Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 8
lorena_86 spune:
cami uite exemplu testul meu pozitiv
liniuta cea intensa e cea de test iar cealalta e de control
https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/23Ianuarie2012TesteOv
camcris spune:
lore si la mine este se vede a doua liniuta dar parca nu asa de intensa, i-mi pare rau ca nu pot sa pun poze cu testu, telefonul nu este asa bun, lumina nu bate, maine mai fac un test in timpul zilei si incerc sa-l pun
MeAlex
mersi mult de informatii
Mihaelafalt spune:
Lore m-am uitat acum si vad ca sunt gata niste analize iti dai un pic cu parerea?
Insulina
Electrochemiluminiscenta µU/mL 2.6 - 24.9
15.4
Folati serici
Electrochemiluminiscenta ng/mL 4.6 - 18.7
19.2
Vitamina B12
Electrochemiluminiscenta pg/mL 191 - 663
729
Vad ca folatii serici si vitamina b12 sunt crescute.
La chlamidia inca nu sunt gata rezultatele.
sa stiti ca la synevo iti da acum un user si o parola si intri tu sa verifici rezultatul.
Am sunat si la doctorita homeopat si a zis ca nu are nici o treaba analiza progesteronuli cu mastodynonul.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
scumpa mea iei cumva acid folic si alte vitamine?
daca da atunci e normal
e ok si asa, e bine ca e corpul foarte pregatit pt sarcina
astea sunt niste vitamine
nu ai de ce sa-ti faci griji
Mihaelafalt spune:
Nu am mai luat acid folic de vreo luna sau mai mult, nu imi vine sa mai iau pastile, iau cand imi aduc aminte catinofortul dar nu tot timpul.
Ce prompta esti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gina85 spune:
Fetelor am o intrebare :
Pot face pipi maine dimi si sa il las in recipient pana merg la farmacie sa cumpar test,totul dureaza cam 20 min,mai este bun pt proba sau sa incerc sa ma abtin pana ma intorc?
Alex tin minte ca ti ziceai ceva de asta dar nu imi aduc aminte..
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 cami uite exemplu testul meu pozitiv liniuta cea intensa e cea de test iar cealalta e de control https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/23Ianuarie2012TesteOv |
Aham, exact asa si la mine erau testele de ovulatie pozitive. Linia T era mai intensa decat cea C. Eu doar citeam pe prospect ca asa treb sa fie dar nu credeam ca o sa vad si pe viu.
Ahh m-au napadit amintirile placute cu monitorizarea ovulatiei. Fiecare zi ce tot trecea era tot mai interesant.
Camcris, maine sigur o sa fie exact ca in poza de mai sus postata de Lorena. Astept si eu sa vad poza cu OPK-ul tau.
Si analizele de care intrebi sa le faci, sunt cele pt z14?
Pai daca maine testul e asa cum e in poza lui Lorena, atunci poimaine ar fi ovulatia la tine si atunci faci analizele.
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 Fetelor am o intrebare : Pot face pipi maine dimi si sa il las in recipient pana merg la farmacie sa cumpar test,totul dureaza cam 20 min,mai este bun pt proba sau sa incerc sa ma abtin pana ma intorc? Alex tin minte ca ti ziceai ceva de asta dar nu imi aduc aminte.. In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
Da, Gina, asa a zis MeAlex, colectezi prima urina de dimineata intr-un recipient si go fuguta dupa un test de sarcina si revii sa faci testul. 20 minute nu e mult.
Poti sa faci asa.
Hai ca te astept maine sa ne anunti cele II
lorena_86 spune:
miha esti vegetariana?
dar nu cred ca e o problema ca sunt putin marite valorile
la urma urmei sunt niste vitamine
si daca ai luat mult timp e normal sa se stocheze in corp
sunt curioasa eu ce valoare am
ca la mine exact in asta consta boala ca nu asimilez deloc vitaminele grupului B
si folatii tot asta sunt
organismul are nevoie din abundenta de vitaminele astea in sarcina asa ca stai fara griji
era problema daca erau mici