Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of Lore deci asa e, eu am vazut ca sub 9 scrie negativ si ma gandeam ca nu am.
Deja sunt distrusa.
In ce consta tratamentul?
Mai e nevoie sa faca sotul spermograma sau o amanam si pe aia pana dupa tratament?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha uite aici de pe site de la synevo

In lipsa diagnosticului si a tratamentului, infectia poate progresa spre o inflamatie cronica severa ce poate conduce la artrita, infertilitate, sarcina ectopica, avort spontan si nastere prematura

Testarea anticorpilor de tip IgG este utila in screening-ul infectiei. De asemenea, poate fi folosita in analiza serurilor-perechi, pentru demonstrarea unei cresteri semnificative de anticorpi, ca urmare a unei infectii recente sau recurente3

Prezenta anticorpilor de tip Ig A este asociata cu o infectie activa, fie ca este vorba de o infectie primara, cronica sau reinfectie

inca odata imi pare rau dar priveste partea buna a lucrurilor ca nu trebuie sa te mai operezi si ai aflat ce ai

va trebui sa te gandesti bine de unde o ai pt ca se ia doar prin contact sexual

Mergi la inceput

La ce sa ma gandesc lore ca nu am avut contacte decat cu sotul.
Alta cale de transmitere nu este, gen toalete, spital sau mai stiu eu altceva?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha in nici un caz sa nu faca acum spermograma

pai da miha, scumpa mea, asa e
o valoare sub 9 e negativ dar tu nu te uiti ce valori ai la IgA ai 2 mii si ceva si la IgG ai 9 mii si ceva

astea sunt super pozitive

tratamentul consta in antibiotice, nu stiu chiar multe multe despre
mergi la ginecolog urgent sau sun-o dar ai mare grija sa nu fii iar gravida desi sansele sunt minime si sincer iar face mai rau infectia in momentul asta decat tratamentul

nu trebuie sa fii distrusa, ti-am zis, e foarte bine ca ai aflat ce ai

gandeste-te ca daca nu aflai era mult mai rau si o alta extrauterina era foarte probabila, asta daca ami ramaneai vreodata ca de regula da sterilitate

vb cu dr tau urgent si sigur va sti cum sa te indrume

dar linistestete ca se rezolva

Mergi la inceput

Lore eu sigur spuneam ca e 2, si nu 2585 cat e acolo de asta am zis ca e negativ.

Mergi la inceput

miha numai prin contact sexual se ia
daca vezi pe unele site-uri ca se ia prin apa, toalete etc e mareeee GRESEALA

Chlamydia este una dintre cele mai raspandite boli cu transmitere sexuala. Este o boala grava care nu trebuie ignorata. Desi este depistata destul de greu, cei care sufera de aceasta boala pot fi tratati. Informeaza-te despre chlamydia si nu fi indiferenta simptomelor tale.
Chlamydia este o boala care se transmite exclusiv pe cale sexuala( contact sexual vaginal, oral sau chiar anal). Aceasta boala nu se poate transmite prin sarut, clante de usa, bazine de inot, lenjerie, folosirea in comun a hainelor sau toalete.
Infectia cu chlamydia reprezinta o cauza importanta a sterilitatii feminine. O femeie insarcinata purtatoare de chlamydia isi poate contamina copilul in timpul sarcinii si la nastere. Boala poate fi transmisa copilului in timpul nasterii. Aceasta poate afecta viata copilului si ii poate cauza diverse probleme respiratorii. Este bine ca inainte sa ramai insarcinata sa-ti faci toate testele necesare pentru a depista daca suferi sau nu de aceasta boala.
Contaminarea se face in timpul unui raport sexual neprotejat cu o persoana infectata. Adesea, se creeaza o infectie acuta a trompelor (salpingita) care este insotita de febra mare si de dureri puternice in regiunea inferioara a pantecului.
De cele mai multe ori, infectia evolueaza in surdina, ceea ce face ca diagnosticarea sa fie mai dificila si pericolul mai mare. Femeile infectate cu chlamydia rar prezinta simptome, desi la cateva zile dupa raportul sexual apar cateva semne anormale cum ar fi senzatie de usturime la urinare sau scurgeri anormale. Acestea pot fi insotite uneori si de dureri in zona pelviana.
La barbati, simptomele par a fi mai clare. Cei infectati prezinta o senzatie neplacuta si arzatoare in timpul urinarii, o scurgere incolora din penis, dureri de testicole. In acest caz, este absolut necesar un control medical. Medicul va identifica problema si va prescrie un tratament rapid impotriva infectiei.
Tratamentul cel mai eficace este cel cu antibiotice. Acesta trebuie aplicat cat mai repede si trebuie urmat de ambii parteneri. O pauza sexuala se recomanda pana la terminarea tratamentului.
In absenta unui tratament, infectia cu chlamydia poate avansa si in celelalte parti ale organelor genitale ( colul, uterul si trompele). Pe masura ce se instaleaza, aceasta poate da nastere unor infectii si mai grave care in timp pot dezvolta mecanisme proprii de aparare. Astfel, ea va fi mult mai rezistenta si greu de combatut.
Infectia apare la nivelul trompelor si astupa circuitul dintre ovare si uter. Astfel, ovulul nu poate trece normal, iar sarcina este imposibila.
Infectia creste in acelasi timp si riscurile sarcinii extrauterine. Uneori infectia cu chlamydia poate atinge si alte parti ale corpului, dand nastere la dureri articulare si infectii oculare. Aceasta maladie poate fi evitata prin folosirea corecta a prezervativului.

Mergi la inceput

offffff miha ma bagi in ceata

sper sa nu gresesc si de data asta ca sigur nu mai zic nimic nimic ca am cam dat-o in bara

zi-mi te rog exact ce scrie pe buletinul de analize

tu ai pus punct si de asta eu am crezut ca e de ordinul miilor

ce scrie la recomandari?

oricum IgG ar fi incert daca aia e virgula ci nu punct cum ai scris tu deci trebuie repetat

dar chiar ca am facut o mare gafa daca e virgula

Mergi la inceput

Lorena am sunat acum la sinevo si analizele se citesc cu virgula
deci IgA=2,585 si IgG=9,294
deci nu sunt 2585 si 9294

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
valicutzzzaaa chef mare aici , macar eu pot bea
mihai imi pare rau de chalmirie e pacatoasa baga tratament
bob nu ma uiti..., deci ca sa o corectez pe miha ciclu inca nu mi-a venit sunt in z38, eu care in mod normal am ciclu de 26, 27 max 28...am facut un barza in ziua cand trebuia sa-mi vina si mie mi s-a parut ca e slab poz si asa a rams si la 2 zile dupa am mai bagat unu si ala e negativ si acum, am zis ca merg la doc ca deja ma lungesc cu asteptarea...insa ciclu nu a venit....
dar vorba aia daca in z36 la vali era neg si acum z 44 e poz ar mai fi o sansa, eu afc haz de necaz ca pana la urma in loc de bebe imi creste un mare chist, pt care deja am inceput sa fiu atenta la papa , beau sucuri naturale de sfecla rosie cu morcov, mar
manac fructe si legume numai...incer sa fiu cate se poate de atenta si dupa control cand voi incepe cu hormoneii, incep si tincturile
va puuuuup

Mergi la inceput

Lore stai linistita, tot raul spre bine.
Eu am dat copy -paste de pe buletin exact asa scrie acolo cu punct.

Mergi la inceput