Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 21
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Laurika, eu mi-am propus sa incep cu testele din prima zi dupa menstruatie. Avand in vedere ca n-am nici un alt semn si ca nu m-am monitorizat niciodata pana acum (doar vreo 2-3 aplicatii "menstral" pt telefon) vreau sa fiu sigura ca nu ratez nici o zi. Si la mine e cam de 32-35 zile. Asa ca o sa consum cate teste e nevoie pana se negativizeaza iarasi (pana la primul negativ dupa ultimul pozitiv, sper ca intelegi ce blamajesc io p-aici). Iar urmatoarea luna (daca o mai fi nevoie) o sa incep cam cu 5 zile inainte de ziua X a CM la care mi s-au pozitivat celelalte. Cel putin pana observ ca ar exista cat de cat o regula. I.P. |
Foarte bine explicat Ioana.
Exact asa am inceput eu cu testele de ovulatie.
Va tin pumnii la monitorizarea ovulatiei, tie si Lauricei.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
DenyAnd spune:
Fetele, ia faceti nitel pauzica pana eu fac repejor capitol nou.
Nici nu am terminat de citit din urma, dar repede bag capitolul nou.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
DenyAnd spune:
Poftiti fetele dragi la CAPITOL NOU colorat special in rosu ca sa-l vada barza mai repede si sa ne viziteze mai des aducandu-ne si muuuuuuuuuulte multe II
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Ana178081 spune:
Valicutza pai daca a vazut saculetul,nu a vazut si unde e amplasat?Ca uterul logic ca e mai mare decat saculetul Ce dr nebuna!
Eu am gasit un grafic pe net,la val>600 tu ai avea cam 4sapt de sarcina,cam asa.
Abea astept sa ma testez si eu.
AnneMarie bine ai revenit.Sper ca nu te-ai suparat pe mine,ca eu am avut acceasi parere ca a ta,de fapt dupa mine tu ai postat aceelasi lucru Si eu am vrut sa nu mai intru,dar am vazut ca renuntase cealalta persoana(nu tu) si am continuat sa scriu.