Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Un martisor frumox si de la mine pentru toate fetele cucuiete si aspirante ( dar si pentru gravidute)

Am primit si eu rezultatul preliminar de la analiza de secretie. Rog fetele care se pricep sa-mi spuna si mie ce si cum ( la medic ajung abia peste o saptamana si zau ca n-am rabdare pana atunci):

1) Ex. microscopic pe frotiu (preparat proaspat si/sau colorat)
Normala (flora lactobacilara).
Celule epiteliale poligonale relativ frecvente
Celule epiteliale rotunde rare
Celule cu aspect de "clue cell" absente
Leucocite relativ frecvente
Hematii absente
Trichomonas vaginalis absent
Levuri absente

Maria, draga, e perfecta secretia ta! Asa ca stai linistita! PUP!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele11

Felicitari valicuta!!Eu zic sa te linisteti ca nu face bine agitatia la samburel.
Mi-am luat si eu teste de ovulatie dar habar nu am cand sa incep sa le fac :(.chestia e urmatoarea, eu am ciclul destul de lung, inte37 si 40 de zile. cand am ramas gravida si cu piticu si a doua oara, am inceput destul de devreme prestatu si asa a iesit, cand incepeam mai tarziu, cam cand scria pe calculatoare de ovulatie nu se intampla nic.acum sunt z9 si ma intreb daca are rost sa incerc sa fac un test azi, sau sa o mai aman???

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Laurika, eu mi-am propus sa incep cu testele din prima zi dupa menstruatie. Avand in vedere ca n-am nici un alt semn si ca nu m-am monitorizat niciodata pana acum (doar vreo 2-3 aplicatii "menstral" pt telefon) vreau sa fiu sigura ca nu ratez nici o zi. Si la mine e cam de 32-35 zile. Asa ca o sa consum cate teste e nevoie pana se negativizeaza iarasi (pana la primul negativ dupa ultimul pozitiv, sper ca intelegi ce blamajesc io p-aici). Iar urmatoarea luna (daca o mai fi nevoie) o sa incep cam cu 5 zile inainte de ziua X a CM la care mi s-au pozitivat celelalte. Cel putin pana observ ca ar exista cat de cat o regula.

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Vali ce ma bucur,acum stai mai linistita

Anne

cate un ghiocel pt fiecare dintre voi....

Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

pentru voi toate si o pentru toate aspirantele la mamici si mamici actuale sau in devenire (gravidute)! Sa aveti o primavara minunata si DD sa va implineasca visul de a va tine puiutii in brate!

Anne ma bucur ca ai revenit! Mesajele tale sunt mereu pline de emotie!

Vali, ma bucur pentru rezultatul bun la beta. Felicitari! Nu sunt medic, deci poate fi o parere neavizata, insa eu citeam pe undeva ca testele de sarcina se pozitiveaza abia cand se produce implantarea. Daca nu a vazut nimic pe eco la trompe nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Mai asteapta putin, si ai sa vezi ca puiul tau sta bine la caldurica!

Fetelor, eu sunt varza de oboseala. Ieri Sara a racit si a avut toata noaptea febra, asa ca n-am dormit deloc. In plus am o durere ciudata, de la bazin in jos, pana la jumatatea pulpei, probabil de la sciatic, care nu ma lasa sa imi gasesc locul. A mai patit cineva asa? Aveti idee daca as putea lua ceva ca sa ma simt mai bine si care sa nu faca rau la un posibil bb?

Apropos, treceti-ma si pe mine in listuta de testari pt 11-12 (e cam devreme, da nu cred ca am rabdare mai mult).

O zi minunata sa aveti!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata fetele11

Felicitari valicuta!!Eu zic sa te linisteti ca nu face bine agitatia la samburel.
Mi-am luat si eu teste de ovulatie dar habar nu am cand sa incep sa le fac :(.chestia e urmatoarea, eu am ciclul destul de lung, inte37 si 40 de zile. cand am ramas gravida si cu piticu si a doua oara, am inceput destul de devreme prestatu si asa a iesit, cand incepeam mai tarziu, cam cand scria pe calculatoare de ovulatie nu se intampla nic.acum sunt z9 si ma intreb daca are rost sa incerc sa fac un test azi, sau sa o mai aman???

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu dar pot sa zic da datorita testelor am descoperit ovulatia
Daca 1 si 6 luni nu am foflosit nici o meoda de detectare a ov de 2 luni am inceput cu testele de ov si uite s-a intamplat

Incearca sa le folosesti de devreme asa nu pierzo ovulatia

Mergi la inceput

Ma corectez am vrut sa zic 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Anne_marie ma bucr asha de mult ca ai revenit printre noi, m-a emotionat asha de mult mesajul tau incat nu am rezistat si l-am propus pt mesajul lunii, sper sa nu te superi pe mine!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

valicutza

felicitari pentru beta, stai linistita, ca ajunge samburelul la locul lui, e mai alintat si se mista incet!!!!!
ca totul sa fie bine!!!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Privesc spre cer...
O barza cu aripa cerul il taie
Si raza de soare o transforma-n vapaie.
Lumina divina azi cade in ploaie.
Si-un colt de cer - un martisor si doar iubire...
Atat aduce-al sau zbor si-un gand de fericire

ps: credea barza ca scapa de noi, nici o sansa , am prins-o aici si nu o lasam sa mai plece pana nu se goleste rubrica de aspirante!!!!

Mergi la inceput