Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor, va doresc o primavara minunata si bineinteles II
deci vali, te bat...ai un beta superb, esti in grafic complet si ai zis ca a vazut sacu de 8 mm?unde l-a vazut? ai facut eco abd sau tgv?deci daca a vazut saculetul l-a vazut undeva, nu putea sa pluteasca asa in cavitate...iar embrionasul il va vedea mult mai tarziu, mai intai inimioara...insa extrauterina se scoate din ecuatie, zic eu ca pt extra valoarea de beta e prea mare, la extra creste incet beta...deci nu mai fi stresata...esti GRAVIDA
fetelr eu ce sa va mai zic, azi merg la doc , nu mi-a venit si sure-ul pastrat l-am stricat azi dimi..era clar negativ, acum astep sa vad dc nu-mi vine...poate aflu azi
va puuup si va doresc primavara , ca iarna inca avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of Xdidi ce treaba e si la tine, unde e ala de se tot ascunde de mami?
Imi pare rau pentru testul negativ eu zic ca faci bine ca mergi la doctor azi, oricum poate te lamuresti ce e.
Te astept cu vesti bune.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Un martisor frumox si de la mine pentru toate fetele cucuiete si aspirante ( dar si pentru gravidute)

Am primit si eu rezultatul preliminar de la analiza de secretie. Rog fetele care se pricep sa-mi spuna si mie ce si cum ( la medic ajung abia peste o saptamana si zau ca n-am rabdare pana atunci):

1) Ex. microscopic pe frotiu (preparat proaspat si/sau colorat)
Normala (flora lactobacilara).
Celule epiteliale poligonale relativ frecvente
Celule epiteliale rotunde rare
Celule cu aspect de "clue cell" absente
Leucocite relativ frecvente
Hematii absente
Trichomonas vaginalis absent
Levuri absente

Maria, draga, e perfecta secretia ta! Asa ca stai linistita! PUP!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Yna, multumesc frumos de raspuns. Nu stiu de ce ma asteptam eu sa gaseasca tanti dr un balaur pe acolo. Bineinteles ca pana am vazut raspunsul de la tine am cautat si tot internetul si vazusem ca leucocite frecvente inseamna totusi infectie. Asa e?

Fetelor sunt de groaza. Nici 32 de ani n-am si eu uit de la mana pana la gura ca o mamaie complet senila. Citesc si va raspund in gand si cand e sa scriu...jale. Oare cui vroiam sa raspund?

Asa, intai cu ziua de testare si cu listuta. Va rog sa ma treceti si pe mine pe 9 ( ziua in care ar trebui sa vina CM ca o sa fac barza de-aia ) desi prea mari sperante nu-mi prea pun.

Laurika1982 eu am cm-ul cam de 32-33 de zile si incep testarea prin z14 ca m-am prin eu ca pana atunci nu-i rost de ovulatie la mine. Luna asta am ovulat ca o diva prin z22 deci iti dai seama.

Ipopica Mi-am pus si eu o suta de aplicatii pe tel. Dupa care mi-am dat seama ca-s complet inutile pentru ca ele calculeaza pentru cm de 28 de zile. Cum eu nu mai sunt asa norocoasa ( am fost o perioada), nu ma ajutau la nimic. Eu zic ca testele cu pipi si LH sunt cele mai eficiente in a determina ziua ovulatiei. Vorba ta, o urmaresti pana o nimeresti, si putin dupa

Mihaelafalt, zau prea te-ai pus si tu pe donat sange. Daca deja ti-a fost rau eu zic ca trebuie sa mai stai putin sa te mai refaci inainte de alte analize. Sa nu te superi pe mine dar cred ca te chinui tare mult si meriti si tu o "gurita de oxigen".

Valicuta, vezi ca te-ai speriat tu degeaba? Iete ce beta frumoasa ai. O sa vezi ca maine e deja dubla. Pupam si Ginuta. Gina parerea mea e sa nu-i spui inca patroanei. De obicei daca afla asa rapid le vin idei si iti fac mizerii. Mai stai pana se vede, care e problema. In Ro obligatia legala e sa anunti angajatorul la 12 sapt parca pentru a-ti adapta programul si mediul de lucru la starea de grviditate. Tu in It daca ai contract de munca trebuie sa te interesezi sa vezi exact ce prevede legea italiana ca obligatie pentru graviduta.

Bob sa ma ierti da' m-am hlizit ca o netoata la povestea cu colantii. Mi te si imaginam inotand prin zapada.

