Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor, sper sa aveti toate dreptate si sa fie totul bine pt bebele meu mult asteptat , am fost de dimi la beta, sper sa mi-l dea pana diseara cand plec de la sv , mi-am mai facut o programare in alta parte dar tocmai sambata am prins loc, si nici atunci nu e foarte sigur , nu stiu, nu as mai vrea sa merg la asta de aseara , am cautat acum pe net una alta despre ea, si am gasit un articol in ziar ca a fost acuzata de malpraxis va las numele ei si cum am cautat eu pe google avram marilena extrauterina , plus ca ecograful de aseara e unul antic , e de la maternitatea ploiesti , incerc sa mai imi ridic si eu un pic moralul , ca altfel o iau razna pana sambata .

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Valicutza, incearca sa nu te mai gandesti la ce e rau...Capul sus, totul va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

pana si horoscopul de azi ma incurajeaza

Zodia Balanta
Miercuri, 29 Februarie 2012
Rabdarea nu este punctul tau forte azi dar incearca sa iti temperezi furia. Nu repeta anumite greseli si concentreaza-te asupra aspectelor pozitive.

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

valiii...deci daca te stresezi te bat, tu sti ce eco sunt la maternitatiile de stat??? ti-am zis mie nu mi-a vazut chist de 6 cm...deci? cum sa vada un sacut de cat 1, 2cm? cat ar trebui sa aiba?
deci stai calma si schimba dr mergi la un particular cu echipament ca lumea si te rog nu mai dispera la prima impresie din parte unui doc, eu am invatat ca dupa 3 pareri la fel poti sa o iei de buna...
eu ma duc maine la doc la 17, sper sa fie ok ....
si gina ce sa zic daca lucrezi in itali , eu una nu i-as zice patroanei inca...as mai astepta, sunt ciudati italienii astia, stiu ce a patit mama de 11 ani de cand e acolo...de curand a dat-o afara fara sa-i zica si ea mergea in continuare si avea grija de copil si dupa vreo 2 zile l-a dat la gradi la 1 an si ceva si a last-o pe mama asa in aer...deci mai astepta, trebui tu sa-ti vezi interesul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

valio sa fie bine.si eu sunt balanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Fetelor, eu sunt ziua 23 de ciclu si observ ca am ceva secretie mai abundenta, nu ca albusul, cam ca niste muci, adica se-ntind, alb-galbui, spre transparent, nu miroase.Credeti ca poate fi ovulatie? Nu am nici un alt simptom, si din pacate nici teste de ovulatie in casa.Mi-am comandat din ro 35 dar nu au ajuns inca. Asta e prima luna cand incerc sa monitorizez ovulatia cu tb+secretie cervicala.Puteti sa ma ajutati careva, voi cand sunteti la ov aveti secretia exact ca albusul de ou, adica transparent transparent? Sau depinde de persoana? Intreb si eu ca proasta, dar chiar nu stiu.
Pofta de face parte din semnele de ovulatie? Ca aseara am crezut ca nu mai ajunge sotul meu acasa sa...

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Da, Daena, pofta de e "simptom" al ovulatiei.
Ce eliminari ai sunt normale, sunt alea dinaintea ovulatiei, dupa asta vine si albusul de ou care e transparent transparent, "curat" ii zic eu.
Asa de tarziu ovulezi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

DenyAnd

recunosc ca nu am reusit sa citesc tot din urma, dar am ramas de la sf Valentin k ai petrecut frumos dar nu zic nik, si amu am citit ca te-a trezit sotul!!! deci "second chance"?!!!!
de fapt , cel mai important, este sa fii tu bine, cu cine iti doresti!!!

Multumesc Kmy esti o scumpa
Da, viata ne da o a doua sansa si Doamne ajuta! mai departe
La inceput de Valnetine's Day, mi-e era frica sa ma bucur prea mult ca inca nu era sigur. Dar vad ca pe zi ce tot trece mai mult e tot mai frumos
Va doresc tuturor fericire si armonie in viata de cuplu, in casnicie. Cel mai important, muuuuulta iubire, iubire adevarata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Buna seara dragutelor!
Am vrut neaparat sa felicit noile gravidute!
In luna in care am ramas gravi,nu am avut deloc albus...da deloc.Si am avut ovulatie mai devreme decat de obicei.Deci si eu va recomand sa prestati mai repede,nu doar la semnele ovulatiei,ca eu daca ma luam dupa ele...mai asteptam cred ca vreo 3-4 zile,si ratam de tot si luna aia.
Va pup,sa stiti ca inca va urmaresc din umbra

Mamica mandra 16+

Ooooo Kimmy, ce mai faci? Cum te mai simti?

Vad ca burticutza se vedeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

deny,multumimda,iubire adevarata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

multumesc fetelor pentru gandurile bune ..sa dea Dumnezeu sa aveti dreptate, da maine merg la un beta, si vineri din nou.

in curand

Asa, asa Valy, curaj! Imbarbateaza-te ca totul e bine!
Fetele chiar au dreptate, si te rog linisteste-te ca faci rau la fasolica (vorba lui Ioana si asa-mi place cum suna) care cu greu ti-a dat semn de viata la test de sarcina, sa nu te miri ca tot asa face si cu eco. Se joaca de-a v-ati ascunselea cu tine. Calmeaza-te si umple-ti inimioara, sufletul numai cu gandurile bune si pozitive. Asa trebuie sa fie viitoarea mamica, plina de zambet si happy. Hai capul sus

Mergi la inceput