Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corina87

Raluca dami adresa de email te invit chiar acum

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Corina , ti-am trimis PM , multumesc frumos pt ajutor

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

in zapada argintie
Ghiocelul s-a ivit,
Tusind, el e tare grabit
Ca are de dat de veste
Ca-ncepe un anotimp de poveste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Am cautat in frigul iernii, in ceata din suflet o vapaie care sa ma incalzeasca. Sa ma atinga cu ardoarea ei...
Am cautat un petec de pamant unde sa cresc, caruia sa ii apartin…
Au trecut lunile, si parca tanjind la bucurie si la gratie, am iesit din zapada. Mic, firav, pur, …Intr-un catun unde nici un om nu ma vede, unde doar din cand in cand mai trece cate un animalut. Nici macar o tiganca nu vine pe aici sa ma culeaga… E trist… As fi vrut sa fiu acum in mainile calde ale unei mame sau intr-un pahar cu apa in casa unor tineri, langa prietenele mele, viorelele...
In toata nefericirea mea, bucurandu-ma doar de un fir razlet de soare, am uitat sa ma prezint Domniilor Voastre...
Sunt eu, aspiranta Anne , astazi pentru voi un ghiocel... si eu traiesc primavara alaturi de voi… Si eu … doar ca anul acesta va sarut de aici de departe…sper sa nu fiti suparate pe mine ca m-am indepartat de voi , nu am facut asta in mod real , doar ca atunci se adunasera prea multe si am resimtit oarecum rautacioase anumite mesaje de aici de pe forum . Poate ca doar mi s-a parut ...
Am citit cu drag si emotie vestile bune de la voi , va felicit pe fiecare in parte si va doresc o primavara in care sa va simtiti cu adevarat FEMEIE! La multi ani ,voua , florile sufletului meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

AnneMarie

Ce bine ca ai intrat.
M-a bucurat sa vad ca ultima postare este de la tine si repede am intrat sa te "revad" si poate ne anuntai si tu acele II, ca ieri era ziua ta de testare.
Nu mai fi suparata din cauza acelor mesaje, noi toate te-am asteptat sa revii si ne era tare dor de tine!

Dar Monique ce mai face fetele?
Asa mii dor si de ea

My Lilypie

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Imunochimie
HCG total - (HCG+beta)
Electrochemiluminiscenta
hCG 688.3 mUI/mL Barbati: <2,6
Femei care nu sunt gravide:
- premenopauza - <5,3
- postmenopauza - <8,3
La gravide valorile vor fi
interpretate in functie de
varsta sarcinii.
*
Comentariu
Valori normale HCG total:
- sarcina 6 saptamani: 158-31795 mUI/mL (mediana: 3339 mUI/mL)
Comentarii: Pacienta declara data ultimei menstruatii: 15.01.2012.
Medic

buna dimineata ,

in primul rand va urez o zi de 1 martie cat mai frumoasa si o primavara minunata si plina numai de bucurii

intr-un final a iesit si rezultatul la beta , 688 , cum vi se pare ? e ok ?

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Waaw Valy ce beta HCG frumoasa ai

E bine!

Ai 6 saptamani dupa cum vad mai jos scris
Felicitari din nou Valy.
Iti doresc sa creasca beta frumos-frumos si peste 8 luni sa tii puisorul in brate

Daca mai tii minte una din fete zicea ca la eco nu se vede embrionul decat cu beta peste 1000.
Asa ca vezi ca degeaba teai ingrijorat si ai plans?

Sa vezi ce bataita iti dam noi, stai ca vine si Bob ca o vad cum vine-vine aici sa-ti zica "vezi ca ti-am zis eu"

My Lilypie

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

Imunochimie
HCG total - (HCG+beta)
Electrochemiluminiscenta
hCG 688.3 mUI/mL Barbati: <2,6
Femei care nu sunt gravide:
- premenopauza - <5,3
- postmenopauza - <8,3
La gravide valorile vor fi
interpretate in functie de
varsta sarcinii.
*
Comentariu
Valori normale HCG total:
- sarcina 6 saptamani: 158-31795 mUI/mL (mediana: 3339 mUI/mL)
Comentarii: Pacienta declara data ultimei menstruatii: 15.01.2012.
Medic

buna dimineata ,

in primul rand va urez o zi de 1 martie cat mai frumoasa si o primavara minunata si plina numai de bucurii

intr-un final a iesit si rezultatul la beta , 688 , cum vi se pare ? e ok ?

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

vali , gata cu agitatia , a trecut ce a fost greu . Acum trebuie doar sa te bucuri de minunea ta

Mergi la inceput

M-am uitat pe calculator de sarcina de pe net din curiozitate, si am pus UM al tau si acolo la fel scrie ca ai 6 saptamani
6saptamani si 4 zile

My Lilypie

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Am cautat in frigul iernii, in ceata din suflet o vapaie care sa ma incalzeasca. Sa ma atinga cu ardoarea ei...
Am cautat un petec de pamant unde sa cresc, caruia sa ii apartin…
Au trecut lunile, si parca tanjind la bucurie si la gratie, am iesit din zapada. Mic, firav, pur, …Intr-un catun unde nici un om nu ma vede, unde doar din cand in cand mai trece cate un animalut. Nici macar o tiganca nu vine pe aici sa ma culeaga… E trist… As fi vrut sa fiu acum in mainile calde ale unei mame sau intr-un pahar cu apa in casa unor tineri, langa prietenele mele, viorelele...
In toata nefericirea mea, bucurandu-ma doar de un fir razlet de soare, am uitat sa ma prezint Domniilor Voastre...
Sunt eu, aspiranta Anne , astazi pentru voi un ghiocel... si eu traiesc primavara alaturi de voi… Si eu … doar ca anul acesta va sarut de aici de departe…sper sa nu fiti suparate pe mine ca m-am indepartat de voi , nu am facut asta in mod real , doar ca atunci se adunasera prea multe si am resimtit oarecum rautacioase anumite mesaje de aici de pe forum . Poate ca doar mi s-a parut ...
Am citit cu drag si emotie vestile bune de la voi , va felicit pe fiecare in parte si va doresc o primavara in care sa va simtiti cu adevarat FEMEIE! La multi ani ,voua , florile sufletului meu!

O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

multumim ... ce frumos ai scris
si tu sa ai o primvara plina de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Ghiocei si pupici, fetele! Sa vina Primavara si bebeii!

I.P.

Mergi la inceput