eu sunt z26,mai am destul pana la testare(6/8martie).Dezavantajul ciclului prea lung.Sper sa se regleze si de luna asta sa vina la 30z ca inainte Mai stau 10min si apoi plec sa iau analizele care le-am facut alaltaieri,sunt de-astea uzuale.Acum in martie tb sa fac PAP+secretie. Fetele proaspat gravidute fiti vesele,vine primavara,luati-va rochite de ! Daruiesc la toate fetele |
Mihaelafalt spune:
Fetelor sper sa nu va suparati pe mine pentru ce o sa spun dar in listuta pentru acatist de pe prima pagina, trebuie facuta curatenie, eu am copiam acum asa ca ma duc la biserica la un preot foarte bun sa platesc dar acolo sunt multe persoane care acum sunt gravidute si multe care nu le cunosc si nici nu intra pe forum deloc.
Daca sunteti de acord eu as zice sa lasam listuta aia doar pentru aspirante, acum cum vreti voi.
Gata eu ma imbrac si plec ne citim mai tarziu.
Ana178081 spune:
Listuta aia ar trebui reactualizata.
Lore am reusit in sfarsit sa-ti vad pozele pe picasa.Nu stiam de ce nu merge,dar nu era parola ok
Daca inca nu te-ai facut deja blonda sfatul meu pentru tine este sa incerci un caramel,blond-auriu mediu/dechis(nu ff deschis),ba chiar te-ar prinde f bine aramiu-roscat(cum se facuse Adela Popescu prima data),asta daca iti place.Ai fatza alb rozalie,ti se potrivesc nuante spre rosu/aramiu.
Nu merg mai deloc nunte fff deschise de blond(genul blond platinat,argintiu),te-ar face palida rau.Astea merg mai mult daca esti bronzata.Cam atat.Sper sa-ti fiu de folos.Scuzati
Mihaelafalt spune:
Eu am venit inapoi ca daca ajungea sotul cu 5-10 minute mai devreme dimineata sa ma treaca pe lista intram dar asa parintele a iesit pana pe la 4,30 ca are slujba si plec atunci ca am inghetat la picioare.
M-am gandit si ar fi bine ca pentru gravidute sa se faca o lista si entru gravidute alta, iar cele care nu au mai intrat de mult timp si nu stie nimeni de ele sa le stergem ca e prea mare lista aia.
E o idee acum voi faceti cum vreti.