Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Gata am revenit si eu de la dinat sange, dar acum vad ca nu mi-a trecut bilirubina indirecta, calciu total si in loc de glicemie e trecut glucoza serica.
Acum sa vad ce apare pe rezultate ca daca nu le fac un scandal ca erau trecute pe trimitere astea.
Va trimit un martisor si unbuchet mare de flori la toate fetele si baeza sa stea mult la noi sa ne indeplineasca visele.
Anne ce ma bucur ca ai venit la noi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Fetele, am primit un martisor taaaaare draaaaaguuuuut: un biberon roz in miniatura .
Il impart cu voi, sa ne aduca

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Vali e buna beta sa o repeti si maine, dar stai linistita ca la extra era mult mai mica, eu aveam 98 la 6 saptamani la extra asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Kmy foare frumoase versurile!

Miha tinem pumnii sa iasa toate analizele ok. Legat de ce e trecut pe trimitere si ce apare pe ce au facut ei, cred ca Lore si Alex te pot lamuri mai bine. Uneori insa sunt diferite denumirile ”generice” de cele ale fiecarui laborator. S-ar putea totusi sa nu am dreptate. Oricum nu te mai enerva ca tot tie iti faci rau. Ii tragi pe ei de urechi si trebuie sa se rezolve.

IPopica, foarte frumos martisorul tau! Sa dea DD sa folosesti un biberon roz cat mai curand!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Marie, sunt nici cal nici magar. Diminata parca-s mai fresh o idee si seara zici ca intru in butoi, mi-e sila si de umbra mea. Asta e, e bb mofturos, n-are decat, sa fie sanatos/a, ca ma descurc eu de pe-o zi pe alta. Azi macar am mancat, zic saru-mana pt asta!
Te caut la testare intr-o saptamana, poate toti hormonii aia de te-au invadat in ultima vreme sa te ajute ! pup!

Didi pentru test !! Tin pumnii sa iti faca 29 februarie memorabila!

Sa ai gura aurita, Bobule. Vinerea cealalta de nu vin uratii pac la testare Promit solemn.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Vali e buna beta sa o repeti si maine, dar stai linistita ca la extra era mult mai mica, eu aveam 98 la 6 saptamani la extra asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

of Doamne Miha , ce bine ar fi ..sa ma ajute Dumnezeu sa fie bine, parca mi-a mai venit un pic inima la loc cu mesajul tau , cu beta mica , dar pana nu imi confirma si de la eco ca a ajuns in uter tot o sa fiu un pic stresata

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Va doresc dint tot sufletul ca cu venirea primaverii sa vina si barza la voi in casa cu cite un bebel.
Eu astazi z11 dureri de ovare,si ieri doar de stingul.Vineri pleaca sotul pe weekend si la mine pe vineri, simbata este ovulatia.Il chinui eu astazi,si poate vineri pina ce pleaca,sa vedem,cum se va primi vineri,ca scirtie patul.
Eu fug la gradi apoi la banca.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineatza, fetele mele dragi!!! Va urez un 1 Martie vesel, plin de lumina si speranta de II.

Gina, si eu folosesc un termometru electronic care ticaie si temperatura o iau anal, am citit pe undeva ca e la fel cu vaginal, si am ales asa ca nu prea apuc sa-l dezinfectez in fiecare zi si mi-e frica sa nu pun ceva microbei in vagin. Si stii ce m-am gandit eu sa caut saptamana viitoare prin magazine?!Un termometru digital, care piuie, si care sa aiba si ecran luminat, sa nu ma mai chiorasc cu telefonu, ce ziceti?!

Deny, ora 5?! Si vaginal?!Da na, daca trebe,trebe... Ce nu fac eu pt un pui mic? Mut si sticluta cu spirt, si dichetele de vata cu mine-n pat. Asa numa bine il imping pe barbat mai la margine, si fac mult, mult loc pt mine .

Popica, eu zic sa-ntrebi la posta, ca se mai ratacesc hartiutzele alea.Eu mi-am comandat si de pe netfarmacie si de pe farmaciastejara si mie mi-au ajuns repede, maxim 3 zile.

Fetelor, va pup.Ma duc si eu sa ma aranjez putin, ca-s inca in halat.Apropo, mi-ati dat asa o buna dispozitie, de milioane!!!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

daca am inceput ziua cu zambete sa adaugam si o muzica frumoasa!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !
O primavara frumoasa si fructuoasa sa aveti (if you get my point )

IP, hai sa te pricopsesti cu bimbironul roz, sa fie cu urmari, na !!

Valicutzo, nu-ti dau bataie, ca esti fomee sarcinata cu acte acum !

Tin pumnii celor care urmeaza sa testeze !!!!

Gina, data trecuta am avut UM 23 martie, test cu || pe 22 aprilie si pe 23 aprilie am avut un Clearblue digital care zicea "Pregnant 2-3".

Alex, pupz cu gherute !

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput