Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha ai tot dreptul sa te superi pe mine ca te-am speriat in halul asta

e greseala mea ca am citit punctul ala ca fiind de la mii ca daca puneai virgula era altceva

poti da cu parul sau sa ma certi
asta e

in ultimul timp parca nu am fost eu

nu am nici o scuza pt ca te-am speriat in halul asta

fetelor m-am hotarat si sper sa ma iertati
eu ma retrag din ale sfatuitului ca am facut-o lata cu miha

o aveti pe alex sa va ajute
sper sa nu va suparati pe mine dar nu vreau sa mai spun prostii ca si asa ma simt oribil

nu plec de aici doar ca o sa stau in banca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena vezi ca ma supar pe tine pentru ce ai spus acum nu pentru ca ai inteles gresit.
Ce inseamna asta sa faci mofturi ca nu ne mai spui, adica stii si nu ne ajuti.
Te rog frumos, intradevar m-am speriat dar stii ca dupa ploaie vine furtuna, lasa ca acum e bine, noroc ca nu am sunat la doctorita
Hai zimi acum ce trebuie sa fac.
si sa nu pleci sa ne indrumi asa cum stii, oricum dupa toate sfaturile de aici tot ajungem la medic

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha in momentul asta nu sunt un ajutor pt nimeni, doar va incurc

asta-i starea mea
chiar daca tu ma ierti eu nu-mi pot ierta o asemenea gafa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

bob nu ma uiti..., deci ca sa o corectez pe miha ciclu inca nu mi-a venit sunt in z38, eu care in mod normal am ciclu de 26, 27 max 28...am facut un barza in ziua cand trebuia sa-mi vina si mie mi s-a parut ca e slab poz si asa a rams si la 2 zile dupa am mai bagat unu si ala e negativ si acum, am zis ca merg la doc ca deja ma lungesc cu asteptarea...insa ciclu nu a venit...

Pai nu uit cand e rost de clatit ocheanele cu || Ma hranesc cu emotii de testare, sigur sunt dependenta. Nu stiu ce sa zic de parcursul tau luna asta, e clar ca ai sanse 50-50 la . Io-s patita cu intarzieri de 8-11 zile, dar si cu test + in 10dpo. Tot ce pot face e sa iti tin pumnii, poate mai strici un testulet maine dimi. Cand ajungi la doc?

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Lore gresesc medicii dar tu care nici macar nu ai avut analizele in fata.
E vina mea ca am dat copy de pe buletin in loc sa scriu cu virgula.
hai te rog uita ce s-a intamplat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Lorena hai te rog nu fi suparata ca ma supar eu ca din cauza mea nu o sa mai beneficieze fetele de sfaturile tale, suspansul a tinut doar cateva minute asa ca stai linistita.
M-a mancat in fund sa caut analizele, eram sigura ca nu sunt venite ca au zis ca dureaza 7 zile si eu le-am facut vineri, asa ca uite stres acum ca am suparat-o pa Lorena.

Mergi la inceput

scumpa mea dar nu sunt suparata deloc pe tine
te rog sa te calmezi

ma bag sa fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Fetelor, nu fiti nici una suparate, se intampla si la case mai mari. Uite cate o pentru fiecare, ca eu va apreciez mult pe amandoua.

Gina, Valicutza, Felicitari din inima! Deci o sa aveti bebei! Va urez tot ce se poate mai bun, sa aveti sarcina usoara si sanatoasa, bebelusi grasunei si plini de viatza ca primavara asta ce ne bate la usa!!
Eu abia acum am venit de la lucru si stau lipita de ecran cu gura pana la urechi, imi chioraie toate cele ca n-am mancat nimic de aseara dar am vrut neaparat sa aflu vesti.

si pentru fetele care nu au inca II, nu ne pierdem speranta.

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput