Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Laurika, eu mi-am propus sa incep cu testele din prima zi dupa menstruatie. Avand in vedere ca n-am nici un alt semn si ca nu m-am monitorizat niciodata pana acum (doar vreo 2-3 aplicatii "menstral" pt telefon) vreau sa fiu sigura ca nu ratez nici o zi. Si la mine e cam de 32-35 zile. Asa ca o sa consum cate teste e nevoie pana se negativizeaza iarasi (pana la primul negativ dupa ultimul pozitiv, sper ca intelegi ce blamajesc io p-aici). Iar urmatoarea luna (daca o mai fi nevoie) o sa incep cam cu 5 zile inainte de ziua X a CM la care mi s-au pozitivat celelalte. Cel putin pana observ ca ar exista cat de cat o regula.

I.P.

Foarte bine explicat Ioana.
Exact asa am inceput eu cu testele de ovulatie.

Va tin pumnii la monitorizarea ovulatiei, tie si Lauricei.

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Fetele, ia faceti nitel pauzica pana eu fac repejor capitol nou.

Nici nu am terminat de citit din urma, dar repede bag capitolul nou.

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Poftiti fetele dragi la CAPITOL NOU colorat special in rosu ca sa-l vada barza mai repede si sa ne viziteze mai des aducandu-ne si muuuuuuuuuulte multe II

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Valicutza pai daca a vazut saculetul,nu a vazut si unde e amplasat?Ca uterul logic ca e mai mare decat saculetul Ce dr nebuna!
Eu am gasit un grafic pe net,la val>600 tu ai avea cam 4sapt de sarcina,cam asa.
Abea astept sa ma testez si eu.
AnneMarie bine ai revenit.Sper ca nu te-ai suparat pe mine,ca eu am avut acceasi parere ca a ta,de fapt dupa mine tu ai postat aceelasi lucru Si eu am vrut sa nu mai intru,dar am vazut ca renuntase cealalta persoana(nu tu) si am continuat sa scriu.

Mergi la inceput