Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 7
Ana178081 spune:
Ce m-am amuzat cu perlele sotilor,radeam de una singura la calculator.
Am si eu una>Eu:Abea astept sa fac un bebe,scap si de ciclu...
El:Cum asa?
Eu:Pai nu mai vine.
El:Deloc,deloc?
Eu:Nu deloc,9luni!
El:N-am stiut.Deci nu va mai vine 9luni......
Va pup fetele.
Mihaelafalt spune:
Ana e tare asta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Ce m-am amuzat cu perlele sotilor,radeam de una singura la calculator. Am si eu una>Eu:Abea astept sa fac un bebe,scap si de ciclu... El:Cum asa? Eu:Pai nu mai vine. El:Deloc,deloc? Eu:Nu deloc,9luni! El:N-am stiut.Deci nu va mai vine 9luni...... Va pup fetele. |
Ana daca ma gandesc nici al meu nu stia si cand i-am zis el a raspuns ceva genul: nu vad ora, asa 9 luni nu ma mai preocup de nimik
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
Fetelor suntem asa tensionate ca ne trebuie un pic de umor
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
MeAlex spune:
Yna, am mai auzit fete care au facut Clexane de la ovulatie, asa este, se prinde mai usor. La fiv se da obligatoriu dar acolo se face stimulare, iar hormonii cresc coagulabilitatea sangelui. Nu vei sangera oricum. Uscatescu recomanda Aspenter in pregatire si stiu ca foarte bun mai este si resveratrolul care se gaseste in strugurii negri, deci si in vin. Daca faci Clexane, este exclus alcoolul. Daca iei Aspenter, poti bea putin. Recent am auzit ca nu e bine sa bei deloc in ziua contactului cand vrei sa procreezi, ca pot aparea mutatii, probleme urate...Deci, mi-au cam distrus teoria, dar puteti bea putin in acea perioada, mai putin zilele respective (valabil si pentru femei si pentru barbati. Ce zici tu? Ai prestat putin 2 zile, ei, fix asa am ramas eu in noiembrie, dupa ce am prestat de 2 ori! Intreaba hematoloaga cat Clexane vei face cand ramai insarcinata si cum vei ajuta doza, ce analize trebuie sa faci. Se face antiFXA (stabileste daca trebuie sa cresti sau sa scazi doza), alta analiza nu are valoare, mai ales in sarcina mica (de exemplu, Ddimeri e ok in sarcina mare).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Ma inteapa ovarele, sau ceva pe acolo, e normal?
Urinarea deasa mi-a trecut dupa un plic de urinal, dar eu am mai luat inca 3 plicuri preventiv.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, oricum trebuie sa faci o urocultura. Urinalul e bun, ajuta sa elimini din bacterii si automat nu mai ai senzatii nasoale. In legatura cu intrebarea daca e normal, depinde la ce te referi.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
camcris spune:
buna fetele
lorena eu acum sunt in z14 si am testul de ovulatie pozitiv, eu stiu ca ovulez in z17 cand merg sa fac analizele FSH, LH, Estradiol? chiar in z17 sau mai inainte, a doua liniuta de pe testul de ovulatie trebuie sa fie la fel de colorata ca prima, atunci se produce ovulatia? ca la mine acum este dar nu foarte intensa
sa ma iertati ca am lipsit va pun o www.youtube.com/watch?v=r1zamKoUREI" target="_blank">melodie
MeAlex spune:
Camcris, testul e pozitiv cand sunt ambele liniute la fel sau cea de test e mai pronuntata decat cea de control. Ovulatia are loc aproximativ a 2-a zi dupa primul test pozitiv. Daca sunt cele asa zis de ziua 14 raportat la ciclu de 28, le faci in ziua in care ovulezi.
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
cami atunci nu este inca pozitiv
liniutza de test trebuie sa fie cel putin la fel de intensa, din acel moment in urmatoarele 24-36-48 ore se produce ovulatia
mai repeta testul si zilele urmatoare o sa vezi cand e cel mai intens
pune poza pe picasa sa vedem si noi