Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelafalt spune:
Lorena pe mine sa ma treci pe 6-7 martie daca rezist, ca azi cand am fost la farmacie sa imi iau recipient pentru urina am dat iama si in teste. Asa ca am 3 teste super ieftine acasa la 2,60 ron, care o sa imi arate ca sunt graviduta si nu mai am nevoie de laparascopie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
DenyAnd spune:
Asa sa fie Mihaela testele care le-ai luat sa-ti arate II
My Lilypie
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
rucs spune:
Buna fetele.
Felicitari noilor gravidute. Din toata inima.
Ma anuntasem si eu la testare pe 6 martie, daca mai e loc.
Maine fac progesteronul si oricum o sa ma lamuresc pentru ca el este foarte relevent si pentru ovulatie si pentru o eventuala sarcina.Desi nu am mari sperante pentru ca deja ma doare mijlocul foarte tare.
Va pup pe toate si bafta.
Valicuta, sarcina se vede in uter la o valoare beta peste 1000. La tine este prea devreme deoarece ai avut o ovulatie tarzie. Stai linistita ca o sa vezi samburelul acolo unde trebuie . Facem pariu ?
lorena_86 spune:
anne_marie79 - 29.02.2012
rucs 6.03.2012
mihaelafalt - 6-7.03.2012
lorena86 - 7.03.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012
lumimony - 8.03.2012
denyand - 12-14.03.2012
sa vedeti ce va fi de iua mamei aici
full de gravidutze
pup
valicutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
Daca in celelalte luni aveam milioane de fantasimptome trebuie sa recunosc ca in miraculoasa luna am avut putine si ar fi: -senzatie de ardere la ovare de dupa ovulatie si pana in ziua de azi(cand mai mult cand mai putin) -ma trezeam in fiecare dimi la 6.30(nu mi s-a mai intamplat) -lipsa durerilor de cap(sufar de dureri de cap pe perioada ovulatie,ma tin in jur de 3 zile) -no spotting(nu stiu daca poate fi considerat simptom) -sanii umflati si sfarcurile care dor si acum (aveam durere de sani inainte de cm dar nu se umflau) Si cam atat Ultimul cm l-am avut pe 29 ian,socotind pe internet as fi la 4 sapt si 4 zile La tine cum a fost????? Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
eu am ultimul cm pe 15 ian , si ca simptome am avut si inca le am
- durere de sani , sunt super tensionati , de peste 2 sapt
-si eu am inceput sa nu mai dorm bine, adorm seara tarziu si ma trezesc la 6 , si in timpul zilei la servici as pica pe birou de somn ce imi e
- durere de spate si un pic de mijloc
- intepaturi de ovare
- lipsa poftei de mancare
cam astea ar fi simptomele cu care inca ma confrunt
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rucs Buna fetele. Felicitari noilor gravidute. Din toata inima. Ma anuntasem si eu la testare pe 6 martie, daca mai e loc. Maine fac progesteronul si oricum o sa ma lamuresc pentru ca el este foarte relevent si pentru ovulatie si pentru o eventuala sarcina.Desi nu am mari sperante pentru ca deja ma doare mijlocul foarte tare. Va pup pe toate si bafta. Valicuta, sarcina se vede in uter la o valoare beta peste 1000. La tine este prea devreme deoarece ai avut o ovulatie tarzie. Stai linistita ca o sa vezi samburelul acolo unde trebuie . Facem pariu ? |
rucs tu la ce dr mergi in ploiesti ?
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
valicutza spune:
citat din mesajul lui lorena_86 anne_marie79 - 29.02.2012 rucs 6.03.2012 mihaelafalt - 6-7.03.2012 lorena86 - 7.03.2012 ana178081- 8.03.2012 luciana2008-8.03.2012 lumimony - 8.03.2012 denyand - 12-14.03.2012 sa vedeti ce va fi de iua mamei aici full de gravidutze pup |
sa primiti cele mai frumoase martisoare fetelor pe 8 martie, si anume cate un test cu II
in curand
gina85 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Lorena pe mine sa ma treci pe 6-7 martie daca rezist, ca azi cand am fost la farmacie sa imi iau recipient pentru urina am dat iama si in teste. Asa ca am 3 teste super ieftine acasa la 2,60 ron, care o sa imi arate ca sunt graviduta si nu mai am nevoie de laparascopie. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha eu tin pumnii,sa fie asa cum iti doresti tu
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 anne_marie79 - 29.02.2012 rucs 6.03.2012 mihaelafalt - 6-7.03.2012 lorena86 - 7.03.2012 ana178081- 8.03.2012 luciana2008-8.03.2012 lumimony - 8.03.2012 denyand - 12-14.03.2012 sa vedeti ce va fi de iua mamei aici full de gravidutze pup |
Fetelor mie listuza asta fermecata mi-a adus doar noroc si stiu ca o sa va aduca si voua
Lipsesc la apel cateva aspirante asa ca nu mai stati pe ganduri sa alaturati-va fetelor
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...