Ohoooo, iar m-am intins. Pup toate fetili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor, va doresc o primavara minunata si bineinteles II
deci vali, te bat...ai un beta superb, esti in grafic complet si ai zis ca a vazut sacu de 8 mm?unde l-a vazut? ai facut eco abd sau tgv?deci daca a vazut saculetul l-a vazut undeva, nu putea sa pluteasca asa in cavitate...iar embrionasul il va vedea mult mai tarziu, mai intai inimioara...insa extrauterina se scoate din ecuatie, zic eu ca pt extra valoarea de beta e prea mare, la extra creste incet beta...deci nu mai fi stresata...esti GRAVIDA
fetelr eu ce sa va mai zic, azi merg la doc , nu mi-a venit si sure-ul pastrat l-am stricat azi dimi..era clar negativ, acum astep sa vad dc nu-mi vine...poate aflu azi
va puuup si va doresc primavara , ca iarna inca avem

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

l-a vazut la eco tgv , nu stiu daca plutea asa in cavitate, dar ea zicea ca ar fi trebuit sa fie undeva mai sus , dar ma gandesc daca la mine e uterul retrovers, nu inseamna ca totul e invers ? adica cu susul in jos? si practic saculetul ar fi sus ? nu stiu ce sa zic, vedem maine seara ce mai imi zice ca vede , si eu am vazut saculetul, era chiar f vizibil , si inca o intrebare pt fetele care se pricep in interpretari , de ex mie mi-a zis ca am ovulat cu ovarul drept, daca Doamne Fereste ar fi extrauterina, ar fi logic ca bebe sa fie undeva pe trompa dreapta ? si sa ma doara pe partea dreapta ? pe mine azi m-au mai lasat durerile de spate, doar un pic asa mai simt in burta ca o balonare si niste bolboroseli dar eu sper sa fie bine

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

xdidi pt testul negativ, dar nu e timpul trecut , ai vazut ca si mie mi s-a pozitivat mai greu deci pana nu vin uratii nu iti pierde speranta.

bob mereu ne binedispui , esti o dulce

pt toate fetele si pofta buna,ca se apropie pranzul

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mrenescu gata nu mai donez, am donat de 5 ori luna asta pentru analize, chiar daca nu mi-au facut calciu total si bilirubina indirecta nu le mai fac, eventual cand o sa ma intepe in spital pentru analizele inainte de operatie daca o sa imi mai faca si atunci o sa ii spun sa le faca si pe astea daca nu la alta donare ca acum le dau pace la vene sa se vindece putin, ca si asa sunt firave si am nevoie de ele pentru perfuzii la operatie.
M-as apunca de curatenie generala in casa dar nu am nici un chef, poate o mai lalai putin.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Xdidi, imi pare rau pt testul negativ. Oricum, nu-ti pierde speranta, poate cine stie... Mult succes azi la dr.

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

vali draga mea la uterul retrovers este o inclinatie a lui, si cica se prind sarcinile mai greu, insa daca a vazut saculetul unde mai sus de trompa il putea vedea, adik cand e ceva pe trompa se vede, crede-ma am fost suspecta de hidrosalpinx de 2 ori si se vede pe eco trompa dilatata...ma uit acum pe poze si se vede clar unde este uterul si unde-i trompa...eu zic sa-ti scoti din cap prostiile astea, sa faci maine beta si daca beta de maine pune probleme atunci sa te ingrijorezi, insa eu zic ca doc a ta e .... nu ma exprim, mai cere o parere daca nu te simti complet informata...
aaa si durerile cerd ca sunt destul de mari in extrauterina, asa durerea de spate eu zic ca nu-i specifica, mai ales ca durerea trebuie sa se localizeze in extra, zic si eu...iar borboloseliile astea am auzit si eu de ele, cica asa simte o femeie gravi...nu pot sa-ti zic sigur
zambeste si bucura-te de ce ai primit , fi calma si iubesteti bebele...

Mergi la inceput

fetelor merci de sustinere, ma asteptam, si speranta nu mai este eu am ciclurile scurte de obicei si luna asta a fost o ciudatenie, cu toate cele petrecute...mi-e greu sa cred ca de la un chist am atata bataie de cap, insa de intinerit nu intinereste nimeni si poate organismul se comporta altfel acum...sper sa-mi mai vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

xdidi

nu iti impuia mintea cu ganduri negre, nu ai vazut ce tarziu s-a pozitivat sarcina la valicutza!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput