Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras2007

yna si mie dr hematolog de aici mi-a recomandat sa fac de la ovulatie pana la cm asa de siguranta dar eu nu am facut decat cand am avut probleme, gent tromboze si altele

o cura cu clexane in boala noastra nu strica dar supravegheata medical

atat cat nu depasesti doza de 0.4 eu zic ca e ok
am vb cu cineva si mi-a zis ca e ok o tura ca asa se previne formarea trombozelor si alte complicatii

pt sarcina nu cred ca te ajuta cine stie ce in ramas, eu am facut si nu m-a ajutat
iar pt sustinerea sarcini e ok daca incepi imediat ce ai testul pozitiv

deci eu zic sa nu faci decat in ture mici, adica intr-o luna sa faci dupa ov doua sapt si apoi doua trei luni pauza
dar poti si fara, asta-i parerea mea

te pupic

Lore, multumesc mult de raspuns...chiar nu am gasit niciunde, nimic, nimic despre asta. Ma gandesc sa fac luna viitoare, poate o sa fie cu noroc, profa spunea ca se nideaza mai usor, dar mie mi-ar fi frica de sangerare si chiar din cauza asta sa nu se nideze.
Te pup tare si multumesc frumos inca o data!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras2007

yna eu asa stiam, asa am citit

o sa o intreb pe dr mea gine sa vad ce zice si ea ca e super tare

poate e asa cum zici tu, nu ma supar
eu doar am studiat reglajul hormonilor si asa scria clar

Sper, draga mea ca nu te-ai suparat, eu asa stiam si acum am cautat si in carte ca ma stresa si asa scrie (prof Anastasiu, de la noi, poate ai auzit de el). Sincer ma mir si eu ca am retinut raportul asta, ca stau asa de rau cu memoria si dupa ce am postat mesajul, m-am dus sa caut, ca stau rau de tot...parca nu mai stiu nimic....dar in cauzl asta chiar asa e scris in carte mea. Te pup tare.
Sa o intrebi tu pe ginecoloaga ta, te rog, sa ne lamurim si noi.
Ca sigur nu are cum sa difere asa de mult.
Sper ca esti mai OK, nu am mai apucat sa citesc din urma, sper sa ajung zilele urm. Din pacate si eu sunt certata cu sotul, aseara imi venea sa-l dau afara in suturi, sunt asa nervoasa si depresiva...offff...am nevoie de vacanta si nu am cum sa-mi iau...
Te pup, draga mea si sa ai grija de tine!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Apropos de perlele barbatilor :
Saptamana trecuta am inceput efectiv lucrul la bebe, dupa ce-au iesit si ultimile analize, si dupa prima runda, al meu, cu o fata fericita, ma intreaba: "crezi ca s-a prins deja?"

I.P.

Haha! Am si eu una. Dupa ce in septembrie ne-am apucat noi de lucru, prin decembrie am inceput si eu sa-mi inteleg mai bine organismul si i-am zis prima data: in seara asta ovulam deci avem treaba
El: [fata nelamurita si confuza]
Eu: pai da, ca atunci cand ovulam se poate prinde bebe.
El: si de cate ori pe luna se intampla asta?
Eu: ovulatia doar o data + cateva zile fertile in preajma ei
El: Si noi ne-am protejat degeaba 10 ani???

chiar m-am distrat la mesajul tau, mi-am adus aminte ca ceva de genu am fost intrebata si eu cand i-am explicat la al meu, cum e cu ovulatia!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da yna o s=o intreb
ma simt oribil ca nu vreau sa le induc in eroare pe fete
sper sa inteleaga si sa nu se supere pe mine
chiar nu stiu ce sa mai zic

legat de sot la noi s-au mai calmat lucrurile dar nu stiu pt cat timp
oricand poate exploda iar bomba, acumularea de stres, frustrari, tensiune si ne razboim iar

imi pare rau ca sunteti certati
noi ne certam rar dsr si cand o facem ne adresam vb urate
ce e ok e ca oricat ne-am certa tot vb, nu stam suparati ci doar in tensiune

sa treaca repede supararea si sa vina bebe
de cand incepeti?

