Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 14
LumyMony spune:
Lori te rog lamureste-ma si pe mine cu ceva daca poti.Sotul meu si-a facut analiza secretiei uretrale si ia iesit coci gram pozitivi:abundent.infectia asta este contagioasa?
Mihaelafalt spune:
Asa sa fie fetelor pentru toate, sa avem teste pozitive.
Vali chiar nu stiu ce sa mai zic de synevo, eu tot timpul in 3 ore maxim am avut rezultatul la beta si am cam facut cred ca mai mult de 20 la ei, s-a intamplat sa mi-l dea si in 2 ore.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
daena spune:
Fetelor, asa as intra si eu in listuta voastra dar cred ca ma pot testa numai la sarituri, daca vedeti cum arata graficul meu pe fertility...
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed/">My Ovulation Chart</a>
Abia astept sa vina uratii, sa am de la ce numara.
Fetelor, eu ma duc sa fac o si apoi am program de cuplu , pana vine bebe macar am exclusivitate asupra consoartei.
Suntem cate putin din tot ce iubim.
daena spune:
Fetele care aveti cont pe fertility, ma ajutati si pe mine sa pun graficul aici, va rog? Mi-am stors neuronu degeaba
velvet spune:
buna seara,fete
m-as inscrie si eu in listuta,dar sansele mele sunt ff mici.
va doresc tuturor cat mai multe teste pozitive
daena spune:
Tot eu sunt.Am descoperit!!!
www.fertilityfriend.com/home/3b06ed/">My Ovulation Chart</a>
pe toate
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daena Tot eu sunt.Am descoperit!!! www.fertilityfriend.com/home/3b06ed/">My Ovulation Chart</a> pe toate Suntem cate putin din tot ce iubim. |
Sigur ai masurat-o cum trebuie??????
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
Corina87 spune:
Buna fetele!!!
Felicitari Gina si Valicuta sarcini usoare si bebei pe masura
Eu nu am plecat,sunt aici.Luna trecuta am avut o intirziere de 2 zile,a venit la 28 nu la 26 de zile,eu ultimele 8 luni am avut la 26 de zile.Iata a venit si a sasea luna de incercari,daca inca 2 luni nimic nu se primeste ma duc la medic,am vorbit deja si cu sotul.El vrea teste pentru sperma,care iti arata daca este ea buna sau nu.
Se pare ca ovulez luna aceasta cam in z 12,astazi sunt z 10,test de ovulatie aproape pizitiv.
La noi este cald si bine +14 astazi a fost,am fugit cu doggy astazi pe afara si cu Eric,avem un Labrador de un an Daisy.Ce bine a fost.
Si eu vreau in listuta de testare pe 16 martie.Am un singur test in casa de 20 miu si el va fi norocosul.
Va doresc o noapte linistita
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890
ralucaneagu spune:
va rog mult , ma invatati si pe mine cum sa folosesc fertilityfriend?
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...