Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Ana, lasa grasimile, ca nu-s asa marite, vezi cu VSH-ul, ca e marit si asta inseamna ca ai o infectie.
Raluca, mie mi-a folosit FF.
LumyMony, cocii gram pozitivi stiu ca imi mai apareau si mie si mi s-a zis ca e normal, ca vaginul nu este un mediu steril.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Corina87 spune:
Raluca dami adresa de email te invit chiar acum
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890
Mihaelafalt spune:
Eu mi-am prins urechile in fertiliti si cu temperatura nu am putut ca somnul meu nu e unul regulat si pentru mine a fost un stres mult prea mare.
Daca nu reusesc luna asta luna viitoare imi dau comanda de teste pe net si fac imediat dupa menstra pana se pozitiveaza.
Maine nu stiu cand intru ca ma duc la judet la analize asa ca sa nu ma da-ti disparuta.
Vali iti tin pumnii si sa fie un beta gras maine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
daena spune:
Fetelor, eu am folosit doar intr-o luna teste de ovulatie pe baza de urina, dar nu mi s-au pozitivat nici unul din 5.Apoi mi-am cumparat unul din acelea pe baza de saliva si asta mi-a aratat ferigute in zilele 9-10-11, apoi temp iar a scazut si de aceea am presupus ca nu am ovulat.Oricum, am in zilele cu ferigi. Apoi in ziua 17 au inceput petele maroniii(luna trecuta au tinut pana la ciclu, Z 22)si din ziua 18 am inceput sa iau laptisor de matca si ulei de catina, si s-au oprit petele.
Gina, eu cred ca am luat bine temp.Adica imi pun telefonul langa mine si il pun sa sune in fiecare dimineata la aceeasi ora 6.30 si dorm cu termometrul in pat, langa mine.Poate ca in 2-3 zile am luat temp pe la 9, ca atunci m-am trezit, dar tot asa, nu m-am miscat ci imediat cum am facut ochi hap la termometru
Raluca, daca ai rabdare pana maine iti arat eu.
Suntem cate putin din tot ce iubim.
gina85 spune:
Daena temp baz trebuie sa scada inainte de ovulatie cu 1,2 decimi(poate fi o decime in plus una minus,depinde de oganismul fiecareia) ca apoi sa creasca incet,incet si sa se mentina ridicata daca e sarcina.
Mie ff mi-a placut ca m-a ajutat sa inteleg cand ovulez si ce periada luteala am..
Dupa tabelul pe care l-am vazut tind sa cred ca ai ovulat in ziua 11 pt ca s-a mentinut pt 3 zile....Ce nu inteleg e de ce a fluctuat asa in urm zile,tu continua si ai sa vezi ca o sa reusesti sa intelegi pana la urma......si nu uita sa iti urmaresti si mucusul...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
Daena
Sa stii ca pe mine Alex m-a sfatuit sa o iau vaginal si avea dreptate pt ca eu o luam sub limba si se poate intampla sa mai dormi cu gura deschisa si se modifica temp(experimentat de mine)
La inceput mi se parea jenant dar am trecut peste si luna asta am luat-o vaginal si iti recomand un termometru electronic care ticaie cand e gata......sper sa iti fi fost de folos si daca am gresit celelalte fete sa ma corecteze
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
Ana178081 spune:
MeAlex multumesc de raspuns.Si ce sa fac cu infectia aia?Sa iau de capul meu antibiotic?Si ce/cat?Nu mai vreau sa ajung la med de fam ca e aglomerat rau!Si dak iau de capul meu nu ar dauna daca ar fii pe acolo?
Ana178081 spune:
Se apropie 1Martie,mai sunt 8min.Eu va daruiesc la fiecare cate un ghiocel si va urez sa aveti o primavara cu burtica la vedere.
ralucaneagu spune:
neata buna fete dragi
va doresc un 1 martie plin de flori in casa si de vesti bune , iar primavara ce tocmai isi deschide inima spre noi , sa ne indeplineasca visul de a fi mamici.
toate florile din lume pt voi
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...