Mergi la inceput

yna ai reinceput prestatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena ce bine ca vorbiti, noi cand ne certam sounem ce avem de spus si dupa liniste totala, nu ne atingem nu vorbim chiar si 2-3 zile, acum mi-a venit sotul acasa l-am luat cu frumuselul dar a zis sa ii dau pace si sa ii arat ca il iubesc nu sa ii spun, e clar ca nici in noaptea asta nu dormim.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

imi pare rau miha
ce sa zic
e bine cand e intelegere, cand nu e nimic nu e

dar bine faci ca nu-i mai permiti sa o includa mereu pe mama lui, aveti viata voastra
ea trebuie sa stea deoparte acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

da yna o s=o intreb
ma simt oribil ca nu vreau sa le induc in eroare pe fete
sper sa inteleaga si sa nu se supere pe mine
chiar nu stiu ce sa mai zic

legat de sot la noi s-au mai calmat lucrurile dar nu stiu pt cat timp
oricand poate exploda iar bomba, acumularea de stres, frustrari, tensiune si ne razboim iar

imi pare rau ca sunteti certati
noi ne certam rar dsr si cand o facem ne adresam vb urate
ce e ok e ca oricat ne-am certa tot vb, nu stam suparati ci doar in tensiune

sa treaca repede supararea si sa vina bebe
de cand incepeti?

Practic am inceput, mi-a spus dr ginecolog si endo, ca noi putem incerca, TSH-ul meu marit nu ma lasa sa raman, dar sunt cazuri care raman si cu TSH-ul marit, mai rare dar sunt. Mi-au spus ca nu afecteaza bebele, doar daca hormonii tiroidieni nu sunt in limite, iar la mine acum sunt, si TSH-ul a scazut la 6 ( de la 16) si mi-a crescut doza de Euthyrox la 50, in concluzie luna vitoare sigur ne apucam de treaba serios (sper, de fapt, ca acum l-as bate daca l-as vedea, nu sa-l pup si sa-l dragalesc).
Azi sunt z7 dpo, am iar asa sperante ca am prestat de 2 ori la ovulatie - de fapt o sg data a fost inainte , ca a doua oara cred ca a fost prea tarziu. Sansele sunt foarte mici sa fii ramasa, dar sper ca acum pana la ovulatia urm. sa fie OK TSH-ul, plus ca acum fac si Venofer perfuzii, si poate ma ajuta Doamne Doamne sa primesc cea mai mare minune.
Merg sa ma pregatesc de plecare la hemato. Lore oare ce s-o mai intreb, tot am spus ca imi fac lista cu intrebari ca sa nu uit ce s-o intreb si bineinteles ca am uitat sa fac lista.
Daca iti trece ceva prin minte acum? Poti sa-mi spui, ca mai intru un pic sa va citesc inainte de plecare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Lorena ce bine ca vorbiti, noi cand ne certam sounem ce avem de spus si dupa liniste totala, nu ne atingem nu vorbim chiar si 2-3 zile, acum mi-a venit sotul acasa l-am luat cu frumuselul dar a zis sa ii dau pace si sa ii arat ca il iubesc nu sa ii spun, e clar ca nici in noaptea asta nu dormim.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, draga, asa suntem si noi, idem, ne certam spunem tot ce avem pe suflet si apoi liniste totala, cateva zile, apoi incercam sa ne impacam, si asta mai dureaza vreo 2 zile, deci o sapt suntem in ape tulburi. Asta e, barbatii astia chiar sunt de pe Marte.
Tot am vrut sa-ti scriu, ca ma bucur foarte mult ca ti-ai gasit o dr buna, e mare lucru in ziua de azi si daca se mai si pricepe, e perfect!
Sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

yna ai reinceput prestatul?

Subred rau, dar da, am emotii pt lunea viitoare. Dar daca nu e acum, sigur luna martie e a noastra ( a femeilor si a mamelor) chiar am mari sperante pt martie!

Mergi la inceput