Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da gina, linistita
doar sa-l lasi la temperatura camerei iar testul sa nu-l faci imediat ci la fel sa-l lasi si pe el sa ajunga la temperatura camerei mai ales cu frigurile de afara

si ai grija ca recipientul in care colectezi urina sa fie curat si fara urme de apa sau altele

pup si tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Nu Lore nu sunt vegetariana, dar saptamana trecuta nu am mancat carne si acum incerc sa postesc, nu stiu cat dar incerc ca oricum sotul posteste tot postul.
Fetelor vedeti ca scriu chiar si cand e sotul acasa?
Nu imi pasa sa ma vada, oricum nu fac nimic rau.
Acum am gasit un articol in care scrie fiecare fruct ce organ ajuta, iar la uter si cervix merge avocado iar la ovare maslinele.
V-as pune linkul cu toate dar nu pot sa il deschid.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara,fete

ginuta,succes maine dimineata!

noapte buna.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gina abia astept o veste buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor eu sper sa reusesc sa dorm in noaptea asta ca am un stres de neinchipuit si is asa de agitata dar stiu ca si voi ati trecut prin astea si ma intelegeti....
Maine ar fi 18 po si trebuie sa recunosc ca nu mi s-a mai intamplat vreodata si ma dor sfarcurile de mor ,ma ustura...
Sper sa fie bine

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gina, tin pumnii, suna f bine ce descrii tu...mai ales 18 dpo . Ai grija cu recipientul, trebuie sa nu aiba nici urme de detergent sau sapun, eu folosesc in general un recipient pt urocultura, oricum trebuie sa fie curat si uscat. Bafta!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Yna, am mai auzit fete care au facut Clexane de la ovulatie, asa este, se prinde mai usor. La fiv se da obligatoriu dar acolo se face stimulare, iar hormonii cresc coagulabilitatea sangelui. Nu vei sangera oricum. Uscatescu recomanda Aspenter in pregatire si stiu ca foarte bun mai este si resveratrolul care se gaseste in strugurii negri, deci si in vin. Daca faci Clexane, este exclus alcoolul. Daca iei Aspenter, poti bea putin. Recent am auzit ca nu e bine sa bei deloc in ziua contactului cand vrei sa procreezi, ca pot aparea mutatii, probleme urate...Deci, mi-au cam distrus teoria, dar puteti bea putin in acea perioada, mai putin zilele respective (valabil si pentru femei si pentru barbati. Ce zici tu? Ai prestat putin 2 zile, ei, fix asa am ramas eu in noiembrie, dupa ce am prestat de 2 ori! Intreaba hematoloaga cat Clexane vei face cand ramai insarcinata si cum vei ajuta doza, ce analize trebuie sa faci. Se face antiFXA (stabileste daca trebuie sa cresti sau sa scazi doza), alta analiza nu are valoare, mai ales in sarcina mica (de exemplu, Ddimeri e ok in sarcina mare).

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Alex, multumesc de raspuns, l-am vazut abia acum. Am vorbit cu profa si adevarul e ca nu se prea pricepe.Ea e foarte buna ca si om dar in trombofilie nu cred ca are foarta multa experienta . De cate ori am fost la ea, de fiecare data imi spune alt trat, cum ii pun o intrebare sau ii spun ce am citit, o intoarce. Azi i-am spus ca am citit articole despre Clexane in sarcina , si ca nu am gasit nimic referitor inaintea sarcinii, decat daca se face stimulare, si atunci mi-a spus ca da asa este, ca nici hipocoagulabilitatea nu-l lasa pe bebe sa se nideze si ca atunci mai bine sa nu fac Clexane, decat cand creste beta HCG (desi data trecuta mi-a spus sa fac ca ma ajuta, la nidatie ).
Adevarul e ca nu eram foarte sigura daca e OK sa fac, ca de asta v-am si intrebat, si intr-un final a iesit asa cum am vrut eu, dar eu vreau pe cineva care stie, nu care sa-mi dea tratam pe care il cer eu.
Bineinteles ca nu stia de anti FXA, stia doar de D-dimeri, m-a intrebat ce recomanda ginecologul (si i-am spus ca el nu se baga , ca nu stie, doar mi-a spus ca nu se baga peste trat de la hematolog).
As vrea un medic care sa fie sigur pe ceea ce imi recomanda si sa-mi spuna el ce sa fac...dar e foarte greu de gasit, eu ii spun si la ginecolog, si la endocrinolog si mai nou si la hematolog - si toata faza e ca nici eu nu stiu foarte multe ( o sa ma pun sa mai caut). Daca mai gasesti ceva nou spune-mi si mie, te rog frumos.
In concluzie, iau Aspenter 1cpr/zi, iar Clexane de 0,4 din momentul cand raman gravi. Iar ca analize, daca eu vreau, pot sa-mi fac antiFXA. I-am spus si de IR-uri si imi spune ca da, pot sa le fac si pe alea.asta este, sper sa raspunda dr. U, sa reusesca sa-si rezolve pb.
Am citit cand ai spus ca ti-au distrus teoria, dar eu cred ca functioneaza, chiar creste endometrul. Deci trebuie facut un plan in care trebui combinat paharul de vin cu prestatul.
Te pup tare si multumesc inca o data de rasp.

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Gina, iti tin pumnii pe maine! Sa dea Doamne Doamne sa fie bebe la tine. Cel mai frumos martisor!

Eu va las,fetelor, ca sunt rupta de oboseala. O seara placuta si somn usor!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Yna, cam tot ce stiu am invatat de la Trombofilie si mai nou Gravidute cu trombofilie si de pe site-uri (mai mult straine)...asa e peste tot, in orice oras...nu te poti baza total, trebuie sa pui cap la cap ce zic toti doctorii, sa citesti si sa te mai sfatuiesti cu alte fete in situatia asta...din pacate asta e situatia...E ok sa faci asa cum spui, sa iei Aspenter si sa incepi Clexane dupa test pozitiv. La 10 zile de Clexane faci antiFXA, apoi faci lunar. IR-urile se masoara la eco de la 20 de saptamani, pana atunci ele sunt oricum marite. Mai vorbim pe PM sau la trombofilie, sa nu fim off topic.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

neata buna fete dragi
am intrat sa va ofer o cafeluta calda si sa astept o veste buna de la gina
ginutaaaaaaa

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput