Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 17
DenyAnd spune:
Daena, nu arata bine graficul tau
Incearca sa iei TB mai devreme de 6:30, cum ar fi ora 5.
Dar oricum nu are relevanta.
Ar trebui sa-ti arate macar o singura data 37,0.
Dar la tine cea mai mare TB e 36,5
Cum iti iei TB? Vaginal?
Gina a zic corect, TB se ia vaginal.
Continua sa iei TB pana iti vine rosu si vezi cum stai, ca poate ovulezi tarziu.
My Lilypie
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
DenyAnd spune:
Uffff azi e 1Martie?
rusinica mie
Va doresc toate florile frumoase din lume si primavara sa vina odata cu barza care sa ne aduca multe II pt toate aspirantele optimiste
My Lilypie
2 sarcini pierdute la 4+
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Waaw Valy ce beta HCG frumoasa ai E bine! Ai 6 saptamani dupa cum vad mai jos scris Felicitari din nou Valy. Iti doresc sa creasca beta frumos-frumos si peste 8 luni sa tii puisorul in brate Daca mai tii minte una din fete zicea ca la eco nu se vede embrionul decat cu beta peste 1000. Asa ca vezi ca degeaba teai ingrijorat si ai plans? Sa vezi ce bataita iti dam noi, stai ca vine si Bob ca o vad cum vine-vine aici sa-ti zica "vezi ca ti-am zis eu" My Lilypie 2 sarcini pierdute la 4+ Cauza? -> Astept sa fac investigatii. |
pai inca greul nu a trecut , trebuie sa o vad si pe cea de maine, la mine nu a fost problema ca nu se vede embrionul , a vazut saculetul , avea 8 mm , dar zicea ca e posibil sa nu fi ajung in uter , adica as fi suspecta de o sarcina extrauterina
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
kmy_black spune:
o primavara frumoasa fetelor!!!
un mic martisor virtual de la noi, acompaniat de si multi , multi, multi ]pup]
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
si acum va servesc cu o si am pun pe din urma, pana nu treceti repede la alt capitol!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza pai inca greul nu a trecut , trebuie sa o vad si pe cea de maine, la mine nu a fost problema ca nu se vede embrionul , a vazut saculetul , avea 8 mm , dar zicea ca e posibil sa nu fi ajung in uter , adica as fi suspecta de o sarcina extrauterina |
Valy scumpa, ai incredere ca totul e bine.
p.s. Ai uitat sa schimbi semnatura
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
mrenescu spune:
Un martisor frumox si de la mine pentru toate fetele cucuiete si aspirante ( dar si pentru gravidute)
Am primit si eu rezultatul preliminar de la analiza de secretie. Rog fetele care se pricep sa-mi spuna si mie ce si cum ( la medic ajung abia peste o saptamana si zau ca n-am rabdare pana atunci):
1) Ex. microscopic pe frotiu (preparat proaspat si/sau colorat)
Normala (flora lactobacilara).
Celule epiteliale poligonale relativ frecvente
Celule epiteliale rotunde rare
Celule cu aspect de "clue cell" absente
Leucocite relativ frecvente
Hematii absente
Trichomonas vaginalis absent
Levuri absente
IPopica spune:
Anne! Ia uite cum te itisi tu ca un ghiocel mititel. Ia sa treci mai des pe-aici.
Fetili, sa ma treceti si pe mine la testare pe un 9 martie. Desi am inceput tarziu si cam haotic luna asta, vorba jumatatoiului, poate s-a prins .
Micky, tu spuneai ca ai comandat teste de pe netfarmacie. In cat timp ti-au ajuns? La mine se fac 6 zile de la confirmarea comenzii si inca n-am primit avizul de la posta. M-as duce sa intreb direct la posta, dar in afara de destinatarul coletului altceva n-am ce sa le spun, si ma gandesc ca ele au alta metoda de ordonare a pachetelor si nu neapart nominala.
I.P.
Yna85 spune:
Va daruiesc si eu, virtual, un martisor frumos si calduros alaturi de un buchet imens de flori. Sper, dragele mele, ca in primavara aceasta sa devenim toate mamici.
Anne, ma bucur ca ai revenit, eu nu stiu motivul pentru care v-ati suparat una pe alta (am cautat dar nhu gasesc) dar important este sa fim mai buni si sa ne iertam, toti facem greseli si noi care suntem si mai stresate, sigur facem si mai multe. Ma bucur ca ai revenit, esti un om special cu un talent special.
Vali, ce frumos arata beta ta, e de vis. Sigur, Doamne Doamne te va ajuta si maine o sa fie dubla.
Va pup pe toate!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png